• Stránka 1 z 1
[prijaty]Rick/Paintball
Nick= Rick
Nick na forum= RickGS
Profil na foru= rickgs-u40082.html
Vek= 14
Nick na steamu= Rick
Steam ID= STEAM_0:0:90461000
Hlstats= http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... ayer=14126
Bany a nebo prohresky= Nemam:)
Neco o mne= Jsem klucina, ktery rad travi cas se svou pritelkyni a kdyz uz ne s ni, tak ho travi u pocitace. Chodim na zakladni skolu, jsem pomerne klidne povahy a rad vtipkuju. Podle prospechu a co rikaji ostatni vcetne hlsa eXcisiona jsem inteligentni a to je asi tak vsechno.
Proc chci prava= Chtel bych vycistit servery od cheateru, hracu porusujici pravidla jakkoliv jinak. Pomoci admin tymu zvladat jejich praci a podilet se na rozvoji serveru obecne:)
Byl jsem admin, proc uz nejsem?: Ano, prava jsem dostal uz ve 13 letech, pul roku adminovani..potom co jsem byl prijat zacal jsem svou praci delat tak dobre, ze jsem se stal adminem na 3 sekcich a staral se o pp. Bohuzel a zaroven bohudik jsem se zamiloval a hrani musel dat na par mesicu stranou, postupne jsem zmizel z knifu, zombie, odvolal pohovor na JB a nakonec i z paintbalu, nyni jsem zpet a plne pripraven:)
Nick na forum= RickGS
Profil na foru= rickgs-u40082.html
Vek= 14
Nick na steamu= Rick
Steam ID= STEAM_0:0:90461000
Hlstats= http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... ayer=14126
Bany a nebo prohresky= Nemam:)
Neco o mne= Jsem klucina, ktery rad travi cas se svou pritelkyni a kdyz uz ne s ni, tak ho travi u pocitace. Chodim na zakladni skolu, jsem pomerne klidne povahy a rad vtipkuju. Podle prospechu a co rikaji ostatni vcetne hlsa eXcisiona jsem inteligentni a to je asi tak vsechno.
Proc chci prava= Chtel bych vycistit servery od cheateru, hracu porusujici pravidla jakkoliv jinak. Pomoci admin tymu zvladat jejich praci a podilet se na rozvoji serveru obecne:)
Byl jsem admin, proc uz nejsem?: Ano, prava jsem dostal uz ve 13 letech, pul roku adminovani..potom co jsem byl prijat zacal jsem svou praci delat tak dobre, ze jsem se stal adminem na 3 sekcich a staral se o pp. Bohuzel a zaroven bohudik jsem se zamiloval a hrani musel dat na par mesicu stranou, postupne jsem zmizel z knifu, zombie, odvolal pohovor na JB a nakonec i z paintbalu, nyni jsem zpet a plne pripraven:)
-
RickGS - Drbna
[prijaty]Rick/Paintball
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rick/Paintball
Zkusenosti s tebou mam, praci si odvadel dobre nemam problem s tebou udelat pohovor.
Kdyby nekdo mel nejake otazky na hrace at mi napise PM, vse vysvetlim.
Kdyby nekdo mel nejake otazky na hrace at mi napise PM, vse vysvetlim.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1