Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] KNIFE (useless)

Příspěvekod zemiakJano0 » 24 kvě 2016, 15:36

Ahoj pred nedávnom som písal o knifoch / da-sa-to-t126084.html /

problem je v tom že ked hram na grafike openGL všetko ide v pohode všetky tie knife čo ste mi poslali idu normane . Ale mam malo FPS tak som si prehodil grafiku na software a všetko sa pokazilo knife sa mi zobrazuje čierny a je to uplne špatné. neda sa s tým niečo spraviť ?
takto to je normalne a https://ctrlv.cz/Hb2E ...a pri grafike na openGL je cely cierny a hnusny ...

prosim ta useless porad mi máš ten istý knife .... skus si to prehodiťgrafiku na sotware a kukaj aký je hnusný ten knife

dik ..
zemiakJano0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] KNIFE (useless)

od Rumcajz » 24 kvě 2016, 15:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KNIFE (useless)

Příspěvekod useless » 24 kvě 2016, 18:38 VIP

Na software se vykašli, s tím nejde hrát a fps spíš snižuje, prostě se vrať k OpenGL.

Ten knife prostě „žere“ fps. Mě to při jeho používání kleslo z ±250 fps na ±95 fps. Stejně tak jsou na fps náročné skoro všechny skiny přetvořené z CS:GO do 1.6ky, protože se to musí dělat složitě, aby vypadaly tak, jak vypadají :roll:

Ale pár dní zpátky jsem si upravil výchozí knife skin, a není zas tak špatný :D
Obrázky: 1, 2
Download: V pravé ruce, v levé ruce
    Ten text v odkazu ke stažení znamená, ve které ruce ten nůž bude při cl_righthand 1; cl_lw 1.
    Na obrázcích je ten v levé, přesto všechny ostatní zbraně budeš mít v pravé ruce.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Re: [vyřešeno] KNIFE (useless)

Příspěvekod SponErko » 03 čer 2016, 21:02 VIP

Odpověď zde máš, reakce žádná.. Považuji za vyřešené.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody