Smazání serveru BaseBuilder3=> smazání mého VIP?

Příspěvekod ssankoo » 05 čer 2016, 13:11

Dobrý den,
měl jsem zakoupený VIP na serveru BB3, když byl smazán, tak jsem přišel o VIP.... dá se to VIP nějako přesunout? Nebo jsem byl prostě "okraden" o 200Kč?
ssankoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Smazání serveru BaseBuilder3=> smazání mého VIP?

od Rumcajz » 05 čer 2016, 13:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smazání serveru BaseBuilder3=> smazání mého VIP?

Příspěvekod SieurDesto » 05 čer 2016, 13:39 VIP

Okraden jsi nebyl neboť při koupi VIP automaticky souhlasíš s VIP podmínkama ve kterých také stojí toto:

Vip podmínky píše:11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez. V pripade problemu muze kontaktovat [email protected] kde probehne odborna rada.
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.

Gamesites i přesto, že by nemuselo převádí po zrušení serveru většinou hráčům vip/evip na jiný server z dané sekce ale jelikož je to už hoodně dlouho po tom, co se server zrušil tak už ti ho asi nepřesunou jinam, měl jsi napsat dřív ale i tak by ti ho nemuseli ale pouze mohli přesunout.

Zkusit napsat však můžeš na email [email protected] kde napiš, že byl server BB3 zrušen a svůj VIP/EVIP kod a možná ti to přehodí ale nemusí! Jednodušší bude si koupit nové vip/evip.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Smazání serveru BaseBuilder3=> smazání mého VIP?

Příspěvekod ssankoo » 05 čer 2016, 13:42

Okej, díky
ssankoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Vyriešené topicy