• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]HNS/práva
Nick v hre : Arwil
Nick na fóre : Aarwil
Profil na fóre : aarwil-u38008.html
Vek : 15
Steam nick : GS.cz # Habs
Steam ID : STEAM_0:0:73433612
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... player=643
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na gsku nemám
a jeden mimo myslím
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Antonín, pocházím z Tábora. Bydlím nedaleko Tábora směr Písek. Rád chodím ven s kámošema a kámoškama. Chodím do 9 ročníku na základku. Jdu na střední školu v Č.B Automechanik. Ve volném čase většinou jsem venku a děláme kraviny. Na počítači jsem většinou večer a většinou hraji HNS. Na gsku hraju přes 5 let hrával jsem všechny mody a na kterém jsem se chyt tak jsem si koupil vip.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych čistit servery na kterém dělají bordel. Na HNS když není admin tak jsou na txt a celou mapu si nikdo nezahraje. Fakt už mně to nebaví a tam většinou žádný admin není tak tam chodí furt.
Na gsku jsem byl a nechal jsem se zrušit kvůli málo času. Nestíhal jsem adminovat a učit se. Učení mám za sebou a taky známky takže ted mám času dost nemusím se učit. Takže bych rád opět pomohl zde na GSKU.
S pozdravem Arwil
Nick na fóre : Aarwil
Profil na fóre : aarwil-u38008.html
Vek : 15
Steam nick : GS.cz # Habs
Steam ID : STEAM_0:0:73433612
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... player=643
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na gsku nemám

Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Antonín, pocházím z Tábora. Bydlím nedaleko Tábora směr Písek. Rád chodím ven s kámošema a kámoškama. Chodím do 9 ročníku na základku. Jdu na střední školu v Č.B Automechanik. Ve volném čase většinou jsem venku a děláme kraviny. Na počítači jsem většinou večer a většinou hraji HNS. Na gsku hraju přes 5 let hrával jsem všechny mody a na kterém jsem se chyt tak jsem si koupil vip.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych čistit servery na kterém dělají bordel. Na HNS když není admin tak jsou na txt a celou mapu si nikdo nezahraje. Fakt už mně to nebaví a tam většinou žádný admin není tak tam chodí furt.
Na gsku jsem byl a nechal jsem se zrušit kvůli málo času. Nestíhal jsem adminovat a učit se. Učení mám za sebou a taky známky takže ted mám času dost nemusím se učit. Takže bych rád opět pomohl zde na GSKU.
S pozdravem Arwil

-
Aarwil - Drbna
[Zamítnuto]HNS/práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS/práva
Práva dostaneš jedině když si projdeš akademii.
Jestli ty práva doopravdy chceš tak to nebude pro tebe problém.
Zamítnuto
Jestli ty práva doopravdy chceš tak to nebude pro tebe problém.
Zamítnuto
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1