• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Tradyx/jb2
Z mého pohledu bylo vidět jak jsou dvě Tcka v secretu tak jsem je oba zabil, Tradyx mě grabnul a něco mi začal říkat, tak jsem mu řekl ať počká, že přes hudbu na discu nic neslyším. Pak jsem dostal instantní ban.
Pokud udělal správně a za jeden FK(jeden z nich zmáčkl tlačítka takže měl kill oprávněně) se dává hned ban, tak to dělejte u všech hráčů a uvidíte kolik lidí tady po týdnu zůstane bez banu. (častokrát jsem viděl, že se i za větší prohřešky dává jen kick od CT nebo omluva+VD)
Důkaz nemám, ale ať ho sem hodí Tradyx když mě banuje. Já si nebudu nahrávat každou hru kvůli tomu, že bych mohl dostat takovej ban.
můj ig nick: Kohai
Pokud udělal správně a za jeden FK(jeden z nich zmáčkl tlačítka takže měl kill oprávněně) se dává hned ban, tak to dělejte u všech hráčů a uvidíte kolik lidí tady po týdnu zůstane bez banu. (častokrát jsem viděl, že se i za větší prohřešky dává jen kick od CT nebo omluva+VD)
Důkaz nemám, ale ať ho sem hodí Tradyx když mě banuje. Já si nebudu nahrávat každou hru kvůli tomu, že bych mohl dostat takovej ban.
můj ig nick: Kohai
- realone
- Zkušený
[Vyřešeno]Tradyx/jb2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tradyx/jb2
Zdravim, ak sa sťažuješ na admina, tak ty musíš dodať dôkaz o tom, že admin pochybil. Máš na to 48 hodín.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Ty důkaz nemáš, ale jelikož jsem hodný člověk.. tak ten (ne)důkaz poskytnu já sám: http://leteckaposta.cz/671084418
Na demu je vidět že dveře secretu se otevřely až potom, co jsi nás oba bezdůvodně zabil. Kdyby jsi nelhal a chybu přiznal + nahlásil VD.. situci bych považoval za vyřešenou.
Pohádku sis vymyslel hezkou, teď bych rád slyšel tu o Karkulce
Inkriminovaný moment od času 6:00 a dál.
Na demu je vidět že dveře secretu se otevřely až potom, co jsi nás oba bezdůvodně zabil. Kdyby jsi nelhal a chybu přiznal + nahlásil VD.. situci bych považoval za vyřešenou.
Pohádku sis vymyslel hezkou, teď bych rád slyšel tu o Karkulce

Inkriminovaný moment od času 6:00 a dál.
Tradyx - Zkušený
Kdybych nedostal instantně ban ve chvíli, kdy byla puštěná hudba na discu a já nic neslyšel, tak bych se omluvil a VDčko vám dal. Bohužel ty jsi mi k tomu nedal šanci.
- realone
- Zkušený
stále to samé do kola... na demu je jasně slyšet "už jsi tam byl" přitom ale secret byl zavřený takže to že si se přehlédl jsem rovnou vyloučil, kdyby byl otevřený tak bych to pochopil, že se ti mohlo zdát že do něj lezeme, ale takto ti to nevěřím.
Tradyx - Zkušený
"Kdyby jsi nelhal a chybu přiznal + nahlásil VD.. situci bych považoval za vyřešenou."
Řekl jsem že už jsi tam podle mě byl a ať počkáš že nic neslyším. Jak jsem tedy měl přiznat chybu a nahlásit ti VD když jsem hned dostal ban?
Řekl jsem že už jsi tam podle mě byl a ať počkáš že nic neslyším. Jak jsem tedy měl přiznat chybu a nahlásit ti VD když jsem hned dostal ban?
- realone
- Zkušený
Když jsi mi v grabu tvrdil že už jsem tam byl, to nebyla lež ? Když tady píšeš že jeden z nás ten secret otevřel tlačítkem, to nebyla lež ? Nemohl jsi se přehlédnout že tam jsme oba když 1. vchod nebyl ani otevřený 2. i kdyby byl tak jak by jsme se do toho vchodu oba naráz vešli ?
To že ty jsi viděl že už jsme tam byli je jen výmluva, kterou sis vymyslel v domněnce, že tě zachrání... Nehodlám s tebou debatovat.
Počkáme až se sem k tomu vyjádří někdo, kdo má pravomoc tohle řešit.
To že ty jsi viděl že už jsme tam byli je jen výmluva, kterou sis vymyslel v domněnce, že tě zachrání... Nehodlám s tebou debatovat.
Počkáme až se sem k tomu vyjádří někdo, kdo má pravomoc tohle řešit.
Tradyx - Zkušený
O to asi jde ne? Že jsem se přehlídl, a ty jsi mi ani nedal možnost se obhájit.
- realone
- Zkušený
Já mám 48 hodin na dodání důkazů a vy máte měsíc na vyřešení, nebo jak to tady funguje? 

- realone
- Zkušený
Ke stížnosti, mimo vzor, o tom žádná.
K těm killům, z mého pohledu jsi dal 2 umyslné killy jen aby nedošlo ke vzpouře. Ban oprávněný, ikdyž uspěchaný. Tradyx bude příště brát ohled na to že třeba hraje hudba a nejde ho slyšet.
Suma sumárům, za umyslné killy zasloužený ban.
K těm killům, z mého pohledu jsi dal 2 umyslné killy jen aby nedošlo ke vzpouře. Ban oprávněný, ikdyž uspěchaný. Tradyx bude příště brát ohled na to že třeba hraje hudba a nejde ho slyšet.
Suma sumárům, za umyslné killy zasloužený ban.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
• Stránka 1 z 1