• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Porouchané csko
Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po nechtěném připojení na zahraniční server kdy jsem měl nějaký bind stiskl jsem ho a od té doby mi nejde žádný jiný server sekne se černá obrazovka a dělá to skřipoty ... fungujou mi jen jejich zkusil jsem i reinstall cs steam ... nefunguje rada ? prosím
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po nechtěném připojení na zahraniční server kdy jsem měl nějaký bind stiskl jsem ho a od té doby mi nejde žádný jiný server sekne se černá obrazovka a dělá to skřipoty ... fungujou mi jen jejich zkusil jsem i reinstall cs steam ... nefunguje rada ? prosím
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
[Vyriešené] Porouchané csko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Porouchané csko
Tož ti borci to mají zajímavě vymyšlené 
Nejspíš ale půjde o nějaký virus, takže pořádně projeď PC antivirem.
Jestliže antivir nic nenajde, nebo to nezabere, tak zkus obnovit systém:

Nejspíš ale půjde o nějaký virus, takže pořádně projeď PC antivirem.
Jestliže antivir nic nenajde, nebo to nezabere, tak zkus obnovit systém:
Já v jednom návodu píše:Windows Vista, 7 a 8Windows 10
- Klikněte na tlačítko Start, do vyhledávacího pole zadejte text Obnovení systému a v seznamu výsledků klikněte na položku Obnovení systému. Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
- Vyberte bod obnovy, ke kterému se chcete vrátit (vyberte takový, u kterého víte, že vám hra bez problémů šla).
- Klikněte na Další -> Dokončit a počkejte, než se váš systém obnoví.
- Klikněte pravým tlačítkem na (nebo stiskněte a podržte) tlačítko Start a vyberte Ovládací panely.
- V Ovládacích panelech vyhledejte Obnovení.
- Vyberte Obnovení -> Spustit nástroj Obnovení systému -> Další.
- Vyberte bod obnovy, ke kterému se chcete vrátit (vyberte takový, u kterého víte, že vám hra bez problémů šla) a pak vyberte Další -> Dokončit.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Toto ti většinou změní registry.. musíš postupně úplně smazat csko
1. Přes steam odinsalovat CS (Nesmaže se všechno.. víc v dvojce)
2. Jít do složky od CSka a vymazat složky které tam ještě jsou nakonec smazat celou složku "Half-Life"
3. Smazat registry
2. Jít do složky od CSka a vymazat složky které tam ještě jsou nakonec smazat celou složku "Half-Life"
3. Smazat registry
-
maxdep - Pokročilý
maxdep píše:Toto ti většinou změní registry.. musíš postupně úplně smazat csko
3. Smazat registry
+ pomocí CCleaneru si vyčisti registry nakonec
-
maxdep - Pokročilý
Zdravím,
V C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life (Toto je má cesta) tam je nejpravděpodobněji něco změněné.
Jak jsi říkal nějaký bind...Napadá mne, že bys mohl jít do složky C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike tam najít "config" a v tom configu smaž všechny bindy, které tam máš např. "Bind C" (Bind na klávesu C)
Snad pomůže a jestli ne tak nevím.
S pozdravem Luxacek.
V C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life (Toto je má cesta) tam je nejpravděpodobněji něco změněné.
Jak jsi říkal nějaký bind...Napadá mne, že bys mohl jít do složky C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike tam najít "config" a v tom configu smaž všechny bindy, které tam máš např. "Bind C" (Bind na klávesu C)
Snad pomůže a jestli ne tak nevím.
S pozdravem Luxacek.
Vždy je těžké se dostat do společnosti tak ,aby tě lidi měli rádi ,ale i tak musíš překonávat všechny překážky jak těžké či lehké aby jsi pokročil o krok dále 
EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6

EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6
-
Luxacek - Amatér
Bez odozvy, považujem za vyriešené.
-
GSHeaDSpY - Mistr