• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Lagy na Csku 1.6
Ahojte mám taký problém, mám asi 6 mesačný herný NTB (8GB RAM AMD A6 RADEON R4) Csko mi išlo v poho na 100FPS ale po atualizácie STEAMU mi to padlo zo 100 na 15-30 ten problém mám už asi 1-2 mesiace. Skúšal som aj návod od Angela ale nepomohlo. Prosím o radu. Ďakujem
„Ľudia sú svorka vlkov, ktorá uštve k smrti tých, ktorí im mohli urobiť dobre.“ Sigmund Freud
„Múdry človek v hádke ustúpi, ale prudký pes prichádza vlkovi pod zub.“ Božena Němcová
-
GSKiko - Zkušený
Lagy na Csku 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy na Csku 1.6
Prvý problém je to že slová "herný" a "notebook" sa spolu nezlučuju
. Aj ja som po čase začal mávat problém s FPSkami na steam hrách na mojom ntb. Preto som kupil a poskladal nový pc a som zahojený. Radím ti prečistit PC s CCleanerom a preinštalovat steam poprípade aj CS.
Dufam, že ti moja neskorá rada pomohla.

Som len obyčajný chlapec.
-
RyderGS9 - Amatér
RyderGS9 píše:Prvý problém je to že slová "herný" a "notebook" sa spolu nezlučuju. Aj ja som po čase začal mávat problém s FPSkami na steam hrách na mojom ntb. Preto som kupil a poskladal nový pc a som zahojený. Radím ti prečistit PC s CCleanerom a preinštalovat steam poprípade aj CS.
Herný NTB je

„Ľudia sú svorka vlkov, ktorá uštve k smrti tých, ktorí im mohli urobiť dobre.“ Sigmund Freud
„Múdry človek v hádke ustúpi, ale prudký pes prichádza vlkovi pod zub.“ Božena Němcová
-
GSKiko - Zkušený
Ale píšeš, že to začalo po aktualiziacii steamu a nie CSka čo je divné. Ak teda tomu dobre rozumiem. Ak to je teda iba pri CS-ku tak to bude cskom. Preinštaluj to. Pri dnešných rýchlostiach internetu to nebude až taký problém a predsa len pri 15-30 fps si nezahráš takže za to nič nedáš
Pozri sa aj v nastaveniach či nemáš všetko na max a nieje problém v tom. Samozrejme FPS klesaju aj ak je vačší počet hráčov na serveri a si na mape ako napr. Nuke.
Skus pozriet aj config či tam nemáš nejaké hovadiny.
Skontroluj či nemáš zapnutu vsync.
A skus updatnut drivery.
Viac ma zatial nenapadá.

Skus pozriet aj config či tam nemáš nejaké hovadiny.
Skontroluj či nemáš zapnutu vsync.
A skus updatnut drivery.
Viac ma zatial nenapadá.
Som len obyčajný chlapec.
-
RyderGS9 - Amatér
Mne CS1.6/steam zblbol tiež, no mne pomohlo nainštalovať posledné ovládače pre moju GK zo stránok AMD:
http://support.amd.com/en-us/download
http://support.amd.com/en-us/download
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Zima spravil so mom to čo si napísal ale nepomohlo.
-
GSKiko - Zkušený
Mno pokiaľ si nainštaloval tieto ovládače "Crimson Edition 16.5.3 Hotfix".
Potom by som ťa poprosil aby si sem hodil presný typ notebooku alebo presný popis APU / GPU a aj verziu os.
Potom by som ťa poprosil aby si sem hodil presný typ notebooku alebo presný popis APU / GPU a aj verziu os.
-
zima - Mistr Yoda
Mám tento NTB https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g50- ... 70.htm?o=2 iba ja som zaňho dal o 100€ viac lebo som nekupoval s Alza.sk
-
GSKiko - Zkušený
Cena je samozrejme pre tento prípad nepodstatná.
Kameň úrazu je tu v tom, že máš dve grafické karty. Mno a predpokladám, že pre 1.6 sa u teba použije ta menej výkonná.
Toto nastavenie musíš zmeniť v AMD ovládačoch:
switchable graphics application settings -> hl.exe -> High Performance
(Podobne ako je tomu tu (v časti ATI/AMD Radeon Cards no pre inú aplikáciu): https://support.serato.com/hc/en-us/articles/202305784-Changing-graphics-card-settings-to-use-your-dedicated-GPU-on-a-Windows-computer-)
Kameň úrazu je tu v tom, že máš dve grafické karty. Mno a predpokladám, že pre 1.6 sa u teba použije ta menej výkonná.
Toto nastavenie musíš zmeniť v AMD ovládačoch:
switchable graphics application settings -> hl.exe -> High Performance
(Podobne ako je tomu tu (v časti ATI/AMD Radeon Cards no pre inú aplikáciu): https://support.serato.com/hc/en-us/articles/202305784-Changing-graphics-card-settings-to-use-your-dedicated-GPU-on-a-Windows-computer-)
-
zima - Mistr Yoda
Stále su lagy
-
GSKiko - Zkušený
Prosím nema ešte niekto nejaku radu?
-
GSKiko - Zkušený
Ja sem ešte napíšem čo sa nám podarilo:
1 - ten odkaž na ntb je len orientačný - jeho ntb nemá dual graphics a používa GK integrovanú v APU.
2 - nebežali mu poriadne posledné ovládače -> tie sme pre-inštalovali no žiadna zmena
Z časových dôvodov sme sa ďalej nedostali, no moje odporúčanie by bolo nainštalovať posledné továrenské ovládače od Lenova:
1 - staré odinštalovať napr. pomocou DDU (Display Driver Uninstaller)
2 - následne skúsiť nainštalovať tie od Lenova
(neviem či to 100% zaberie a asi sa už budem opakovať nmo ja som mal veľmi podobné problémy spôsobené práve ovládačom, preto by bolo dobré vylúčiť túto možnosť)
1 - ten odkaž na ntb je len orientačný - jeho ntb nemá dual graphics a používa GK integrovanú v APU.
2 - nebežali mu poriadne posledné ovládače -> tie sme pre-inštalovali no žiadna zmena
Z časových dôvodov sme sa ďalej nedostali, no moje odporúčanie by bolo nainštalovať posledné továrenské ovládače od Lenova:
1 - staré odinštalovať napr. pomocou DDU (Display Driver Uninstaller)
2 - následne skúsiť nainštalovať tie od Lenova
(neviem či to 100% zaberie a asi sa už budem opakovať nmo ja som mal veľmi podobné problémy spôsobené práve ovládačom, preto by bolo dobré vylúčiť túto možnosť)
-
zima - Mistr Yoda
zkus ovladače no ja použivam třeba program drivereazy nebo driver booster a když nepomuže tak reinstaluj csko a podivej se jak to tam máš vše nastavené 

EVIP Furien 1 and Zm mini 3
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!

-
Arroww - Pokročilý
geazy píše:zkus ovladače no ja použivam třeba program drivereazy nebo driver booster a když nepomuže tak reinstaluj csko a podivej se jak to tam máš vše nastavené
Mno ja by som naopak podobné programy ne-doporučoval. Je dôležité aby mal človek pod kontrolou to čo sa na jeho PC deje a tak predišiel zbytočným problémom spôsobených nechcenou inštaláciou rôznych ovládačov.
Myslím, že keď niektorý ovládač nefunguje správne je ľahké ho identifikovať a na základe toho aj nainštalovať nový.
-
zima - Mistr Yoda
zima prosím pridaj si ma na steame Kr1st14nSVK a tam sa dohodneme
-
GSKiko - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2