[Přijat] Žádost o akademika.

Příspěvekod GSvolumo » 04 čer 2016, 13:23

Zdravím, chtěl bych zažádat o akademika na knife serverech.

Nick ve hře : volumo

Nick na fóru : GSvolumo
Na můj starý účet (nesnasimAB) jsem bohužel zapomněl heslo a tak jsem si musel založit nový účet. :(

Odkaz na profil : ucp.php?i=173

Věk : 16 (12.5.2000)

SteamID : STEAM_0:1:104332030

Odkaz na můj hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=104050

Proč chci akademika ? Tak tady se trošku rozepíšu. Důvod proč chci akademika je takový, že chci těm co jsem zklamal ukázat, že nejsem takový dement a že se chci zlepšit a odčinit své chyby. A za to, co jsem kdysi dělal, se fakt omlouvám. I když mi kofola řekl, že nedostanu už práva, tak chci zabojovat, makat, nahlašovat, pomáhat a doufat, že se někdy do a-teamu někdy vrátím protože mi ty práva dost chybí. Jak jsem byl adminem, tak jsem se choval jak nějaky ubožák který si myslí, že když má práva tak dokáže všechno. Poté co mě ejvi zrušil, tak jsem se začal chovat že už mi je všechno jedno. Prostě a jednoduše, chtěl bych tady na GS očistit své jméno, a pomoct mu k rozvoji. Zjistil jsem, že být admin není jen tak, a že každý hráč co chce, musí pro to něco dělat.

Moje prohřešky : Od mého odebrání (měsíc a něco zpátky) jsem dostal 1 ban na jailbreaku (12.5) na dvě hodiny za kažení hry, tím že jsem si dal jméno hráče který měl dostat VD a dostal jsem ho já. Byl to ode mně absolutní zkrat a hodně toho lituji. Poté jsem dostal 2 bany za FK jak jsem byl admin. A před půl rokem jsem dostal ban na 3 dny od Zeshe. Bylo to za nevhodné chování a opět, bych si za to nafackoval.

Díky, volumo. ;)
GSvolumo
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Žádost o akademika.

od Rumcajz » 04 čer 2016, 13:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika.

Příspěvekod Tommy58 » 05 čer 2016, 18:42 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky