I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešené] CTF-Perross

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 05 čer 2016, 10:47

-Zdravím, jedná se o stížnost na admina "*Underwold*Perross"

-Neoprávněný kick, ještě s výhružkou na ban. Vím, že to není nic tak hrozného..kick.. ale není to poprvé co v módu CTF jsem se setkal s neoprávněným kickem za "kemp".

-Popis situace: na mapě de_dust2 jsem si koupil "rychlopalnou sniperku" za 7k (nevím, jak se přesně jmenuje) a hrál jsem za T. Dostal jsem se nad CT spawn.. normálně jsem zabil dva, kteří zrovna vyšli směrem nahoru k jejich flagu (už byli na longu). A šel jsem směrem na long, kde jsem si všiml že za CT spawnem je naše vlajka, kterou nese CT a kolem něho asi 3ct. Samozřejmě jsem po nich začal střílet, dokonce jsem zabil toho s flagem (viz screen-odměna) a následně jsem dostal kick. Vrátil jsem se zpátky na server a bylo mi řečeno, že jsem kempil a střílel na CT-spawn (byl tam ten flag za spawnem.. možná jsem někoho zabil na spawnu, to nevím, ale taky to nemůžu úplně ovlivnit pokud tam nesou naši vlajku :) ) Ať se tedy admin vyjádří, dokonce psal, že má demo nebo ať se aspoň omluví.
(viz níže přikládám celý rozhovor s adminem, ať nemusíte sledovat celé screeny, ale samozřejmě ty taky zasílám na letecké poště pro případnou kontrolu.

-Rozhovor:

před kickem:
[ CTF ] Oznameni: KuK0 sebral Cervenou vlajku!
[ CTF ] Odmena: +5 adrenaline za zabiti
PusinQa :** killed suskin with g3sg1
[ CTF ] Odmena: +500$, +1 frag, +10 adrenaline za zabiti drzitele vlajky
[ CTF ] Oznameni: KuK0 ztratil Cervenou vlajku!
PusinQa :** killed KuK0 with g3sg1
*** dw!ght killed PusinQa :** with a headshot from m4a1 ***
[ CTF ] Oznameni: Hitman12 sebral Cervenou vlajku!

Kicked by Console
Kicked

po kicku:
PusinQa :** : za co kick?:)
*Underwold*Perross : ptas se jeste blbe chces hned ban
PusinQa :** : normalne mi to rekni a nedelej tu sceny
*Underwold*Perross : lol
*Underwold*Perross : vemes rychlo palku a odstrelujes spawn realll
PusinQa :** : delas si srandu?
PusinQa :** : myslis jak tam sli 4s flagem?
*Underwold*Perross : me se neomlouvej - (nevím, jestli bylo myšleno na mě)
PusinQa :** : Perros? takze mas demo? - (psal před tím, že má demo, ale nemůžu to najít-místo toho mi tam opožděně do console naskočil connect)
Underwold*Perross : pl povinnosti a nevidim zadny problem
PusinQa :** : takze kdyz napisu na web tak mi to demo poskytnes jo?
PusinQa :** : protoze mi neprijde normalni kdyz jdou s flagem proc bych tam nemohl byt
*Underwold*Perross : lol napis uvidime jak daleko dojdes
PusinQa :** : dobre, tak se tam za chvilku vyjadri :)
PusinQa :** : a rovnou uz ukonci demo at nemusis casovat
*Underwold*Perross : ver ze na kick se vyjadrovat nemusim-)
*Underwold*Perross : smutne kdyz neuzna kemp-
PusinQa :** : ja neuznam kemP?
PusinQa :** : ty mas demo.. tak ho dej na web :D
PusinQa :** : a tam se muzeme pobavit o tom co je kemp :)
*Underwold*Perross : cupel jsi s rychloipalkou a strilel na spawn
PusinQa :** : ano, protoze tam sli s flagem
PusinQa :** : to je jediny duvod.. pred tim jsem tam nebyl :)
*Underwold*Perross : takl nevyhrozuj a napis na web-)
PusinQa :** : vsak jo.. ja uz tam jdu.. jen pisu at si nechas demo :) ktere si rikal ze mas :)
*Underwold*Perross : tak sup uz jsem tam )
(viz poslední screen mi tam naskočily nějaké connecty, místo toho, jak psal, že má demo..)

-Screeny: http://leteckaposta.cz/554195034

-Díky za vyřešení, PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

[Vyřešené] CTF-Perross

od Rumcajz » 05 čer 2016, 10:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CTF-Perross

Příspěvekod perross83 » 05 čer 2016, 12:07

Zdravim ..ke stižnosti
Čupěl si nad spawnem s rychlopalnou zbraní, přičemž si odstřeloval spawn. Tahle hra je u tebe bohužel normální, jelikož plnit povinnosti módu, jakožto chodit pro vlajku či krýt vlajkonoše jsou pro tebe docela cizí. Tyto tvoje prohřešky řeším prozatím jen kickem.
V daném časovém úseku se jejich vlajka v prostoru jejich spawnu vůbec nenacházela. Jelikož hráč v tomto úseku kempil +- 30 sekund, byl jsem donucen ho vykázat ze serveru z duvodu porušování pravidel, co se neplnění pobinnosti módu týče. Dle doloženého výpisu z konzole, jsem si vědom, že nejspíše zabil vlajkonoše, který se teprve ukázal v jeho zorném zoom poli, ale jelikož se to stalo v mojí reakční době (kick), nemohl jsem danou situaci ovlivnit.
perross83
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Cobretti » 05 čer 2016, 12:39

Zdravím,
jelikož tu chybí pádný důkaz o tom, že admin nějak pochybil, budeme věřit jeho tvrzení.
Je naprosto nepřijatelné, aby kdokoli zbytečně kempil u protivníkova spawnu ještě s odstřelovací puškou po takovou dobu, aniž by tam byla vaše vlajka. Jelikož je o místo, které opravdu kazí hru protihráčům, kick shledávám jako užitečné řešení.

Abychom předešli nějakým narážkám či napadání, doložím ti sem výpis z logu, který opět utvrzuje výpověď admina.
2016-06-05 10:45:44 Disconnect I left the game. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:42 Kill I killed KuK0 with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:42 Death dw!ght killed me with m4a1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:42 Action I received a points bonus of 3 for triggering "Domination (4 kills)". Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:41 Kill I killed suskin with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:17 Kill I killed filipko zemla with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:13 Kill I killed suskin with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:44:13 Death Stitches killed me with ak47. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2

Zvýrazněné časy se opravdu dají vysvětlit jako reakční dobu admina.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 05 čer 2016, 12:49

-Nejsem si vědom toho, že bych tam někde kempil.. proto tě žádám o dodání dema, které si tvrdil, že máš..("demo mluví jasně" i přes to, že jsem to v consoli nenašel, tak jde vidět že jsem na to dost reagoval a ty jsi si určitě taky vědom, že jsi to psal :) teď jde jen o tvou podstivost.. :)

-K tvému vyjádření.. ty jsi mě zatím kicknul poprvé co si pamatuji :)) takže nevím co myslíš tím, že je to moje obvyklá hra (protože není) a že to zatím řešíš kickem, jakoby jsi mě už někdy řešil :)... teď si stěžuji na tebe, protože jsem dostal momentálně zrovna kick od tebe..:) ne protože by to bylo z tvojí strany opakovaně.. ale určitě hráči jako KuK0 a Kačenka neví za co pořádně kickovat/dávat ban (KuK0 viz PP: př.: 8nahlášených a jen 3oprávněně-podle názoru admina z PP a o den později se stal adminem, Kačenka.. zatím nenatáčím, tak jí ani tady teď nebudu řešit :)) jen apeluji na to, aby se HLSA zaměřili na adminy, jestli pořádně ví, co je to kemp/neplnění módu (popř. jestli v dané situaci by pro vlajku na druhý konec mapy šli, jak mě taky Kačenka jednou kickovala)

PS: Perrossi s tím, že se mi objevil zrovna v zorném poli.. já jsem tam vešel, abych viděl na spawn a on už tam zezadu šel.. pokud nejsi ve spectu, prosím nesnaž se odhadovat co druhý hráč vidí nebo ne..:) očividně ti to totiž nejde, děkuji. PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Cobretti » 05 čer 2016, 14:03

Nevidím a nechápu důvod, proč se tu navážíš do jiných adminů, když to není předmětem stížnosti.
Admin se ti zde vyjádřil, já ti k tomu taky řekl své a doložil výpisem z logu.

Na závěr: Jelikož si ve stížnostech na adminy, adekvátní a pádný důkaz o překročení pravomoce admina by si měl doložit ty, nikoli admin. Doložil si tu jen nějakou konverzaci mezi vámi a výpis z konzole (který se shoduje s výtažkem z logu), který potvrzuje adminovo vyjádření.

Stížnost považuji za neoprávněnou a tudíž ji zamítám
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešené] CTF-Perross

Příspěvekod Hon » 07 čer 2016, 21:19

Zamítnuto,
času na dodání dalších důkazů jsi měl dostatek.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy