Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] žádost o práva

Příspěvekod guut1 » 04 čer 2016, 16:07

Dobrý den, rád bych se stal admin na všech Jailbreak serverech

Nick v hre : guut1

Nick na fóre : guut1

Vek : 16

Steam nick : guut1(CZ)

Steam ID : STEAM_0: 0: 70401904

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2329

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jediný co byly moje prohřešky je vulgární vyjadřování. Před rokem jsem žádal o Akademika ale nebyl jsem přijat bohuže. Důvodem proč jsem se takhle vyjadřoval bylo kvůli nečestnému jednání semnou nebo FK. Dnes už nejsem vulgární a jakoukoliv nespravedlivost řeším rovnou na serveru. Je to taky ten důvod proč mám málo příspěvků

Niečo o sebe : Dobrý den, jmenuji se Lukáš a chodím na Střední průmyslovou školu. Ve volným čase buď to hraji na vašich serverech nebo pomáhám příbuzným. Studuji obor Elektrotechnika. Na serveru hraji nejradši za Ct neboli dozorce a snažím se ochránit co nejlépe Sajmona. Na vašem portálu mám Extravip na Jailbreak 2, Public Server #1, Zombie Mini #1, War3FT+SaveXP #1.Nejvíce hraji na serveru JailBreak #1.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Velmi rád pomáhám hráčům a kontroluji hru, aby bylo vše podle pravidlům. Hodně dlouhou dobu mám sen se stát adminem, který bych se velmi rád splnil. Jsem velmi aktivní hlavně v noci kdy se často dějou věci které jsou proti pravidlům a často se vůbec neřeší, ani nejsou nahlášeny na forum.

Na závěr bych chtěl říci, že s AMX mám zkušenosti a pravidla umím velmi dobře a dodržuji je.

Děkuji za přečtení a za váš čas.
guut1
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] žádost o práva

od Rumcajz » 04 čer 2016, 16:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádost o práva

Příspěvekod JayoX » 04 čer 2016, 17:38 VIP

Přihlaš se do akademie, splň ji a potom se uvidí co s tebou dál.
Zamítnuto.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů