I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

For Your Eyes Only / Furien #1 / Zneužívání pravomocí .

Příspěvekod fitzuliny » 11 čer 2016, 23:15

1) Popis situace

- Hrála se mapa de_bretonia . Já hrál za ct a admin sledoval hru ze spectu . Bylo přesně 22:34 , kdy dostal hráč M+*magor:* ban za údajný kemp přičemž o pár sekund déle v ten stejný čas ( 22:34 ) dostal hráč * Solo * Lunix taktéž ban za kemp . Admin musí napomenout či upozornit hráče a následně ho pokárat ( grabem nebo kickem ) a poučit ho o chybě nikoli i hned dát ban za udajný kemp bez jakéhokoliv vysvětlení . Tohle je adminovo první porušení. // I hned po zabanování těchto dvou hráčů jsem se zeptal "jestli nekickuje a rovnou banuje " načež mi admin napsal , " napiš ještě něco a dostaneš ban " . A já mu na to odpověděl , že jsem se jen slušně zeptal . Na to mi jen odpověděl " měj se " .Následně na to mi dal ban za údajný kemp přičemž jsem stál 5s u plantu , který jsem hlídal před nepřátelským teamem a aniž by byl položený plant admin mě zabil za údajný kemp a ihned mi dal ban. Taktéž bez jakéhokoliv varování ( kick , grab ).

2) Dukazy

demo - http://leteckaposta.cz/892969844 - za údajný " kemp " datum 11.6 , 22:36 , Vyčasování 28:20-28:50
Chat
*já* 2016-06-11 22:35:01 nekickuješ a rovnou banuješ?
*admin* 2016-06-11 22:35:13 napiš ještě něco a máš aj ty ban.
*já* 2016-06-11 22:35:20 Slušně jsem se zeptal.
*admin* 2016-06-11 22:36:24 měj se.

HLSTATS - Admin : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=1970
- Já : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=43305
======================================================================================================
Pro admina
Po tobě chci demo za " údajný kemp "
A já ti na oplátku vysvětlím dvě pravidla , co by admin měl vědět , když má prává . //..1) Před udělením banem admin musí poučit hráče ( nejčastěji grab ) co udělal špatně . A né ihned banovat . ( 3x si to neudělal )//.. 2) Ct může " kempit " u plantu a tím ho chránit před furieny .Ct tak může učinit , když není položená bomba . Což v mém případě nebyla a já v klidu dál mohl ochranovat plant .

Pro vedení
Tento admin je na prosto arogantní , namyšlený a v A-teamu nemá co dělat , během 10 minut udělal několik vážných chyb . Nezná pravidla a využívá tak své pravomoci k vylévání své zlosti . Tento člověk je neznalý a dělá ostudu GS . A já vás proto prosím o přísné potrestání a přezkoušení pravidel v oboru furien . Je tam prostě vidět , že já nekempil a ani neporušil žádné pravidla , nepotřebujete ani demo od admina stačí se kouknout na to moje .

Počkám na vyjádření admina , jak se k tomu postaví . Taktéž vám děkuji za přečtění tohoto topicku a děkuji vedení za prozkoumání tohoto "případů" .
fitzuliny
Amatér
Amatér

For Your Eyes Only / Furien #1 / Zneužívání pravomocí .

od Rumcajz » 11 čer 2016, 23:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: For Your Eyes Only / Furien #1 / Zneužívání pravomocí .

Příspěvekod noblemar » 11 čer 2016, 23:38

Admin zrušen za nesmyslné banování na důkazy jsem se nekoukal postačil mě BL.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: For Your Eyes Only / Furien #1 / Zneužívání pravomocí .

Příspěvekod fitzuliny » 11 čer 2016, 23:39

Děkuji vám za rychlé jednání a přeju příjemný zbytek víkendů .
fitzuliny
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy