I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[vyřešeno]Pro Kofolu

Příspěvekod AntiKofola » 06 čer 2016, 18:33

Kofolo, doutil jsi mě napsat tuhle stížnost z tvé neschopnosti a blbosti. Co si budem povídat jsi naprosto špatný (nejhorší) admin na GS, měl bys se stydět jak tahneš GS dolů. Všechno ti projde, jelikož se umíš ze všeho vykecat, to bych ustál ale banovat jen že je někdo lepší jak ty to už je zahranici. Schopný adminy co nepoznají jen sh a dis jako ty vyhodíš z Admin teamu. Ty co tě porazí na serveru několikrát kickneš. Jeden ban stejnýmu hračí dát 3x za sebou z důvodu stejného? Jako fakt, hráč co ti pomohl v banování, ochotný pomoct, ten ti dělal pověst na GS. A co ted, jsi upný s prominutím hovno co kazí hru ostatním. Proč nám otravuješ hru? Dělej práci admina na 100% a i když se ti někdo na serveru nelíbí, nemůžeš si vymýšlet důvody, kterým ani sám nevěříš. Doufám že si to aspoň vemeš k srdci. Omlouvám se, že to píšu sem ale jinak by jsi to nepřečetl, přeji hezký zbytek dne. Tvůj fan club AntiKofola!
AntiKofola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]Pro Kofolu

od Rumcajz » 06 čer 2016, 18:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pro Kofolu

Příspěvekod AntiKofola » 06 čer 2016, 18:40

Tím hráčem jsem myslel fallena, kdyby ti to nedošlo.
AntiKofola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KOFOLA » 06 čer 2016, 19:52

Fallen obdržel perma ban za poškozování GS, za ty pomluvy, které hazel na A team a celý GS, včetně mě a za věci, do kterých jako neadmin nevidíš, ne za KB, nikdy jsme o něm neřekl, že má KB. Podej mi jeden důkaz o tom, že banuju bezdůvodně, děkuji, tvůj oblíbený, milovaný KOFOLA ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod AntiKofola » 06 čer 2016, 19:55

Ja v tom psal něco o kb? Mluvil jsem o tom, že to poškozováni a pomluvy je na tebe plné gs, tak proč jen on?
AntiKofola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AntiKofola » 06 čer 2016, 20:11

Admin Strengi tě vyzval duel (acer), ten si prohrál a dal jsi mu ban za kb, které samozřejmě neměl. Na Gs mluvíš o tom jak si porazil všechny lepší hráče na aceru. Máš to napsané i na profilu steamu.
AntiKofola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AntiKofola » 06 čer 2016, 20:15

(bestkniferineurope)
AntiKofola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod vynnis » 06 čer 2016, 20:16

ahá trošku nechápu
vynnis
Amatér
Amatér

Příspěvekod Pikolino » 06 čer 2016, 20:37

Naprosto souhlasím a to co dělá HLSA Kofola už je podle mě a doufám že nejen podle mě přes čáru.Uvedu zde svůj příklad. Pan Kofola si myslí že je nejlepší a že má vždy pravdu ale to ovšem není pravda,protože pan Kofola vzal fotku z mého osobního Facebooku posílal ji po celém GS a posmíval se mi že jsem malý a to pokaždé když přišel zamnou do roomky,kde byly i ostatní hráči a začal mě tam zesměšňovat a neustále se mi vysmívat.Ale já sem si nenechal s prominutím "srát" na hlavu a vzal jsem fotku ze srazu GS a vystřihl jen jeho a nakreslil mu na hlavu kosočtverec s čárkou a né že by mi za to dal ban nebo pokračoval jinak,on mi rovnou začal vyhrožovat na Facebooku psal mi že bude čekat před mojí školou a psal mi moji adresu,dále pokračoval tím že mi posílal moji adresu a říkal že mi bude posílat různé dopisy.Ale místo abych byl naštván já tak se naštval on a prostě a jednoduše si na mě vylíval zlost,např ( bezdůvodné kicky z ts a úplně bezdůvodné bany) ale tím ještě pan Kofola neskončil,protože mu to všechno bylo asi málo tak mě hodil bez jakéhokoliv důkazu na BL na TS.A ještě před tím než sem se já a kofola pohádali tak jsem si požádal na jeho mod a to byl Knife,podal jsem si přihlášku a on mi napsal že mám dojit na pohovor,stanovený čas byl asi něco kolem 9-10 hodiny večerní,takže ja jsem stím počítal a už bylo po 10 hodině a pan kofola nikde ale potom asi za 10 min přišel na TS šel do nějaké roomky a já jsem mu psal,jestli mě teda prozkouší a on mi odpověděl "počkej" a já jako žák základní školy musím docházet do školy,takže nemůžu sedět u PC do 11-12 tak sem mu znova psal jestli mě teda proskouší a on mi odpověděl "že mě ruší a že mě nepustí k pohovoru" a tím to vše začalo .Jen upozorňuji na to že pokud já dobře vím tak by admini a to pan Kofola je HLSA,takže by to pro něj mělo platit dvojnásobně měli byt příkladem hráčům a to co on předvádí to je vysměj všem dělá si co chce a to by podle mě už mělo najít hranice a měl by byt potrestán.Doufám že to některým otevře oči a že se to něják začne řešit. Přeji krasné počtení. S pozdravem Pikolino.
Pikolino
Amatér
Amatér

Příspěvekod KOFOLA » 06 čer 2016, 20:52

Prosím, ukaž mi že jsme někdy zabanoval strengiho :D

Piki, ty jsi sekce sama o sobě, řekni, co jsi dělal s mou fotkou z FB, chtěl bych vidět jeden důkaz toho co říkáš :) myslíš, že bych si špnilil ruce s 12ti letým klukem, který je menší než regal v hervisu? :D :D Jediné co je pravda je ta, že jsme řekl, že kontaktuju tvé rodiče, aby s tebou udělali pořádek a zasmál jsme se tomu :D Toď vše :) Tvoje fotka je veřejná na FB, vše co zveřejníš na FB je prostě veřejnosti přístupno, nic jsme neupravil a nekreslil jsme ti píču na čelo, a nechodil s tím po TS tak jako ty :) buď rád, že jsi za to ode mne tenkrát neodnesl ban :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Pikolino » 06 čer 2016, 21:20

tak za 1) je mi 15 za 2) to že jsem malý za to nemůžu 3)tu fotku sem poslal jen Weynovy 4) dal si mi bezduvodny BL a ban a bezduvodně si měl tehdy odvolal z pohovoru.
Pikolino
Amatér
Amatér

Příspěvekod AntiKofola » 06 čer 2016, 21:23

Kofolo je konec, nevykroutíš se z toho, myslíš že by jsi ten sloh vymyslel? Hej zalez, na každou svini se vaří voda, pa
AntiKofola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diaz » 06 čer 2016, 21:27 VIP

Dohadovat se tu muzete o cemkoliv. Pokud nemas dukaz o jeho vinne , tak stiznost bude bezpredmetna. Takze pokud k tomu neco mas s dukazama, tak je sem dodej. Jinak se topik do 48 hodin lockne..dalsi spam bude automaticky locknut
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KOFOLA » 06 čer 2016, 21:55

V pořádku dodej screen a řekni co se událo.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Karmik66 » 14 čer 2016, 13:42 VIP

Příště nazakládej stížnosti, ke kterým nemáš důkaz, ve většině případů je to zbytečné. Screeny tedy nemáš, dále není co řešit :arrow: stížnost neoprávněná.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy