• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] CTF-Perross
-Zdravím, jedná se o stížnost na admina "*Underwold*Perross"
-Neoprávněný kick, ještě s výhružkou na ban. Vím, že to není nic tak hrozného..kick.. ale není to poprvé co v módu CTF jsem se setkal s neoprávněným kickem za "kemp".
-Popis situace: na mapě de_dust2 jsem si koupil "rychlopalnou sniperku" za 7k (nevím, jak se přesně jmenuje) a hrál jsem za T. Dostal jsem se nad CT spawn.. normálně jsem zabil dva, kteří zrovna vyšli směrem nahoru k jejich flagu (už byli na longu). A šel jsem směrem na long, kde jsem si všiml že za CT spawnem je naše vlajka, kterou nese CT a kolem něho asi 3ct. Samozřejmě jsem po nich začal střílet, dokonce jsem zabil toho s flagem (viz screen-odměna) a následně jsem dostal kick. Vrátil jsem se zpátky na server a bylo mi řečeno, že jsem kempil a střílel na CT-spawn (byl tam ten flag za spawnem.. možná jsem někoho zabil na spawnu, to nevím, ale taky to nemůžu úplně ovlivnit pokud tam nesou naši vlajku
) Ať se tedy admin vyjádří, dokonce psal, že má demo nebo ať se aspoň omluví.
(viz níže přikládám celý rozhovor s adminem, ať nemusíte sledovat celé screeny, ale samozřejmě ty taky zasílám na letecké poště pro případnou kontrolu.
-Rozhovor:
před kickem:
[ CTF ] Oznameni: KuK0 sebral Cervenou vlajku!
[ CTF ] Odmena: +5 adrenaline za zabiti
PusinQa :** killed suskin with g3sg1
[ CTF ] Odmena: +500$, +1 frag, +10 adrenaline za zabiti drzitele vlajky
[ CTF ] Oznameni: KuK0 ztratil Cervenou vlajku!
PusinQa :** killed KuK0 with g3sg1
*** dw!ght killed PusinQa :** with a headshot from m4a1 ***
[ CTF ] Oznameni: Hitman12 sebral Cervenou vlajku!
Kicked by Console
Kicked
po kicku:
PusinQa :** : za co kick?:)
*Underwold*Perross : ptas se jeste blbe chces hned ban
PusinQa :** : normalne mi to rekni a nedelej tu sceny
*Underwold*Perross : lol
*Underwold*Perross : vemes rychlo palku a odstrelujes spawn realll
PusinQa :** : delas si srandu?
PusinQa :** : myslis jak tam sli 4s flagem?
*Underwold*Perross : me se neomlouvej - (nevím, jestli bylo myšleno na mě)
PusinQa :** : Perros? takze mas demo? - (psal před tím, že má demo, ale nemůžu to najít-místo toho mi tam opožděně do console naskočil connect)
Underwold*Perross : pl povinnosti a nevidim zadny problem
PusinQa :** : takze kdyz napisu na web tak mi to demo poskytnes jo?
PusinQa :** : protoze mi neprijde normalni kdyz jdou s flagem proc bych tam nemohl byt
*Underwold*Perross : lol napis uvidime jak daleko dojdes
PusinQa :** : dobre, tak se tam za chvilku vyjadri
PusinQa :** : a rovnou uz ukonci demo at nemusis casovat
*Underwold*Perross : ver ze na kick se vyjadrovat nemusim-)
*Underwold*Perross : smutne kdyz neuzna kemp-
PusinQa :** : ja neuznam kemP?
PusinQa :** : ty mas demo.. tak ho dej na web
PusinQa :** : a tam se muzeme pobavit o tom co je kemp
*Underwold*Perross : cupel jsi s rychloipalkou a strilel na spawn
PusinQa :** : ano, protoze tam sli s flagem
PusinQa :** : to je jediny duvod.. pred tim jsem tam nebyl
*Underwold*Perross : takl nevyhrozuj a napis na web-)
PusinQa :** : vsak jo.. ja uz tam jdu.. jen pisu at si nechas demo
ktere si rikal ze mas 
*Underwold*Perross : tak sup uz jsem tam )
(viz poslední screen mi tam naskočily nějaké connecty, místo toho, jak psal, že má demo..)
-Screeny: http://leteckaposta.cz/554195034
-Díky za vyřešení, PusinQa :**
-Neoprávněný kick, ještě s výhružkou na ban. Vím, že to není nic tak hrozného..kick.. ale není to poprvé co v módu CTF jsem se setkal s neoprávněným kickem za "kemp".
-Popis situace: na mapě de_dust2 jsem si koupil "rychlopalnou sniperku" za 7k (nevím, jak se přesně jmenuje) a hrál jsem za T. Dostal jsem se nad CT spawn.. normálně jsem zabil dva, kteří zrovna vyšli směrem nahoru k jejich flagu (už byli na longu). A šel jsem směrem na long, kde jsem si všiml že za CT spawnem je naše vlajka, kterou nese CT a kolem něho asi 3ct. Samozřejmě jsem po nich začal střílet, dokonce jsem zabil toho s flagem (viz screen-odměna) a následně jsem dostal kick. Vrátil jsem se zpátky na server a bylo mi řečeno, že jsem kempil a střílel na CT-spawn (byl tam ten flag za spawnem.. možná jsem někoho zabil na spawnu, to nevím, ale taky to nemůžu úplně ovlivnit pokud tam nesou naši vlajku

(viz níže přikládám celý rozhovor s adminem, ať nemusíte sledovat celé screeny, ale samozřejmě ty taky zasílám na letecké poště pro případnou kontrolu.
-Rozhovor:
před kickem:
[ CTF ] Oznameni: KuK0 sebral Cervenou vlajku!
[ CTF ] Odmena: +5 adrenaline za zabiti
PusinQa :** killed suskin with g3sg1
[ CTF ] Odmena: +500$, +1 frag, +10 adrenaline za zabiti drzitele vlajky
[ CTF ] Oznameni: KuK0 ztratil Cervenou vlajku!
PusinQa :** killed KuK0 with g3sg1
*** dw!ght killed PusinQa :** with a headshot from m4a1 ***
[ CTF ] Oznameni: Hitman12 sebral Cervenou vlajku!
Kicked by Console
Kicked
po kicku:
PusinQa :** : za co kick?:)
*Underwold*Perross : ptas se jeste blbe chces hned ban
PusinQa :** : normalne mi to rekni a nedelej tu sceny
*Underwold*Perross : lol
*Underwold*Perross : vemes rychlo palku a odstrelujes spawn realll
PusinQa :** : delas si srandu?
PusinQa :** : myslis jak tam sli 4s flagem?
*Underwold*Perross : me se neomlouvej - (nevím, jestli bylo myšleno na mě)
PusinQa :** : Perros? takze mas demo? - (psal před tím, že má demo, ale nemůžu to najít-místo toho mi tam opožděně do console naskočil connect)
Underwold*Perross : pl povinnosti a nevidim zadny problem
PusinQa :** : takze kdyz napisu na web tak mi to demo poskytnes jo?
PusinQa :** : protoze mi neprijde normalni kdyz jdou s flagem proc bych tam nemohl byt
*Underwold*Perross : lol napis uvidime jak daleko dojdes
PusinQa :** : dobre, tak se tam za chvilku vyjadri

PusinQa :** : a rovnou uz ukonci demo at nemusis casovat
*Underwold*Perross : ver ze na kick se vyjadrovat nemusim-)
*Underwold*Perross : smutne kdyz neuzna kemp-
PusinQa :** : ja neuznam kemP?
PusinQa :** : ty mas demo.. tak ho dej na web

PusinQa :** : a tam se muzeme pobavit o tom co je kemp

*Underwold*Perross : cupel jsi s rychloipalkou a strilel na spawn
PusinQa :** : ano, protoze tam sli s flagem
PusinQa :** : to je jediny duvod.. pred tim jsem tam nebyl

*Underwold*Perross : takl nevyhrozuj a napis na web-)
PusinQa :** : vsak jo.. ja uz tam jdu.. jen pisu at si nechas demo

*Underwold*Perross : tak sup uz jsem tam )
(viz poslední screen mi tam naskočily nějaké connecty, místo toho, jak psal, že má demo..)
-Screeny: http://leteckaposta.cz/554195034
-Díky za vyřešení, PusinQa :**
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[Vyřešené] CTF-Perross
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF-Perross
Zdravim ..ke stižnosti
Čupěl si nad spawnem s rychlopalnou zbraní, přičemž si odstřeloval spawn. Tahle hra je u tebe bohužel normální, jelikož plnit povinnosti módu, jakožto chodit pro vlajku či krýt vlajkonoše jsou pro tebe docela cizí. Tyto tvoje prohřešky řeším prozatím jen kickem.
V daném časovém úseku se jejich vlajka v prostoru jejich spawnu vůbec nenacházela. Jelikož hráč v tomto úseku kempil +- 30 sekund, byl jsem donucen ho vykázat ze serveru z duvodu porušování pravidel, co se neplnění pobinnosti módu týče. Dle doloženého výpisu z konzole, jsem si vědom, že nejspíše zabil vlajkonoše, který se teprve ukázal v jeho zorném zoom poli, ale jelikož se to stalo v mojí reakční době (kick), nemohl jsem danou situaci ovlivnit.
Čupěl si nad spawnem s rychlopalnou zbraní, přičemž si odstřeloval spawn. Tahle hra je u tebe bohužel normální, jelikož plnit povinnosti módu, jakožto chodit pro vlajku či krýt vlajkonoše jsou pro tebe docela cizí. Tyto tvoje prohřešky řeším prozatím jen kickem.
V daném časovém úseku se jejich vlajka v prostoru jejich spawnu vůbec nenacházela. Jelikož hráč v tomto úseku kempil +- 30 sekund, byl jsem donucen ho vykázat ze serveru z duvodu porušování pravidel, co se neplnění pobinnosti módu týče. Dle doloženého výpisu z konzole, jsem si vědom, že nejspíše zabil vlajkonoše, který se teprve ukázal v jeho zorném zoom poli, ale jelikož se to stalo v mojí reakční době (kick), nemohl jsem danou situaci ovlivnit.
-
perross83 - Kolemjdoucí
Zdravím,
jelikož tu chybí pádný důkaz o tom, že admin nějak pochybil, budeme věřit jeho tvrzení.
Je naprosto nepřijatelné, aby kdokoli zbytečně kempil u protivníkova spawnu ještě s odstřelovací puškou po takovou dobu, aniž by tam byla vaše vlajka. Jelikož je o místo, které opravdu kazí hru protihráčům, kick shledávám jako užitečné řešení.
Abychom předešli nějakým narážkám či napadání, doložím ti sem výpis z logu, který opět utvrzuje výpověď admina.
Zvýrazněné časy se opravdu dají vysvětlit jako reakční dobu admina.
jelikož tu chybí pádný důkaz o tom, že admin nějak pochybil, budeme věřit jeho tvrzení.
Je naprosto nepřijatelné, aby kdokoli zbytečně kempil u protivníkova spawnu ještě s odstřelovací puškou po takovou dobu, aniž by tam byla vaše vlajka. Jelikož je o místo, které opravdu kazí hru protihráčům, kick shledávám jako užitečné řešení.
Abychom předešli nějakým narážkám či napadání, doložím ti sem výpis z logu, který opět utvrzuje výpověď admina.
2016-06-05 10:45:44 Disconnect I left the game. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:42 Kill I killed KuK0 with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:42 Death dw!ght killed me with m4a1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:42 Action I received a points bonus of 3 for triggering "Domination (4 kills)". Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:41 Kill I killed suskin with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:17 Kill I killed filipko zemla with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:45:13 Kill I killed suskin with g3sg1. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2016-06-05 10:44:13 Death Stitches killed me with ak47. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
Zvýrazněné časy se opravdu dají vysvětlit jako reakční dobu admina.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
-Nejsem si vědom toho, že bych tam někde kempil.. proto tě žádám o dodání dema, které si tvrdil, že máš..("demo mluví jasně" i přes to, že jsem to v consoli nenašel, tak jde vidět že jsem na to dost reagoval a ty jsi si určitě taky vědom, že jsi to psal
teď jde jen o tvou podstivost.. 
-K tvému vyjádření.. ty jsi mě zatím kicknul poprvé co si pamatuji
) takže nevím co myslíš tím, že je to moje obvyklá hra (protože není) a že to zatím řešíš kickem, jakoby jsi mě už někdy řešil
... teď si stěžuji na tebe, protože jsem dostal momentálně zrovna kick od tebe..
ne protože by to bylo z tvojí strany opakovaně.. ale určitě hráči jako KuK0 a Kačenka neví za co pořádně kickovat/dávat ban (KuK0 viz PP: př.: 8nahlášených a jen 3oprávněně-podle názoru admina z PP a o den později se stal adminem, Kačenka.. zatím nenatáčím, tak jí ani tady teď nebudu řešit
) jen apeluji na to, aby se HLSA zaměřili na adminy, jestli pořádně ví, co je to kemp/neplnění módu (popř. jestli v dané situaci by pro vlajku na druhý konec mapy šli, jak mě taky Kačenka jednou kickovala)
PS: Perrossi s tím, že se mi objevil zrovna v zorném poli.. já jsem tam vešel, abych viděl na spawn a on už tam zezadu šel.. pokud nejsi ve spectu, prosím nesnaž se odhadovat co druhý hráč vidí nebo ne..
očividně ti to totiž nejde, děkuji. PusinQa :**

-K tvému vyjádření.. ty jsi mě zatím kicknul poprvé co si pamatuji

PS: Perrossi s tím, že se mi objevil zrovna v zorném poli.. já jsem tam vešel, abych viděl na spawn a on už tam zezadu šel.. pokud nejsi ve spectu, prosím nesnaž se odhadovat co druhý hráč vidí nebo ne..

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
Nevidím a nechápu důvod, proč se tu navážíš do jiných adminů, když to není předmětem stížnosti.
Admin se ti zde vyjádřil, já ti k tomu taky řekl své a doložil výpisem z logu.
Na závěr: Jelikož si ve stížnostech na adminy, adekvátní a pádný důkaz o překročení pravomoce admina by si měl doložit ty, nikoli admin. Doložil si tu jen nějakou konverzaci mezi vámi a výpis z konzole (který se shoduje s výtažkem z logu), který potvrzuje adminovo vyjádření.
Stížnost považuji za neoprávněnou a tudíž ji zamítám
Admin se ti zde vyjádřil, já ti k tomu taky řekl své a doložil výpisem z logu.
Na závěr: Jelikož si ve stížnostech na adminy, adekvátní a pádný důkaz o překročení pravomoce admina by si měl doložit ty, nikoli admin. Doložil si tu jen nějakou konverzaci mezi vámi a výpis z konzole (který se shoduje s výtažkem z logu), který potvrzuje adminovo vyjádření.
Stížnost považuji za neoprávněnou a tudíž ji zamítám
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Re: [Vyřešené] CTF-Perross
Zamítnuto,
času na dodání dalších důkazů jsi měl dostatek.
času na dodání dalších důkazů jsi měl dostatek.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1