• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno-mimo tema]Môžem dostať ban za cheaty ktoré nemám?
Hrám na Sniper War serveroch a občas sa mi podaria neuveriteľné veci. Napr. dám niekoľko HS za sebou na jednu strelu a pod. Ďalej napr. zabijem úplnou náhodou niekoho cez stenu headshotom. Alebo keď prestrelím dvoch hráčov naraz a dám im obidvom HS. Alebo proste vystrelím tak rýchlo a dám hedku ako keby to vyzeralo že mám AB.
Vždy mi všetci začnú nadávať, že mám cheaty a neviem čo a že ma nahlásia. Mňa by len zaujímalo, ako to dokážete posúdiť. Ak by ma niekto nahral lebo by si myslel že mám cheaty, mohol by som dostať ban ? Napr. keď dám viac HS naraz ? Už ma vážne tie debilné lamky štvú, niekto ich zabije viac krát za sebou a hneď je cheater...
Ja cheaty nepoužívam...
a prečo nemáte na serveroch VAC Protection ? či to je len pre Steam hráčov/servery ? Alebo ako to fugnuje, nechápem...
Vždy mi všetci začnú nadávať, že mám cheaty a neviem čo a že ma nahlásia. Mňa by len zaujímalo, ako to dokážete posúdiť. Ak by ma niekto nahral lebo by si myslel že mám cheaty, mohol by som dostať ban ? Napr. keď dám viac HS naraz ? Už ma vážne tie debilné lamky štvú, niekto ich zabije viac krát za sebou a hneď je cheater...
Ja cheaty nepoužívam...
a prečo nemáte na serveroch VAC Protection ? či to je len pre Steam hráčov/servery ? Alebo ako to fugnuje, nechápem...
-
xpswriter - Kolemjdoucí
[Vyřešeno-mimo tema]Môžem dostať ban za cheaty ktoré nemám?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Môžem dostať ban za cheaty ktoré nemám ????
To stejne jsem mel jednu dobu na Fy_maps 2. Stale, ze mam Wh a nekdy aj Ab. Pritom tu hru hraji uz nejaky patek a pouzivam vcelku dobre sluchatka.
Nejlepe ale udelas; kdyz jim pak zacnes radit, at radeji nahraji demo a daji ho na GS forum a nebo jim na uplakane reci typu "wh" apod. odpovidat jen "ok". Z vlastni zkusenosti vim, ze pak budou drzet pysk.
Nejlepe ale udelas; kdyz jim pak zacnes radit, at radeji nahraji demo a daji ho na GS forum a nebo jim na uplakane reci typu "wh" apod. odpovidat jen "ok". Z vlastni zkusenosti vim, ze pak budou drzet pysk.
-
Dave95 - Amatér
Re: Môžem dostať ban za cheaty ktoré nemám ????
Ahoj, ban za cheating nedostaneš jen tak. Občas se stane, že některý admin chybuje. Ale jak jedno rčení praví - Chybovat je lidské. Pokud si dle tebe dostal neoprávněný ban, můžeš si požádat o u unban.
Příště to zkus napsat do jiné sekce
Příště to zkus napsat do jiné sekce

-
Najsr - Profesionál
• Stránka 1 z 1