• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]chci nahlásit Hráče Yellow^^Aimbat
chci ho nahlásit zato žě neodpovída Normálně
a chci mu poslat dukaz a on mi napiše
Děcko na steamu nechcu mít
A nechci aby mě někdo urážel
Důkaz:http://leteckaposta.cz/867058793
Důkaz:http://leteckaposta.cz/957044881
prosím mohly by stemu odebrat práva Nebo aspoň oderbat do té doby dokuť se Nespamatuje a nebude odpovídat normálně?
Hráč:Yellow^^Aimbat;
Děkuji Za přečtení A doufám že mu odebereta práva z Pozdravem:Gamesitesfurien Aka:H1^Fur!en Strafer!
A nechci aby mě někdo urážel
Důkaz:http://leteckaposta.cz/867058793
Důkaz:http://leteckaposta.cz/957044881
prosím mohly by stemu odebrat práva Nebo aspoň oderbat do té doby dokuť se Nespamatuje a nebude odpovídat normálně?
Děkuji Za přečtení A doufám že mu odebereta práva z Pozdravem:Gamesitesfurien Aka:H1^Fur!en Strafer!
-
Gamesitesfurien - Amatér
[Vyřešeno]chci nahlásit Hráče Yellow^^Aimbat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chci nahlásit Hráče Yellow^^Aimbat; [cs1.6 furien admin
Z tvého chatu je vidět uplně vše , i odůvodnění proč ti admin nemohl normálně odepsat.
Za neustalou provokaci a staraní se do jejich práce ti uděluju ban aby jsi se poučil.
Stížnost neoprávněná.
Pokud chceš něco doplnit k této stížnosti tak máš možnost . V opačném případě topic bude zamknutý.
Za neustalou provokaci a staraní se do jejich práce ti uděluju ban aby jsi se poučil.
Stížnost neoprávněná.
Pokud chceš něco doplnit k této stížnosti tak máš možnost . V opačném případě topic bude zamknutý.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]chci nahlásit Hráče Yellow^^Aimbat
Ahoj
sice je to bráno jako vyřešeno, ale já tu hodím svým nadřízeným důvod svých odpovědí.
Co k tomu povím? Vždy jak je na serveru nějáký admin, vždy rýpeš (naučíš mě strafy? nemůžu najít svoje hlstats. Neumím hledat na YT) nemám se stebou o čem bavit, chováš se jak malej, píšeš nesmyslný žádosti na web a hlavně že lžeš. Permanentně zamítnut v akademii. Žádanka na support. Zamysli se nad sebou
Víš proč? Protože jsem na serveru od toho, abych hlídal přestupky, nadávky kemp apod. Nejsem tam od toho, abych učil lidi, jak hledat na internetu. Když se snažím něco s někým řešit, tak jen ohledně přestupků na serveru. Jsem jen člověk a ne stroj. Pokud někdo nadává a já ti řeknu, že nemám důkaz, nahlaš ho dle určitého vzoru do PP, tam dostane svou odměnu.
Víc k tomu nemám co dodat.
S pozdravem
Sendy Plankton
sice je to bráno jako vyřešeno, ale já tu hodím svým nadřízeným důvod svých odpovědí.
Co k tomu povím? Vždy jak je na serveru nějáký admin, vždy rýpeš (naučíš mě strafy? nemůžu najít svoje hlstats. Neumím hledat na YT) nemám se stebou o čem bavit, chováš se jak malej, píšeš nesmyslný žádosti na web a hlavně že lžeš. Permanentně zamítnut v akademii. Žádanka na support. Zamysli se nad sebou
chci ho nahlásit zato žě neodpovída Normálně
Víš proč? Protože jsem na serveru od toho, abych hlídal přestupky, nadávky kemp apod. Nejsem tam od toho, abych učil lidi, jak hledat na internetu. Když se snažím něco s někým řešit, tak jen ohledně přestupků na serveru. Jsem jen člověk a ne stroj. Pokud někdo nadává a já ti řeknu, že nemám důkaz, nahlaš ho dle určitého vzoru do PP, tam dostane svou odměnu.
Víc k tomu nemám co dodat.
S pozdravem
Sendy Plankton
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
A ještě dodatek, protože mi nejde editnout předchozí příspěvek.
Pro moje nadřízené:
XxxX - hráč který na serveru nadával, byl upozorněn jak slovně tak kickem. Po kicku už nadávku ani nevyslovil.
Pro moje nadřízené:
XxxX - hráč který na serveru nadával, byl upozorněn jak slovně tak kickem. Po kicku už nadávku ani nevyslovil.
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Vysvětlení tu máš, čas k vyjádření jsi dostal...
Kdyby něco, můžeš napsat PM.
Lock.
Kdyby něco, můžeš napsat PM.
Lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1