• Stránka 1 z 1
JailBreake 7 / Demence CT + Demence Admina + demo
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné - Takže, jsem tu prvně a je mi to líto, Admin "Sunny" Který byl po celou dobu u toho nic nedělal. Za 1. Hráč 1. Jawis, Bez důvodně dával Kill, Dal moda když jsem měl VD z PP a potom my to VD ani nedal, dále mě nadále uráže, potom došel Admin jménem Smajlos, a eště mě kickl (vém za spam je to na demu) ale taková demence už není snad ani možné,Chci aby danný admini byly poučení a hráč potrestán !
2. Důkazy - screenshot / demo - http://leteckaposta.cz/269799988
hráč - "JawS^" 722 STEAM_0:0:100872140
Admin - "SunNy" 732 STEAM_0:1:104873926
2. Důkazy - screenshot / demo - http://leteckaposta.cz/269799988
hráč - "JawS^" 722 STEAM_0:0:100872140
Admin - "SunNy" 732 STEAM_0:1:104873926
VAC Sunior
Věk 18
Rank GO Supreme master Of Class
Server Gamesites Fevorite 1V1, SURF, RATEKES, AWP WAR
Věk 18
Rank GO Supreme master Of Class
Server Gamesites Fevorite 1V1, SURF, RATEKES, AWP WAR
-
mEclipse - Amatér
JailBreake 7 / Demence CT + Demence Admina + demo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreake 7 / Demence CT + Demence Admina + demo
Ahoj
Tak áno ja som ti dal KICK za spam ale ja som prišiel na server keď sa akurát skončil mod furien. Tak som nevedel kto ma mať VD čo sa robilo atď. ja som tam prišiel kvôli tomu že hráč mi napísal že sú tam 2 hráči so SH (DIP). A ešte k tomu demu neviem prečo ale nepočujem tam hlasy hráčov + Sunny neni už admin na JB.
Tak áno ja som ti dal KICK za spam ale ja som prišiel na server keď sa akurát skončil mod furien. Tak som nevedel kto ma mať VD čo sa robilo atď. ja som tam prišiel kvôli tomu že hráč mi napísal že sú tam 2 hráči so SH (DIP). A ešte k tomu demu neviem prečo ale nepočujem tam hlasy hráčov + Sunny neni už admin na JB.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Ahoj, já jsem zrušený admin na JB do 27.5. psal jsem to i na serveru, takže sem těžko mohl něco dělat.. a pokud dávali mod a ty si " měl mít VD " tak to není můj problém, to že jsem ti napsal, že to je tvoje demence se nezmění protože se na to opravdu chováš.
Hezký den šmoulo
Hezký den šmoulo

-
qSunNy - Drbna
Tak vidíš. Stěžuješ si na někoho, kdo adminem ani není.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1