• Stránka 1 z 1
(Vyriesene)Clan tag
Dobrý den. Tohle téma nepatří do skupiny "stížnosti na adminy", ale nevím, kde to napsat. Chtěl bych se zeptat, jestli by jste nemohli zavést nějaké pravidlo, aby si random lidi nemohli dávat Clan tag týmu, ve kterém nejsou. Například, že bych daného člověka nahlásil a vy by jste ho přejmenovali, pak kickli a pak ban. Je jedno co mu za to dáte, ale aby to nebylo jen tak. Děkuji za přečtení a doufám, že se to nějak vyřeší. Nashledanou.
-
foester - Amatér
(Vyriesene)Clan tag
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Clan tag
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.

-
Obetniovce - Spamer
Re: Clan tag
Presne takýto istý problém sme mali aj my, jednoznačne to je nedoriešená vec a malo by sa na tom dopracovať.Nieje to zrovna príjemná vec a malo by sa to riešiť kickom po opakovanom porušení banom na 24 hod a viac.
e.Rapper7: Ban za klan tag na 24 hodin ? Takhle dlouhý ban má např na furienu Nadávka do rodiny a když porovnám tyto dvě "prohřešky" tak mi to připadá jako totální hloupost. Je to vaše věc, že máte klany. Založte si steam skupiny, tam vám nikdo chodit nemůže.
e.Rapper7: Ban za klan tag na 24 hodin ? Takhle dlouhý ban má např na furienu Nadávka do rodiny a když porovnám tyto dvě "prohřešky" tak mi to připadá jako totální hloupost. Je to vaše věc, že máte klany. Založte si steam skupiny, tam vám nikdo chodit nemůže.
- Thomas1337
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1