• Stránka 1 z 1
Empire/netuším kdo
Vaše Unique ID na TS: njo1/oZY/eJWhVEtzMw5cA8NPKg=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <12:07:46> You are banned temporarily. Reason: "ByeBye Kids, si děcko nevychované."
Try again in 20d 23:43:37
Popis situace: podobná situace jako zde --> https://www.gamesites.cz/forum/post614323.html (v době zabanování jsem ani nebyl na TS, znovu jsem se stal obětí rebelujících jedinců/e, prostě sdílená IP
)
Mohl bych opět poprosit o unban na IP ?
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <12:07:46> You are banned temporarily. Reason: "ByeBye Kids, si děcko nevychované."
Try again in 20d 23:43:37
Popis situace: podobná situace jako zde --> https://www.gamesites.cz/forum/post614323.html (v době zabanování jsem ani nebyl na TS, znovu jsem se stal obětí rebelujících jedinců/e, prostě sdílená IP

Mohl bych opět poprosit o unban na IP ?

- Empirek
- Kolemjdoucí
Empire/netuším kdo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Empire/netuším kdo
Ahoj Metinacek, zamítá se lock.
Nezkoušej to několikrát !
Nezkoušej to několikrát !
-
Diaz - CS 1.6 Admin
žádost odemknuta na žádost hráče, který vše vysvětlí a banující admin Pekloo , sem dodá vysvětlení .
Zárověn pokud máš důkazy o tvé nevinně , tak je sem dodej , máš 48 hodin na vyjádření , pak se topik lockne, popřípadě další věci lze probrat PMkou.
Zárověn pokud máš důkazy o tvé nevinně , tak je sem dodej , máš 48 hodin na vyjádření , pak se topik lockne, popřípadě další věci lze probrat PMkou.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Zdravím, banoval jsem metináčka který dostal X banů za nadávky atp, tak se prostě nepoučil ani po kicku a dostal asi 10tý ban na 21 dní, za nadávky, provokace, a provokace dj, nevím jestli máš s ním sdílenou IP nebo něco, ale to jde už mimo mě , ale pochybuji že by si měl stále sdílenou IP s ním .
PS: Dle mě si metináček ty který se tady snaží už podruhé zahrát divadlo, myslím že metinacek mi psal něco typu: Stejně budu mít UB nebo něco, škoda že už nemám Screeen ale dle mě si to prostě ty.

PS: Dle mě si metináček ty který se tady snaží už podruhé zahrát divadlo, myslím že metinacek mi psal něco typu: Stejně budu mít UB nebo něco, škoda že už nemám Screeen ale dle mě si to prostě ty.

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Asi není co vysvětlovat, já ban nedostal. Dostal ho Metinacek a já jsem pouze oběť sdílené IP adresy. Takže pokud existuje nějaké řešení, kde já dostanu unban a metinacek zůstane zabanován(unban IP = Metinackovi zůstane ban na TS3 ID ?), tak sem s ním prosím.
- Empirek
- Kolemjdoucí
Rozhodně nejsem ten metinacek. Myslím, že plno lidí mi to potvrdí. Pokud bys ani jim nevěřil, tak v neděli večer zajdu na TS a přesvědčím tě o tom.Doufám
. Nikdy jsem se na TS nechoval vulgárně nebo nějak proti pravidlům, nikoho jsem tam nikdy neurážel a opět snad mi to plno lidi dosvědčí. Nevím jak víc to dokázat.

- Empirek
- Kolemjdoucí
Po rozhovoru s Peklem na TS mi byl slíben unban (Peklo uznal, že nejsem Metinacek), no nestalo se tak
Peklo asi zapomněl. BAN už sice vypršel, ale bylo by super, kdyby mi příště někdo věřil. Tak snad příště nenastane stejná situace. Díky.
Můžete lock.

Můžete lock.
- Empirek
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku