• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] ByeBye /Only_Grab
Výpis z konzole -
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Only
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[provokace]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:55233487'
[AMXBans] Tva IP: '89.176.209.48'
ZISKEJ VIP NAVZDY A BUD NEJLEPSI ZE VSECH! NAPIS /VIP DO CHATU!
Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Popis situace - Takže... předposlední kolo se hrál fotbal. Já se napojil k CT, abych si alespoň jedno kolo zasimonoval. Vzal jsem simona a udělal jsem jen jeden asi dvouvteřinový blbý zvuk a Admin Only_Grab či jak se jmenuje mě ihned přehodil od CT. Zajímalo by mě, proč se v chatu vymlouval, že neustále vydávám debilní zvuky, když za celý den (asi 3 mapy +-) sem byl u CT snad 2x a z toho sem měl jen jednou simona? Poprosil bych o důkazy, kde na jiných mapách sem dělal blbé zvuky, když tedy tu Admin o mně psal, že neustále vydávám debilní zvuky. A ban jsem obdržel za provokaci.. chtěl bych taky viděl mojí provokaci na tvou osobu, protože já se v chatu s tebou debatoval o tom, proč si mě přemístil, kdežto si i lhal, že dělám pazvuky u CT. Btw... proč si tedy neřešil ten FK milou hru, proč si neupozornil simona, že lagnul? To jako když zemřeš, tak si odejdeš od hry, ale když začne kolo, jdeš ihned zpět? Kdybych měl demo, dodal bych ho, jak admin se pomýlil.
Jsem ExtraVIP hráč.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Only
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[provokace]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:55233487'
[AMXBans] Tva IP: '89.176.209.48'
ZISKEJ VIP NAVZDY A BUD NEJLEPSI ZE VSECH! NAPIS /VIP DO CHATU!
Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Popis situace - Takže... předposlední kolo se hrál fotbal. Já se napojil k CT, abych si alespoň jedno kolo zasimonoval. Vzal jsem simona a udělal jsem jen jeden asi dvouvteřinový blbý zvuk a Admin Only_Grab či jak se jmenuje mě ihned přehodil od CT. Zajímalo by mě, proč se v chatu vymlouval, že neustále vydávám debilní zvuky, když za celý den (asi 3 mapy +-) sem byl u CT snad 2x a z toho sem měl jen jednou simona? Poprosil bych o důkazy, kde na jiných mapách sem dělal blbé zvuky, když tedy tu Admin o mně psal, že neustále vydávám debilní zvuky. A ban jsem obdržel za provokaci.. chtěl bych taky viděl mojí provokaci na tvou osobu, protože já se v chatu s tebou debatoval o tom, proč si mě přemístil, kdežto si i lhal, že dělám pazvuky u CT. Btw... proč si tedy neřešil ten FK milou hru, proč si neupozornil simona, že lagnul? To jako když zemřeš, tak si odejdeš od hry, ale když začne kolo, jdeš ihned zpět? Kdybych měl demo, dodal bych ho, jak admin se pomýlil.

Jsem ExtraVIP hráč.
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
[Vyreseno] ByeBye /Only_Grab
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ByeBye /Only_Grab
PS: Ano, prosil bych vyšší popřípadě vedení, aby to nelockovalo jen z důvodu, že ban mi už skončil. Rád bych tohle chování admina Only pořešil.
Děkuji.

EX
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
2016-05-20 19:51:12 zapni mozek Grabe....
2016-05-20 19:52:32 Proste mozek novych adminu... radsi no comment....
No hele. Ty, jako bývalý admin moc dobře víš, jak se máš a nemáš chovat. Tedy ty to nevíš, ale vědět by si to měl.
Všichni víme, že to v hlavě nemáš v pořádku. V nejlepším zájmu všech našich hráčů tě tedy proto dávám na seznam hráčů se zákazem k CT.
Se zákazem k CT jsi obeznámen. Od teď pokaždé co se napojíš k CT, dostaneš automaticky bez upozornění ban.
Bývalí admini co si najednou potřebují něco dokazovat jsou sami o sobě zlo. Jednoduchý člověk, kterému se tohle stane, je však ještě větší zlo. Stejně jako ten co stalkoval Nevinnou, nebo ten který si žádal od malých kluků nahé fotky, si i ty nebezpečný.
Jdi obtěžoval Aničku a snaž se omezit své výlevy na Gamesites na minimum.
Máš prostor se za své problémy omluvit. Prosím, zkus to však slušně. I já zvolil mírnější slovník abych tě zbytečně neurazil.
V opačném případě bude téma zamknuto a tobě přístup na GS omezen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Bývalí admini co si najednou potřebují něco dokazovat jsou sami o sobě zlo. Jednoduchý člověk, kterému se tohle stane, je však ještě větší zlo. Stejně jako ten co stalkoval Nevinnou, nebo ten který si žádal od malých kluků nahé fotky, si i ty nebezpečný.
Prosím tě, jak jsem nebezpečný? Nic špatného jsem na JB neudělal. Napsal sem celkově v mini-chatu nějaké narážky na Darka, za které sem se mu už omluvil..
Awee (cti ejvi) píše:Jdi obtěžoval Aničku a snaž se omezit své výlevy na Gamesites na minimum.
Proč bych měl obtěžovat Aničku? Na serveru sem si jen dělal srandu z kluka, který ze sebe dělal hlupáka...
Awee (cti ejvi) píše:Máš prostor se za své problémy omluvit. Prosím, zkus to však slušně. I já zvolil mírnější slovník abych tě zbytečně neurazil.
V opačném případě bude téma zamknuto a tobě přístup na GS omezen.
V tom případě mi omez přístupy na GS, protože se nehodlám omlouvat za chybu admina. Díky.

EX
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
Sorry, že sem ještě píšu. Ale Awee... kdybych byl až takový velký dement jak ty tu píšeš, tak bych přeci neměl ty posty, který jsem doposud měl ne?
A nechápu, proč mě porovnáváš k mal1bu a nebo ten, co stalkoval Nevinnou, když nejsem až takový blbec... Chtěl bych ještě vědět důvod, proč mě zrovna k nim porovnáváš? Kdybych byl takový dement, tak přeci bych neměl to, co jsem měl snad ne? 

EX
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
Asi bych na tvem miste volil jine misto, kde se bude probirat, proc jsi dement, nez zrovna verejnou cast fora
Zkus Aweeho kontaktovat v PM, urcite se tam dockas nalezite odpovedi.
Pokud uz nemas dalsi otazky k UB zadosti na Graba, tak to locknu, protoze je to totalne OT.

Pokud uz nemas dalsi otazky k UB zadosti na Graba, tak to locknu, protoze je to totalne OT.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1