• Stránka 1 z 1
Připojení na server. Potřebuji poradit
Zdravím, a pěkné páteční odpoledne.
Jsem hráč SuperHero serveru, ale mám momentálně takový problém. Chci-li se připojit na server, tak mi to píše zakládám připojení k serveru, poté mi to píše opakuji připojení k serveru(1/2/3), a na konec mi to napíše, že připojení k serveru se nezdařilo. Prosím o radu co s tím, jsem už celkem zoufalý, mám tam eVIP.
Předem děkuji za pomoc.
*Zavorkaa*
PS: jsem tu NonStop
Jsem hráč SuperHero serveru, ale mám momentálně takový problém. Chci-li se připojit na server, tak mi to píše zakládám připojení k serveru, poté mi to píše opakuji připojení k serveru(1/2/3), a na konec mi to napíše, že připojení k serveru se nezdařilo. Prosím o radu co s tím, jsem už celkem zoufalý, mám tam eVIP.
Předem děkuji za pomoc.
*Zavorkaa*
PS: jsem tu NonStop
ID: VALVE_0:0:1000165778
- Zavorka
- Amatér
Připojení na server. Potřebuji poradit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Připojení na server. Potřebuji poradit
Zkusil jsi vypnout Firewall ?
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Ex Cheathunter
-
Classsic - CS 1.6 Support
Ahoj
Skús resetnúť internetový router vďaka ktorému si na internete a problém by mal byť vyriešený.
Keby to nepomohlo napíš do PM.
-s pozdravom Aveeth
Skús resetnúť internetový router vďaka ktorému si na internete a problém by mal byť vyriešený.
Keby to nepomohlo napíš do PM.
-s pozdravom Aveeth

"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
Ahoj
Přesně jak je napsané nademnou zkusil bych resetovat router , měl jsem stím taky problém .
Přesně jak je napsané nademnou zkusil bych resetovat router , měl jsem stím taky problém .

VIP PUBLIC D2 only
EVIP JB3
EVIP JB3
- Hajnej
- Amatér
taky bych doporučil restar routeru a pokut hraješ přes wifi zkus to hodit na kabl 

EVIP Furien 1 and Zm mini 3
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!

-
Arroww - Pokročilý
• Stránka 1 z 1