• Stránka 1 z 1
Význam Cs supportu?
Múžu se zeptat aký je význam Cs supportu na Gamesites? Väčšina supportov vám na každu kktinu povie
Delal si downgrade?
Delal si ho správne?
Určite?
Udelej ho ješte jednou.
Ako včera mi blbol voice. Nie , žeby mi to blikalo jak že problem čo trebalo downgrade ale proste to normalne ukazovalo ale nepočul som. Som toho supporta do boha poslal. Nakonec mi pomoh kamoš že som v nastaveniach jednu fajku nemal zaškrtnutu a pretiahnute take. Aby som robil 20 minut downgrade, mi to trvalo 10 sekund.
Delal si downgrade?
Delal si ho správne?
Určite?
Udelej ho ješte jednou.
Ako včera mi blbol voice. Nie , žeby mi to blikalo jak že problem čo trebalo downgrade ale proste to normalne ukazovalo ale nepočul som. Som toho supporta do boha poslal. Nakonec mi pomoh kamoš že som v nastaveniach jednu fajku nemal zaškrtnutu a pretiahnute take. Aby som robil 20 minut downgrade, mi to trvalo 10 sekund.
-
nikx0 - Amatér
Význam Cs supportu?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Význam Cs supportu?
Supporti jsou taky lidi. Pomáháme spoustě lidí. Většinou máme pravdu. Denně se setkávám s případy,že někdo udělal Downgrade špatně. Sice je to furt to samé dokola,ale vyzkoušet to musíme. Momentalne neni moc supportů. Jestli chceš,pojd si to vyzkoušet sám.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Re: Význam Cs supportu?
nikx0 píše:Múžu se zeptat aký je význam Cs supportu na Gamesites? Väčšina supportov vám na každu kktinu povie
Delal si downgrade?
Delal si ho správne?
Určite?
Udelej ho ješte jednou.
Čau takže stěžovat si dokážete všichni

A jak psal Stig sorry, ale jsme jen lidi.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1