• Stránka 1 z 1
Problem pri kupe VIP
Zdravim,
mam taky problem,ze ked si chcem kupit VIP (aj EVIP by som chcel) tak by som to rad zaplatil cez banku..Ale, ked to chcem zaplatit tak nemam nikde okno kde zadam variabolny symbol ale odomna chce zas nazov firmy. Som zo Slovenska..(Tatra banka). Dakujem za odpoved.
mam taky problem,ze ked si chcem kupit VIP (aj EVIP by som chcel) tak by som to rad zaplatil cez banku..Ale, ked to chcem zaplatit tak nemam nikde okno kde zadam variabolny symbol ale odomna chce zas nazov firmy. Som zo Slovenska..(Tatra banka). Dakujem za odpoved.
- xSunShine
- Kolemjdoucí
Problem pri kupe VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem pri kupe VIP
Už som poslal... Lebo tu keď mi niekto odpovie...Názov príjemcu (firmy) som dal GAMESITES.CZ... Dúfam,že to není podstatné.
- xSunShine
- Kolemjdoucí
Už mi konecne niekto odpíše ??????????? alebo na e-maili ?????
- xSunShine
- Kolemjdoucí
Na email ti někdo odepíše, musíš vydržet.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
"Pokud sis přečetl úplně vše, co tu stojí a výhody ti stále nefungují, můžeš nás kontaktovat. Odpověď dostaneš maximálně do 24 hodin."
Už čakám 2 dni...48 hodin + a stále žiadna odpoveď( email)... Toto je prístup k tým,čo podporili váš server ? Hlavne,že mne to z účtu hneď zobralo. Tu taktiež žiadnanormálna odpoveď... (4 dni forum). To je vizitka serveru... Gratulujem.
Už čakám 2 dni...48 hodin + a stále žiadna odpoveď( email)... Toto je prístup k tým,čo podporili váš server ? Hlavne,že mne to z účtu hneď zobralo. Tu taktiež žiadnanormálna odpoveď... (4 dni forum). To je vizitka serveru... Gratulujem.
- xSunShine
- Kolemjdoucí
Nevím, kde si to s těmi 24 hodinami našel ale tady toto platí:
http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
VIP podmínky píše:15. V pripade problemu se lze obratit na [email protected] kde bude maximalne do 5 pracovnich dni odpovezeno

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1