• Stránka 1 z 1
[zamitnuty]W3FT / RaZeeL
Zdravím GS komunitu.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na War3FT+SaveXP #1
Nick v hre : RaZeeL
Nick na fóre : RaZeeL
Profil na fóre : razeel-u45627.html
Vek : 16 (25.4 2000)
Steam nick : RaZeeL
Steam ID : STEAM_0:0:2101336
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=2600
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS som nemal žiadne bany za vulgarizmus alebo cheatovanie skorej pomáham adminom aby som tých cheaterov a hráčov,ktorý nadávajú a znepríjemňujú hru iným hráčom ich nahlásil
.
Niečo o sebe : Niečo o mne ? Volám sa Roman Václavík bývam v Bansko Bystrickom kraji v meste Lučenec,môj koníček je šport (hokej hrávam od škôlky, fotbal si zahrám sem tam
,) Mám rád aj hranie počítačových hier (Csko, na PS,Fifu atd...) Csko hrávam už 4 rok, na portály (GS) mám odohraté necelé 2 roky, (hrával som aj pod inými nickname (ako RaZor,atd...)
Som typ ktorý ma veľmi rád srandu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Chcem pomôcť portálu (GS) aby na serveroch neboli žiadny cheateri a vulgárny (ľudia),ktorý kazia hru dalším hráčom.
+BS: Plus dodávam,že bol som zaregistrovaný na tomto webe pod nickname (RaZeeL152),ovšem zabudol som heslo.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu tejto prihlášky a budem rád za všetky pozitívne a negatívne vyadrenia.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na War3FT+SaveXP #1
Nick v hre : RaZeeL
Nick na fóre : RaZeeL
Profil na fóre : razeel-u45627.html
Vek : 16 (25.4 2000)
Steam nick : RaZeeL
Steam ID : STEAM_0:0:2101336
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=2600
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS som nemal žiadne bany za vulgarizmus alebo cheatovanie skorej pomáham adminom aby som tých cheaterov a hráčov,ktorý nadávajú a znepríjemňujú hru iným hráčom ich nahlásil

Niečo o sebe : Niečo o mne ? Volám sa Roman Václavík bývam v Bansko Bystrickom kraji v meste Lučenec,môj koníček je šport (hokej hrávam od škôlky, fotbal si zahrám sem tam

Som typ ktorý ma veľmi rád srandu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Chcem pomôcť portálu (GS) aby na serveroch neboli žiadny cheateri a vulgárny (ľudia),ktorý kazia hru dalším hráčom.
+BS: Plus dodávam,že bol som zaregistrovaný na tomto webe pod nickname (RaZeeL152),ovšem zabudol som heslo.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu tejto prihlášky a budem rád za všetky pozitívne a negatívne vyadrenia.
- RaZeeL
- Kolemjdoucí
[zamitnuty]W3FT / RaZeeL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: W3FT / RaZeeL
Z jakeho duvodu lzes o veku ? Proc nepouzivas tento ucet ? dano144-u5264.html
Proc si nam zatajil ban z jineho portalu ?
Proc si nam zatajil ban z jineho portalu ?
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Napísal som ti na Tsko
- RaZeeL
- Kolemjdoucí
Tak chcel by som sa ospravdlniť aj za klamanie,bol som hlúpy ked som si pred 2 rokmi posielal tu žiadosť o admina klamal som v tedy s rokom lebo by ma neprijali
teraz mám reálny vek 16 (25.4 2000) ked bude treba tak odfotím občiansky, na ten účet dano144 som preto neni lebo som tam zabudol heslo :/ a ten ban čo som spravil to fakt netuším za čo je ale za cheatovanie som určite nedostal ban,
+BS každý raz niečo skúsi (a poučí sa s toho)
Dakujem za dalšie vyjadrenia

+BS každý raz niečo skúsi (a poučí sa s toho)
Dakujem za dalšie vyjadrenia

- RaZeeL
- Kolemjdoucí
http://steamcommunity.com/id/frisko16
Pridej si me na steam, prodiskutujeme tvoji zadost na TS a v lepsim pripade zkusime pohovor.
Pridej si me na steam, prodiskutujeme tvoji zadost na TS a v lepsim pripade zkusime pohovor.
-
Forst - Vítěz Tipovačky
2016-06-04 16:45:31 si frajer ze zadu a to meno De Mentoss ako pička.
2016-06-03 21:56:16 kokod..
2016-06-03 21:45:58 plantuj čurák nehraj na kili.
2016-06-03 20:34:38 kuči dva dopiči.
2016-05-27 23:06:37 peťo ideš ešte jednu alebo ? lebo mi je napiču už.
Ani ten pohovor bych sním nezkusil , ale nechám to na tobě
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Chat jsem projizdel, bohuzel jsem tyto nadavky nejspise prehlidl kazdopadne ti GrooS dekuji za upozorneni.
Z toho plyne, ze nejsi vhodny uchazec o prava.
Nahlasuj aktivne do porusovani pravidel, nenadavej, pomahej hracum a za mesic to zkus znovu.
Z toho plyne, ze nejsi vhodny uchazec o prava.
Nahlasuj aktivne do porusovani pravidel, nenadavej, pomahej hracum a za mesic to zkus znovu.
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1