Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] unban

Příspěvekod Lotr778 » 05 čer 2016, 03:38

Slušně vas žádám o zrácení banu t důvodu že jsem urazil admina dark mouse a za urážky na osobu je ban na 60 min a ja dostanu perma furt to nejak nechápu . taže vas žádám o zkracení baanu chci ban který si bych měl dostat jako každý jiný hrač což je 60 min max jeden den Důkazi sou předloženy v stížnostech na adminy a jesi ne budu to řešit mnohem více a nejsem na to sám mam dost svědků na to aby se to začlo řešit
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] unban

od Rumcajz » 05 čer 2016, 03:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: unban

Příspěvekod nYcko » 05 čer 2016, 08:14

Pripadne skrátenie rozhodne banujúci admin.
Viac v post655110.html#p655110
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DarkMouse » 05 čer 2016, 08:30 VIP

Ke člověku, který opakovaně narušuje chod serveru se nikdo nebude chovat, jako k neviňátku ;) Stejným systémem se nám podařilo vcelku zkrotit Hanze, který už dělá bordel jen výjimečně. Kdo se chová normálně a nedostává ban za banem, dostává normální sazbu, kdo se chová hůř než někteří z mladších hráčů, dostává např. 2x delší, 3x delší a nebo každý ban hned na týden. Ty teď máš týden na to, aby sis rozmyslel zda ti to tvé chování za to stojí, pokud ti to za to stojí, dopracuješ se k permě během dalších pár týdnů, pokud ne a nebudeš dostávat bany, není co řešit.

Sám víš moc dobře, že nejsem na stejné lajně co obyčejní admini, ale ty chceš být velký kápo a ukázat serveru, že jsi frajer a budeš se snažit urážet nejen adminy, ale i HLSA, tak jsi za to dostal odměnu.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod Lotr778 » 05 čer 2016, 13:30

Jsem Frajer :) a ty moc dobre vis že si udelal chybu měl si bejt potrestanej :) všichni víme jak to je a ty jsi moc arogantický btv jen můj názor
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ZeffGreen » 05 čer 2016, 14:13

Jen od března máš za sebou 17 banů. To mi nepřijde moc normální. Nyní máš poslední týden na to, aby ses nad sebou zamyslel a zkusil hrát normálně. Protože jediné zaváhání a tu permu opravdu dostaneš. Ale věřím, že nám ukážeš, že na to máš a že si nemusíš nic dokazovat. A přestaň se tady zbytečně hádat. K ničemu to nevede. A pokud tady budeš dále provokovat, tak ti přístup na náš portál bude navždy zamezen.
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost