Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto]Žiadosť o admin práva.

Příspěvekod jupicek » 07 čer 2016, 00:55

Názov: Furien/H1;~n00b.!?

Ahojte, žiadamo práva na furien móde.

Nick v hre: H1;~n00b.!?

Nick na fóre: Avatar

Vek: 16

Akadémia: nedokončená

Steam nick: CrazyGuy

Steam ID: STEAM_0:1:159178042

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=800123

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nemám žiaden ban, ak sa nemýlim.

Niečo o sebe: Volám sa Kristián som študentom strednej školy (Hotelová Akademia Jana Andraščika) Akurát končím úspšene prvý ročník, a je to proste vynikajúca škola ktorá ma baví. Moje záujmy sú futbal, ktorý som hrával až pokým som nezistil že tréner to všetko robil pre peniaze, chodil som aj na judo kde som vyhrál 1 medailu a som s tým skončil lebo som bol zdravotne natom zle, no prestal som kvôli zraneniu kolena, ale začal som chodiť na kickbox a ten tiež som prestál po čase lebo nenájde sa trener ktorý to nerobí za peniaze. Samozrejme CS 1.6 a tu Furien mod ten hrám s prestávkami 4 roky, hrával som viacero furien modov ale až pokým som nenašiel tento ktorý je najlepši z tých čo som niekedy hrával. Rád pomáham ľuďom ak je to možne a ak je to v mojích rukách. Som spoločenský človek ktorý vie aj zabaviť ale aj niekedy naštvať, ale to sa stáva v maloktorých prípadoch, to by ma museli strašne ale že strašne naštvať :D.Viem sa zabavať.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak ako by som začal, ja som už skôr chcel byť adminom len stale som sa bal že nebudem ten spravný ale prišiel ten čas kedy to skúsim. Ja hrávam Furien mod na vašom portále už dlho a preto už mam skusenosti s všetkým na tom furiene. A v dnešnej dobe je veľa hackerov ktorý sa nudia a chodia na ten furien a vtedy sa neda hrať, veľa krát som písal adminom nech prídu a prišli to som velmi rád že su takýto. No a ja na furiene Travím čas dosť dĺho a nemam nato práava aby som mal ako banovať hackorov ktorý často su tam ak som i ja. A preto som sa rozhodol napísať vám žiadosť o práva na furien mode lebo dosť často vidávam tam hackerov ale niesú tam dosť často admini. Moj cieľ je ten že som dokazal to tu napisať a nech to dopadne ako chce budem sa snažiť to napraviť.

Ďakujem za to že si to prečitate aj ked nemusí to byť dobré. Ďakujem aj za to že môžem to skusiť že davate mi tu šancu, lebo ta sa najde malokrát. A ešte raz vám ďakujem že si to prečitate a date mi vedieť. S pozdravom Avatar. :-)
jupicek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamitnuto]Žiadosť o admin práva.

od Rumcajz » 07 čer 2016, 00:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admin práva.

Příspěvekod GrooS » 07 čer 2016, 09:15 VIP

Tvůj chat se mi nelíbí , máš tam několik nadávek atp .
Udělej si akademii a třeba za měsíc to můžeš znova zkusit.

Zatím zamítnuto
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů