• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor]...
Nevysvetlili ste mi to na co sem se ptal ze sem nadrzoval proste sem nevidel ze skočil kdyz sem delal neco v stavitel menu omlouvám se nemam 6 očí ale proč si mne přesunul na mapě minecraft vysvetlíš mi to ?
pak sem te jak ty říkáš provokoval tim že sem se snažil zjistit za co si mne přesunul kdyz ste mi to nadržování prominuli tak to tady neřešte proste sem si ho nevšiml no bylo mi prominuto řešte to na co se vás ptám
pak sem te jak ty říkáš provokoval tim že sem se snažil zjistit za co si mne přesunul kdyz ste mi to nadržování prominuli tak to tady neřešte proste sem si ho nevšiml no bylo mi prominuto řešte to na co se vás ptám
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Mimo vzor]...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ...
Dodej důkazy o pochybení ze strany admina nebo si to řeš přes PM, na dodání důkazů máš 24h. V případě že důkazy nedodáš, bude stížnost bezpodmínečně brána jako zamítnuta.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: ...
Důkazi bohužel nemam ale stačí mi když mi řeknete jesi mam aspon pravdu protoze kdyz sem rekl jen vašku skoč do lávy a na serveru žádný hráč pod jménem vašek nebyl a hráč se jménem 0 skočil do lavy že to neni moje chyba nerekl sem to jak prikaz ale spíše jako žert a pokud mne zatoto přesunul do T beru to jako využívaní práv od admina nY důkazi nemám ale když mi spon řeknete že to bylo vyzivani práv budu spokojen dekuji
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
• Stránka 1 z 1