• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žádost na akademii
Nick: Wayet_CZ
Proč se chci stát adminem: Na serveru jsou lidé kteří používají hacky,nadávají a bugují proto se chci stát adminem aby jsem v tom zabránil v mé přítomnosti.
Jak dlouho jsem na GS: Od 20 dubna 2015
Kolik mi je let: Je mi 14 let.
Pár slov o sobě: Jmenuji se Šimon, bydlím ve vesnici která se jmenuje Velká Polom. Mám rád zvířata,hry,hudbu.
Čím můžu být přínosem: Čím mohu být přínosem ? Mohu pomáhat lidem kteří budou potřebovat pomoct na serveru když tam zrovna nebude aktivní admin.Viděl jsem v pvp hodně hackerů kteří tam lítali a chodili po vodě... Nemohl jsem mít důkazy protože mi v tu dobu nešlo natáčet ale to je jiná věc.Rád bych ty hackery v mé přítomnosti zabanoval.
Vlastníte originální hru minecraft: Ano mám originální minecraft.
O práva jsem přišel protože jsem si zažádal aby mi je dali pryč protože začínala škola a já bych to nestíhal.O práva jsem přišel asi 19 srpna 2015. Nevim kdy mi zrušil práva TheRsM.
Proč se chci stát adminem: Na serveru jsou lidé kteří používají hacky,nadávají a bugují proto se chci stát adminem aby jsem v tom zabránil v mé přítomnosti.
Jak dlouho jsem na GS: Od 20 dubna 2015
Kolik mi je let: Je mi 14 let.
Pár slov o sobě: Jmenuji se Šimon, bydlím ve vesnici která se jmenuje Velká Polom. Mám rád zvířata,hry,hudbu.
Čím můžu být přínosem: Čím mohu být přínosem ? Mohu pomáhat lidem kteří budou potřebovat pomoct na serveru když tam zrovna nebude aktivní admin.Viděl jsem v pvp hodně hackerů kteří tam lítali a chodili po vodě... Nemohl jsem mít důkazy protože mi v tu dobu nešlo natáčet ale to je jiná věc.Rád bych ty hackery v mé přítomnosti zabanoval.
Vlastníte originální hru minecraft: Ano mám originální minecraft.
O práva jsem přišel protože jsem si zažádal aby mi je dali pryč protože začínala škola a já bych to nestíhal.O práva jsem přišel asi 19 srpna 2015. Nevim kdy mi zrušil práva TheRsM.
„Jestliže neumíš, naučíme, jestliže nemůžeš, pomůžeme ti, jestliže nechceš, nepotřebujeme tě.“
-
Wayet - Pokročilý
[Přijat]Žádost na akademii
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dobrý den mám tu takový problém
prominte za otravování ale bubnul jsem se v nether bráně už se tam bugnul i rostik fox08.............. prosím vás dám vám souřadnice najděte bránu a zničte jí a NEHCODIT DO NETHERU jelikož se bugnete souřadnice:XYZ 391,314/64,00000/-286,998 Děkuji za pochopení .
-
PoDrouch - Pokročilý
• Stránka 1 z 1