Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

SEPAR ***** AUTISTICKY *****

Příspěvekod Separjeautistis » 09 čer 2016, 19:43

JEDNEHO KRASNEHO DNA SI IDEM ZAHRAT NA BASEBUILDER 2 A PRISIEL JEBNUTY ADMIN..... VOLAL SA SEPAR 69
BOL V SPECTE ALE ***** SA NA HRACOV ISIEL SI ASI ****** DO SVOJHO KUTIKA AUTIZMU A TAK NAM ROZOBRAL JEDEN ***** CAMPU A KED SOM PAR KRAT NAPISAL SEPAROVY AKY JE AUTISTICKY AUTISTA DAL MI BAN, TAKMER SI PRI KONCI ROZPRAVKY ALE NAHLE TEN PRIJEBANY ***** MI DAL BAN... (OPAKOVANI) KEBY ZE HO STRETNEM NA ULICI ***** BY SOM MU NA ******. A ROZPRAVKA O ***** ADMINOVY NA PORTALE GAMESITES JE U KONCA. DUFAM ZE STE SA DETICKY ***** PONAUCILI ZE NIKDY ANI ZA *****! NECHCITE ADMINA NA SERVER! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Separjeautistis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

SEPAR ***** AUTISTICKY *****

od Rumcajz » 09 čer 2016, 19:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SEPAR JEBNUTY AUTISTICKY KOKOT

Příspěvekod SieurDesto » 09 čer 2016, 20:32 VIP

Tvoje psychika není zcela v pořádku, doporučil bych ti někoho navštívit, jsi na tom už tak špatně, že by tě ani do té psychiatrické léčebny nevzali. Separko prošel více pohovorama jak s HLSA tak se mnou a na vše odpověděl správně proto není pochyb, že pravidla umí a je schopný vykonávat "práci" admina na BaseBuilder serverech. V adminovi chyba nebude, vždy když dojdu na BB2 skončí to nakonec tak, že z 12 ti lidí tam zůstanou 3 co neporušují pravidla... Hrej podle pravidel a nebudeš trestaný, vyvaruj se takovému chování co jsi tady předvedl nebo to bude pro tebe jen horší.

PS: Cenzurované, kdo by chtěl vidět, co tady napsal a vyplodil ze sebe tak PM mám to screennuté.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: SEPAR ***** AUTISTICKY *****

Příspěvekod N3mO » 10 čer 2016, 18:17

Tak a tady máme prípad rozšírenej choroby zvanej demencia internetu. Niekto nám chodí na streamy typu resst, kde sa naučil nové slovo autista, ktoré aj tak nevie čo znamená, ale zapáčilo sa mu tak ho bude hovoriť. Nevie hrať férovo a tak si musí stažovať takýmto sprepáčením prijebaným sposobom. Chlapci budte rozumný a nesnažte sa byť cool za každý cenu ptm to dopadne tak, že skončíte ako dláždič, ktorý sa nevie ani vyjadriť na úrovni. :)

PS: Keby to mám riešiť ja, tak by mi bolo absolútne jedno, že admin spravil chybu. Z fleku by som ti zamietol za to, že nevieš ako sa správať.

PS 2: Ty na 100% nikomu v reálu nenajebeš. Súdim, že ti je tak 12 a len robíš ramená. :) Aspoň vieme, že zo strany tvojích rodičov absolútne, ale absolútne zlyhala výchova. :)

Prajem pekný deň. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Re: SEPAR ***** AUTISTICKY *****

Příspěvekod Spisiak1 » 11 čer 2016, 23:51 VIP

Nie žeby som svami nesuhlasil, ale admin bol pre ine dôvody zrušeny topic nepodstatný, dajte autorovy priestor a ak už nemá záujem LOCK....

E.Desto: Admin nebyl zrušen kvůli chybám na basebuilderu ale na módu, ze kterého nebyl nijak poučen. Jinak topiky se nelockují.
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Zpět na Zombie Servery