Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] 2 Problémy

Příspěvekod Maki » 06 kvě 2016, 18:51

Takže čaute, po dlhšej dobe som si prišiel len tak zahrať CS 1.6, no sú tu 2 problémy, ktoré by som rád vyriešil.

1. Problém: Automatické napojenie na random server: takže tento problém som mal už dávnejšie, a to je ten, že vždy keď zapnem CS 1.6 cez steam, tak ma to napojí na random server. Neviem ako sa toho zbaviť, a tak sa to pýtam tu.+na tej hlavnej "stránke" tam je nad "New Game" napísané "Join random server". Neviem prečo.
2. Problém: preblikávanie čiernych pásikov: takže hneď ako zapnem CS 1.6 server, a začnem sa hýbať, tak sa mi začnu vytvárať čierne pásiky na obrazovke.Neviem prečo. Vopred ďakujem za pomoc.
eVip Jail Break #4 :-)
eVip Zombie Blood #1

"A cane non magno saepe tenetur aper " - Často i neveľký pes udrží diviaka, Ovidius
"Libenter homines id, quod volunt, credunt" - Ľudia radšej veria v to, čo chcú, Caesar
Maki
Amatér
Amatér

[vyřešeno] 2 Problémy

od Rumcajz » 06 kvě 2016, 18:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 2 Problémy

Příspěvekod useless » 06 kvě 2016, 19:33 VIP

Takže:
  1. Otevři si s CSkem (nejspíš jde o složku s názvem Half-Life nebo Counter-Strike 1.6) a pomocí vyhledávacího pole si v ní najdi všechny cfg soubory a smaž je.
    Dále pak jdi do složky cstrike > pak do složky resource a smaž ní soubor gamemenu.
    Pokud to nezabere, postupuj podle tohoto návodu ;)
  2. Než se do něčeho pustíme, zkus ty pásky ve hře vyfotit (přes konzolový příkaz snapshot, nebo pomocí klávesy F12) a posléze někam nahrát. Pokud na tom obrázku půjdou vidět, je chyba v grafické kartě (nebo ve hře) pokud ne, chyba bude v monitoru.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Stat » 07 kvě 2016, 22:37

Ty černé pásky, které popisuješ mohou být způsobovány grafickým čipem, tedy grafickou kartou, ta může být vadná. Ale i tak, bylo by dobré, kdyby jsi poslal nějaký obrázek toho co se ti děje.
Obrázek
ObrázekObrázek
Poebuj POMOC? Nap mi.
Stat
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maki » 19 kvě 2016, 19:16

useless píše:Takže:
  1. Otevři si s CSkem (nejspíš jde o složku s názvem Half-Life nebo Counter-Strike 1.6) a pomocí vyhledávacího pole si v ní najdi všechny cfg soubory a smaž je.
    Dále pak jdi do složky cstrike > pak do složky resource a smaž ní soubor gamemenu.

Takže ospravedlňujem sa za tak neskorú odozvu, ale Lolko je riadna závislarna. Okej, prejdime k veci. Tieto súbory si myslel? http://prnt.sc/b60rwa .(Tie cfg som už vymazal.) A ohľadom toho bodu 2: Bude to chybou monitoru, keďže tie screeny su prehľadne a vidno cez nich. I tak, ďakujem za pomoc.
eVip Zombie Blood #1

"A cane non magno saepe tenetur aper " - Často i neveľký pes udrží diviaka, Ovidius
"Libenter homines id, quod volunt, credunt" - Ľudia radšej veria v to, čo chcú, Caesar
Maki
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 19 kvě 2016, 21:00 VIP

A v LOLku ty pruhy máš nebo ne?
Jinak ty 2 soubory na screenu jsem nemyslel, ale ten požadovaný soubor v té složce stejně nevidím. Měl by se jmenovat gamemenu.res, kdyžtak se po něm někde podívej.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Maki » 20 kvě 2016, 18:24

Nie, ani v Lolku som to nikdy nemal (po asi 2200 hrách som to ani raz nemal), a ani v CS GO (960 hodin cca). Pritom na NS to ide normálne, bez tých pruhov.
eVip Zombie Blood #1

Maki
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maki » 20 kvě 2016, 19:01

A je tu ďalší problem: Keď som skúšal tento spôsob, ako vymazať meniace sa nastavenie (včera som si nastavoval pomocou bindu, aby keď posuniem kolieskom myši nahor, aby sa zrobil skok), tak po nainštalovaní mi vyšlo toto: http://prnt.sc/b6eumw . Vôbec sa mi nechce načítať ani CS GO, ani CS 1.6. Po pokuse na spustenie CS GO mi vyšlo toto: http://prnt.sc/b6evqo . A pritom som išiel presne podľa toho, čo tam zadal Karmik. Vedel by mi niekto pomôcť?
eVip Zombie Blood #1

Maki
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maki » 20 kvě 2016, 19:05

A steam mám ktomu aktuálny : http://prnt.sc/b6ewxq
eVip Zombie Blood #1

Maki
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 21 kvě 2016, 08:17 VIP

Takže to GO by mělo opravit tohle:
  • Úplně vypni Steam.
  • Klikni sem.
  • Restartuj PC.
  • Jdi do složky, ve které máš nainstalovaný Steam a spusť steam.exe .
  • Počkej, než se načte, bude to trvat o hodně déle než normálně.
  • Teď zkus postupně funkčnost obou her.
    • Pokud hra nepojede, klikni sem: GO //\\ 1.6
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Maki » 21 kvě 2016, 17:25

Ďakujem, už idú normálne. Btw, ohľadom tých čiarok, zistil som prečo to robí, len neviem prečo... Robí mi to len pri OpenGL. Keď dám Software, tak mi to nerobí, ale mám väčšie lagy. Ale už si zvykám.
eVip Zombie Blood #1

Maki
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maki » 21 kvě 2016, 17:37

Okej, opravil som to, i tak ďakujem pánovi uselessovi. Honor for Useless. LOCK
eVip Zombie Blood #1

Maki
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 21 kvě 2016, 19:41 VIP

Já jsem tě jen navedl správnou cestou :D
Vyřešeno
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody