• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Mr.Smajlos / JB #7 / Nadržování
Zdravím,
chtěl bych si stěžovat na výše uvedeného admina.
Jedná se o to, že se hrálo na mapě jail_justice_brgames. Hrálo se normální kolo, poté následovala vzpoura a hráčka jménem ".martina." si bugla gunu (brokovnici). Poté jsme šli do klece na zadní stěnu a ona tu brokovnici vytáhla a zaútočila na CT. Když jsem nejen já upozornil Smajlose na tuto skutečnost (že si bugla gunu a zneužila tak bugu), tak jediné, co odpověděl bylo: "ona za to asi nemohla, nevěděla o tom". Ale tak když už si to bugla, tak to mohla aspoň zahodit, ne? On ji ani do chatu nenapsal, že ať to neopakuje nebo něco takového, tzn. nepoučil ji o tom.
Shrnutí: Martina porušila pravidla (využila bugu) a admin (Smajlos) ji nijak nepotrestal.
PS: Případný odkaz na demo a časy dám zítra, tak to kdyžtak nechte otevřené, díky.
chtěl bych si stěžovat na výše uvedeného admina.
Jedná se o to, že se hrálo na mapě jail_justice_brgames. Hrálo se normální kolo, poté následovala vzpoura a hráčka jménem ".martina." si bugla gunu (brokovnici). Poté jsme šli do klece na zadní stěnu a ona tu brokovnici vytáhla a zaútočila na CT. Když jsem nejen já upozornil Smajlose na tuto skutečnost (že si bugla gunu a zneužila tak bugu), tak jediné, co odpověděl bylo: "ona za to asi nemohla, nevěděla o tom". Ale tak když už si to bugla, tak to mohla aspoň zahodit, ne? On ji ani do chatu nenapsal, že ať to neopakuje nebo něco takového, tzn. nepoučil ji o tom.
Shrnutí: Martina porušila pravidla (využila bugu) a admin (Smajlos) ji nijak nepotrestal.
PS: Případný odkaz na demo a časy dám zítra, tak to kdyžtak nechte otevřené, díky.
-
Tesko - Spamer
[Vyřešeno] Mr.Smajlos / JB #7 / Nadržování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mr.Smajlos / JB #7 / Nadržování
Díky že si ma nahlásil. Čo ti k tomu poviem asi toto nikto ma neupozornil až potom si mi ty mara si písal keď martinka umrela že ona mala bugnutú zbraň smajlos prečo hej nedáš ban. Nemohol som vedieť či si ju naozaj bugla alebo nejaké CT jej hodilo a keby si ju bugla a videl by som to tak by som to riešil ale ty Tesko, Mara a JaWs^ robíte oveľa väčší bordel ako toto že niekto si náhodou bugne zbraň o čom som ja nevedel. A čo som vás tu teraz spomenul tak vám sa nedá ani trochu veriť preto som neveril, ani to že si bugla zbraň vy čo robíte tak to je totálny bordel MFK, nadávky, provokácie, atď. mohol by som pokračovať. A dobre vieme čo si zač ja sa snažím hráčov skoro vôbec nebanovať radšej upozorním ako keby dať hneď niekomu z fleku dať ban stane sa to raz dobre beriem v pohode stane sa to druhýkrát už riešim inač a ak aj tretíkrát tak BAN.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Jo? Jak by ji asi nějaké CT mohlo hodit gunu, když se k ni ani žádné CT nepřiblížilo? A teď k tomu druhému, co jsi tady vytáhl. Já že dělám bordel? Na to bych se rád podíval; je pravda, že občas dám FK, ale určitě ne úmyslně -> tzn. vždy, když mi vysvětlí člověk to, jak by to podle něj mělo být a někdo z CT řekne, že to T má pravdu, tak se mu omluvím a VD mu dám; takže mě netahej do té party jen kvůli tomu, že se s nima bavím, děkuji.
PS: A proč jsi martince potom nijak neřekl, že je to trestné a proč to tedy ona nevyhodila, když si to bugla?
PS: A proč jsi martince potom nijak neřekl, že je to trestné a proč to tedy ona nevyhodila, když si to bugla?
-
Tesko - Spamer
Dodej důkaz o adminově pochybení. Je zbytečnost tu cokoliv psát, pokud to nepodložíš patřičným důkazem. Dodej důkazy, potom budeme něco řešit...

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:Dodej důkaz o adminově pochybení. Je zbytečnost tu cokoliv psát, pokud to nepodložíš patřičným důkazem. Dodej důkazy, potom budeme něco řešit...
Pokud to ještě dnes stihnu, tak to tady hodím; jinak to zde hodím až zítra -> tak to nelockujte, díky
-
Tesko - Spamer
Teba budem radiť k tej skupinke ľudí lebo to čo ste robili včera tak jeden MFK za druhým a to celu mapu je to v PP. A ešte k tej Martinke 100% pochopila že druhýkrát to nemá spraviť na to aby som hu upozornil tak som trochu zabudol lebo som si písal s marou + bol som otočený chrbtom k T takže v pohode nejaké CT mohlo hodiť jej zbraň a to som nevidel + nedíval som sa do zbrojky či tam niekto ide alebo nie (myslím tým kolo predtým).
-
Brano21 - Spamer Veterán
Řaď si mě do jaké skupiny chceš; já tě řadím do té skupiny adminů, která neumí pravidla (co, vzpomínáš si na jb_rush, kdy ses hádal s Márou a on měl pravdu?). A teď k tématu:
Takže ty jsi byl otočený zády, jo? Přitom jsi celou dobu viděl na to, jak Tčka šli do klece a viděl jsi, že jedno CT jde dozadu, viděl jsi simona a pak jsi sám viděl, že další CT je ve zbrojce -> takže kdo jí to mohl hodit? Navíc sama Martinka psala do chatu na začátku kola "lol, bugnutá :D". Otočený zády k T jsi nebyl. K bugnutí brokovnice došlo v čase 14:18. Odkaz na demo -> zde
smajlos21 píše:bol som otočený chrbtom k T takže v pohode nejaké CT mohlo hodiť jej zbraň a to som nevidel
Takže ty jsi byl otočený zády, jo? Přitom jsi celou dobu viděl na to, jak Tčka šli do klece a viděl jsi, že jedno CT jde dozadu, viděl jsi simona a pak jsi sám viděl, že další CT je ve zbrojce -> takže kdo jí to mohl hodit? Navíc sama Martinka psala do chatu na začátku kola "lol, bugnutá :D". Otočený zády k T jsi nebyl. K bugnutí brokovnice došlo v čase 14:18. Odkaz na demo -> zde
-
Tesko - Spamer
Otočený k T som myslel tak že som sa díval ako sú cely a vchádzaš do boxu ja som stál na boxe a díval som sa na T , ktorý boli na zadnej stene takže som nevidel čo sa robí za mojím chrbtom a to že toto napísala martinka tak som si nevšimol.
-
Brano21 - Spamer Veterán
smajlos21 píše:Otočený k T som myslel tak že som sa díval ako sú cely a vchádzaš do boxu ja som stál na boxe a díval som sa na T , ktorý boli na zadnej stene takže som nevidel čo sa robí za mojím chrbtom a to že toto napísala martinka tak som si nevšimol.
A co to mění na tom, že jsi mohl vidět, že ji někdo háže gunu? Ona byla na zadní stěně v boxe a viděl jsi snad, že by ji někdo něco házel? Já tedy ne.
-
Tesko - Spamer
Ach ... nechaj to na najvyšších.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Samozřejmě, že to nechám na vyšších; jenom nechápu, co se mi snažíš říct. Sám jsi mohl vidět, že nikdo ji nic nehodil (1 CT šlo dozadu, 1 CT bylo ve zbrojce a simon měl zbraně z smenu popř. z evip menu a ty jsi ji také nic neházel 

-
Tesko - Spamer
Ja sa tu snažím povedať že nevidel som kto bol naposledy v zbrojke kolo predtým nevidel som že napísala "lol bug" nevidel som čo sa robilo za mojím chrbtom čo tým myslím ako to CT šlo do zadu tak mohlo vyhodiť zbraň to som myslel. Tak podľa teba som jej mal dať ban za bugovanie ale ja som to nevidel tak som nemal dôkazy o tom že bugovala tak som nemohol nič robiť. Ja neviem čo tu mám ešte povedať keď som nevidel zbrojku, chat a čo sa deje za mnou. Toto už je všetko čo tu môžem napísať.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Ale ty jako admin máš snad sledovat hru.A chat si musel sledovat když jsi se tam semnou hadal a neřikej,že jsi nečetl to ostatní byli ste spolu na tsku tak ti řekla ať jí nebanuješ atd. Prostě si udělal chybu tak si jí přiznej..
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
Takže na tsku som bol s ňou hmm zvláštne že o tom neviem keby som to videl ako si naozaj buguje tak niečo urobím a není som si vedomí že som bol s ňou na tsku. Tak radšej tu napíš blbosti a neklam.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Takže : Vopred vás chcem ujistiit , že viem že sem nemám písať ale nedá mi to
Takže : ty čo trepeš že bol snimi na TS ?
Celé dni som na TS z Smajlošom , Redom , luckou
takže láskavo , ty s anauč pravidlá , lebo mám demo kde si nadával až moc , a nemám to ešte vyčasované ale pokial chceš tak ti sem hodím todemo
takže neviem kdo sa tu má naučiť pravidlá 

Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov
-
Spid3rMan - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2