Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

Dotaz

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 27 kvě 2016, 09:21

-Zdravím, jedná se o jednu nejasnost co se týče pravidel.. vím, že to nesplňuje klasické PP, ale byl bych rád kdyby jste to nemazali a všem by jste to aspoň tady objasnili.. protože se za to často zabíjí a proto se podle mého jedná o PP. viz níže

-Situace: Jail_greytown jsme klasicky vězni v kleci.. simon jednomu hráči (H) řekne ať jde na modrý stůl, ten uposlechne a postaví se na modrý stůl. Poté simon řekne "Hráč H skočí z červeného stolu na modrý stůl." Hráč H tedy jde na červený stůl a přeskočí na modrý. Vzápětí ho simon zabije se slovy "nic ho neopravňovalo opustit modrý stůl." <- totéž řekl admin (a dodal: "je to klasická nachytávka"), ale druhý admin zase řekl, že to měl udělat.. Toho jsem zastáncem i já, že důvod k opuštění původního stolu měl protože "Příkaz (přeskočit z červeného stolu na modrý) ruší zákaz (odejít z původního modrého stolu).. +se nejedná ani o nějaký nesplnitelný příkaz, ale o celkem klasický, který lze snadno splnit :)

-takže se ptám jak to tedy je? (Byl bych vděčný za nějakou odpověď z vyšších pozic než od klasických adminů, protože jsem se u nich setkal s rozlišnými názory)

-předem díky za odpověď, PusinQa :)*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Dotaz

od Rumcajz » 27 kvě 2016, 09:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dotaz