I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] JB1/Neoprávneny ban/PoldaseQwek

Příspěvekod GlobalElite » 24 kvě 2016, 21:57

Neoprávneny ban/Jailbreak 1/PoldaseQwek

Tak začneme takto, admin si pýtal mikrofon, Simon mu povedal "Kdo stlači voice okrem numero uno tak ma kill" nepovedal mu že ohladne fk, admin si tak potom "gragal" a nerozprával ohladne "FK", Vratil sa na stenu zabil som ho a potom mi povedal prečo som ho zabil. Ja som mu to vysvetlil ale tak mi povedal že "rozprávať ohladne FK neni automaticke" a dal mi ban za FK.

Screen: http://imgbank.cz/90Yz
Demo: http://leteckaposta.cz/647563202 (10:27)
GlobalElite
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyreseno] JB1/Neoprávneny ban/PoldaseQwek

od Rumcajz » 24 kvě 2016, 21:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Neoprávneny ban/PoldaseQwek

Příspěvekod PoldasQweek » 24 kvě 2016, 22:12

Proč ti to demo jde jen od toho, až simon dal příkaz jaký dal? Proč tu lžeš, že já jsem si říkal o mikrofon?

Jsem rád, že jsi to natáčel a je vidět aspoň v demu to, jak jsi mě ignoroval, protože kdybych neměl pravomoce, tak by se normální hrající hráč nedovolal spravedlnosti.

Vysvětlení situace:

Simon řekl KDO CHCE MIKROFON, AŤ JDE NA STŮL já na něho šel a až mi to simon přikázal mluvil jsem si o čem chtěl, poté jsem na simonovu výzvu šel na zadní stěnu, kde jsi mě zabil.

Jde tam jasně vidět, jak jsem se tě pomocí chatu ptal, proč jsem dostal kill, absolutně jsi nereagoval, to na Vás hráčích úplně nenávidím, že když tam někdo píše, že dostal FK, tak mu aspoň napsat proč a zaco, ale ty nic.

A aby toho nebylo málo, začal jsi mi tam vyhrožovat, jak dostaneš ban, tak uvidím a podobný nesmysly. :roll:
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod GlobalElite » 24 kvě 2016, 22:36

Jeden píše že išiel na stôl lebo chcel mikrofón, druhý že si mikrofón nežiadal :D :D
GlobalElite
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GlobalElite » 24 kvě 2016, 22:38

A ešte niečo, pýtal som sa viacerých adminov, ich odpoveď bola "Keď si niekdo žiada o mik, má automaticky rozprávať o FK"
Tak neviem teraz :) ;)
GlobalElite
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PoldasQweek » 24 kvě 2016, 22:44

Pokud si já jako hráč řeknu o mikrofon, musím o tom automaticky mluvit.

Focus se vyjádřil naprosto totožně jako já, tak co tady plácáš, že jeden tak a druhý tak+co tady pořád cpeš, že já jsem si o něho říkal, když to není pravda?Vzpamatuj se.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod KenTik » 25 kvě 2016, 06:04 VIP

Tak si to tady shrneme, na serveru jsem byl také takže můžu potvrdit Polďasovu pravdu.

Kdo chce mikrofón ať jde na stůl šlo tam asi 5 lidi mezi nimi jsem byl i já. "numero" si tam teda mluvil co se mu zachtělo, protože chtěl mikrofón, ne ohledně fk. Simon si to po "chvíli" uvědomil a řekl něco ve smyslu "zůstanou tu jen ohledně fk" nebo něco na ten způsob tak jsem se já i "numero" vrátil. "numero" pak dostal kill a po hodině spamu nedostal odpověď za co dostal kill. Ty jsi pak jen řekl, že mik ohledně fk je automatický, což není pravda. Ban byl za FK, protože si ho "numerovi" dal.

- Toť můj názor.
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod Maxipes » 25 kvě 2016, 09:07

Na demu neni videt, jaky prikaz Simon daval. Tudiz se musime oprit o svedectvi admina, respektive dvou pritomnych adminu. To hovori jednoznacne v tvuj neprospech. Admini vse nalezite vysvetlili, nemam co dodat.

Stiznost neopravnena!
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyreseno] JB1/Neoprávneny ban/PoldaseQwek

Příspěvekod JayoX » 02 čer 2016, 21:12 VIP

Pravdepodobne ani ty nemas co k verdiktu doplnit, zamykám.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy