I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

OnlyGrab - Jailbreak 4

Příspěvekod TheAzzlack » 17 kvě 2016, 18:39

1. Začalo kolo, já byl simon a věznům jsem přikázal, aby šli na čáru. Opakovaně jsem poté říkal příkaz "Doplňte ke zbrojnici". Přičemž nastalo problém. Já tento příkaz říkal v intervalech a postupně jsem se zbavoval hráčů, kteří neposlouchali. Dotyčný nedoplnil ani po 2 vyzváních a tedy jsem ho zabil. Ohradil se, že doplnil, přičemž jsem mu vysvětlil, že sic je "doplňte" sloveso ve vidu dokonavém, já ho zopakoval několikrát v intervalech, tedy nechápu proč mě neuposlech. Pak následoval už jen ukvapený ban, aby se vyhl další diskuzi a přiznal svoji chybu.
2. Jelikož se voice chat nenahrává pokud je mi známo, tak s tímhle může být problém.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

OnlyGrab - Jailbreak 4

od Rumcajz » 17 kvě 2016, 18:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: OnlyGrab - Jailbreak 4

Příspěvekod TomMyGS » 17 kvě 2016, 18:44 VIP

Vysvětlím ti situaci, jelikož ty asi neumíš nějaká pravidla.

1. Důkazy nemáš, ale vysvětlím.
2. Po tvém příkazu běžte na čáru, tam doplnte blíže ke zbrojci, přede mnou stál hráč, který nedoplnoval, řekl jsi to 2x či 3x furt tam stál, doplnil jsem jak jsem mohl, takže více jsem doplnovat už nemusel, poté jsi ho zabil. Tvůj výrok byl, když ti to řeknu víckrát máš furt doplnovat nebo něco v tom smyslu. Poté jsi mi něco aj řek po zabanování typu to si snad dělá prdel.

To je ode mě vše, doufám že ti to stačí.
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod TheAzzlack » 17 kvě 2016, 18:48

Já toho hráče zabil a poté jsem řekl znovu "doplňte ke zbrojnici". Ty jsi zřejmě nedával pozor. Na začátku kola jsem doufal v další diskuzi, protože první byla přerušena vzpourou. Někdy by to chtělo přemýšlet co děláš. Taky familiární oslovení "kamaráde" mi opravdu není příjemné od někoho jako ty.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 kvě 2016, 19:06

Demo tady není, ale podle toho co se zde píše, bych klasifikoval tvoje "doplňte, doplňte, doplňte, doplňte" jako úmyslné kažení hry. Příště už tedy budeš vědět, že máš říct buď "Doplňte" - pokud chceš jednou. Nebo "doplňujte", pokud chceš aby doplňovali pořád.
Vem si tedy toto upozornění k srdci, aby jsme se tady nesešli znova.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TheAzzlack » 17 kvě 2016, 19:22

Z jakého důvodu by jsi to klasifikoval jako kažení hry? Já byl prostě milosrdný, takže jsem tento příkaz řekl několikrát a následně jsem začal zabíjet neslyšící. Z důvodu, že za neslyšícími byli dalši jsem ten příkaz ještě několikrát zopakoval. Zkrátka všichni kromě zmiňovaného admina to pochopili. Už je otázka pro někoho jiného, proč si absolutně nic nenechal vysvětlit. Navíc na serveru byli ve stejnou dobu 2 další admini. Jeden z nich byl Jayo, který s tím žádný problém neměl.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JayoX » 17 kvě 2016, 19:27 VIP

Nejsem si vědom, že bych byl na serveru v době této situace. Nebyl jsem tam, když padl ten ban, tudíž jsem tam asi nebyl ani v době příkazu. Jen že mě tu zmiňuješ.
Obrázek
JayoX
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod TheAzzlack » 17 kvě 2016, 19:56

Po shlednutí dema jsem zjistil, že moment, kdy dotyčný nedoplnil jde nádherně vidět na demu. http://leteckaposta.cz/198874488
31:15
Mimochodem Jayo, omlouvám se ti, nevšiml jsem si, že jsi odešel.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 kvě 2016, 14:31

Awee (cti ejvi) píše:Demo tady není, ale podle toho co se zde píše, bych klasifikoval tvoje "doplňte, doplňte, doplňte, doplňte" jako úmyslné kažení hry. Příště už tedy budeš vědět, že máš říct buď "Doplňte" - pokud chceš jednou. Nebo "doplňujte", pokud chceš aby doplňovali pořád.
Vem si tedy toto upozornění k srdci, aby jsme se tady nesešli znova.

Hráč pochybil, když dával příkazy jako dement. Simon je povinen dávat rozumné a jasné příkazy.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy