• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] chybný BAN
Nevím, jak je to možné, ale dostal jsem BAN na nick, za který nehraju, ani jsem nehrál a v dobu kdy jsem CS neměl ani zaplé.
BAN je na nick FairPlayGame.
PS: Žádné hacky nemám a nepoužívám.
BAN je na nick FairPlayGame.
PS: Žádné hacky nemám a nepoužívám.
- ikea
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] chybný BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chybný BAN
Ahoj FairPlaygame som banoval dnes ja na serveri tu je odkaz na ban https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1882 ale tvoj problém bude ai tento mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html v takom prípade ti UB nedajú. Môžeš si poriadiť steam. 

-
killermacka - Mistr Yoda
Re: chybný BAN
Ahoj,
pakliže je pravda, co říkáš, jedná se o tento případ a unban ti dát bohužel nemůžeme (jak už naznal kolega výše), jelikož by ho dostal i daný cheater.
Nabídnu ti možnost, jak nadále postupovat -
Unban za VIP
Mám ban, ale není můj
Pokud k tomu máš nějaké dotazy či připomínky, máš 48 hodin na vyjádření. Po tuto dobu bude téma odemknuté. V případě neslušných a nevhodných komentářů se téma zamkne ihned a další věci se budou řešit přes PM.
pakliže je pravda, co říkáš, jedná se o tento případ a unban ti dát bohužel nemůžeme (jak už naznal kolega výše), jelikož by ho dostal i daný cheater.
Nabídnu ti možnost, jak nadále postupovat -
Unban za VIP
- v tomto případě se ovšem může stát, že se dostaneš do stejné situace
Mám ban, ale není můj
- Zde bych postupoval dle stanovených instrukcí, ale osobně bych doporučil koupi STEAMu, pak se ti nic již podobného nestane
Pokud k tomu máš nějaké dotazy či připomínky, máš 48 hodin na vyjádření. Po tuto dobu bude téma odemknuté. V případě neslušných a nevhodných komentářů se téma zamkne ihned a další věci se budou řešit přes PM.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1