• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Marcela - JB4
Měl jsem VD za FK co mi CT dalo ale admin mi ho zrušil z důvodů že jsem FK nedostal!
Situace: Simon řekl: Zahrajeme si na simona. Odešel jsem z čáry ještě než řekl simon říká všechno platí dostal jsem kill = FK Podle pravidel. ( Pokud se pravidla neměnili ).
Při hře na Simona musí říct simon: Simon říká všechny příkazy a zákazy platí
Při přejmenovávání simona nemusí říkat nic je to automatické,protože přejmenovává tu samou osobu.
Tímto tématem bych chtěl aby si vzal admin z toho ponaučení a takové chyby už nedělal. + jeho vyjádření a omluvu.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/968788591
Situace: Simon řekl: Zahrajeme si na simona. Odešel jsem z čáry ještě než řekl simon říká všechno platí dostal jsem kill = FK Podle pravidel. ( Pokud se pravidla neměnili ).
Při hře na Simona musí říct simon: Simon říká všechny příkazy a zákazy platí
Při přejmenovávání simona nemusí říkat nic je to automatické,protože přejmenovává tu samou osobu.
Tímto tématem bych chtěl aby si vzal admin z toho ponaučení a takové chyby už nedělal. + jeho vyjádření a omluvu.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/968788591
-
skinnywliggler - Drbna
[Vyreseno] Marcela - JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Marcela - JB4
Neblbni skinny, že si to ještě pamatuješ? 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee já jistě že ano. Marcela asi ne
Na to se nedá zapomenout. Ach to byly časy když jsem byl v AT 

-
skinnywliggler - Drbna
Ahoj,
Celou situaci jsem měl založenou na tom, že se přejmenovával simon, nic méně jsi stejně opustil čáru, kterou jsi opustit neměl.
Každopádně s tím příkazem jsi měl pravdu a mě bylo vysvětleno, jak v takový situaci postupovat a jak se věci mají.
Přeji hezký zbytek dne.
Celou situaci jsem měl založenou na tom, že se přejmenovával simon, nic méně jsi stejně opustil čáru, kterou jsi opustit neměl.
Každopádně s tím příkazem jsi měl pravdu a mě bylo vysvětleno, jak v takový situaci postupovat a jak se věci mají.
Přeji hezký zbytek dne.
-
PoldasQweek - Mistr
V pohodě Poldas jsme jenom lidi ne ?
Jsem rád že jsi se sem vyjádřil. Tímto považuji tento topic za vyřešený. Poldas ještě jednou díky za vysvětlení situace oba si z toho vezmeme ponaučení.
Prosím o LOCK
Díky s pozdravem Skinny

Jsem rád že jsi se sem vyjádřil. Tímto považuji tento topic za vyřešený. Poldas ještě jednou díky za vysvětlení situace oba si z toho vezmeme ponaučení.

Prosím o LOCK
Díky s pozdravem Skinny
-
skinnywliggler - Drbna
Neni to krasa, kdyz se dokazi lidi domluvit? 
Vyreseno.

Vyreseno.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1