• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Jail braik #1 / ABCDEFGHIJKLM.../ Zabíjení /
- Nejprve se chci omluvit jestli je to špatný topic , ale když zabíjel admin připadalo mi dobré to dát sem a né do porušení pravidel.
1) Popis situace : Hrála se mapa oasis a my měli jít v čupě do boxu . Byl jsem v cele , kde byl granát spolu sním tam byl ještě jedno VIP a zebřička . Granát jsem vzal já a po otevření cel jsem ho vyhodil mezi cely načež předemnou šla zebřička a já i hned za ní . Po vyhození toho granátu dostala zebřička kill ( nick : panda ) . Následně se panda zeptal za co dostal kill a admin řekl , že za to , že vyhodil granat . 3 vězni mu říkali , že on to nehodil a já se ho 4x zeptal zda-li si je jistej , že to vyhodil on . 4x bez odpovědi a na mojí výzvu k mikrofonu ohledně FK taktéž nikdo nereagoval .Pak se po 3 kolech odpojil . Z mého dema je jistě vidět , že to on nehodil a admin dal Fk. Načež já jako hráč požaduji , aby admin či akademik nebo co to je ( graboval ) dostal ban na 2 hodiny jako každý jiný hráč . A byl pokárán až příště prošetří hru lépe než dá někomu FK . Děkuji .
2) důkazy : http://leteckaposta.cz/789863253 ( jasný důkaz , že zebrička granát nehodila ) .Vyčasování 28:26 - 29:00
1) Popis situace : Hrála se mapa oasis a my měli jít v čupě do boxu . Byl jsem v cele , kde byl granát spolu sním tam byl ještě jedno VIP a zebřička . Granát jsem vzal já a po otevření cel jsem ho vyhodil mezi cely načež předemnou šla zebřička a já i hned za ní . Po vyhození toho granátu dostala zebřička kill ( nick : panda ) . Následně se panda zeptal za co dostal kill a admin řekl , že za to , že vyhodil granat . 3 vězni mu říkali , že on to nehodil a já se ho 4x zeptal zda-li si je jistej , že to vyhodil on . 4x bez odpovědi a na mojí výzvu k mikrofonu ohledně FK taktéž nikdo nereagoval .Pak se po 3 kolech odpojil . Z mého dema je jistě vidět , že to on nehodil a admin dal Fk. Načež já jako hráč požaduji , aby admin či akademik nebo co to je ( graboval ) dostal ban na 2 hodiny jako každý jiný hráč . A byl pokárán až příště prošetří hru lépe než dá někomu FK . Děkuji .
2) důkazy : http://leteckaposta.cz/789863253 ( jasný důkaz , že zebrička granát nehodila ) .Vyčasování 28:26 - 29:00
-
fitzuliny - Amatér
[Vyreseno] Jail braik #1 / ABCDEFGHIJKLM.../ Zabíjení /
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jail braik #1 / ABCDEFGHIJKLM.../ Zabíjení /
Admin ma 24 hodin na to aby sa tu vyjadril, ty sa prosim zatial vyhni zbytocnemu spamu 

-
Roxtedy - Mistr
*Jailbreak se to píše, máš pravdu
Na demo jsem se koukl, a máš pravdu on vážně granát nehodil... Ale u toho hráče jsem viděl pohyb rukou jako kdyby hodil granát, možná jen boxl a ještě končila animace boxnutí, a když zrovna boxl, prošel jsem okolo palmy, možná shoda náhod, nebo jsem slepý, nevím, ale rozhodně je chyba na mé straně, moc se omlouvám, ale přišlo mi ještě víc podezřelé jak ten FK bral v klidu . Omlouvám se za to, příště si dám si větší bacha.
-
Sm4iL - Zkušený
Jo v pořádku , každej občas může dát omylem Fk jen si na to příště dávej bacha , díky .
PS: Nedožadoval se VDčka , protože se nechtěl hádat a není to takovej rapl jako já , aby hned brečel , že chce VD
Díky adminovi za upřímnou odpověd a můžete lock .
PS: Nedožadoval se VDčka , protože se nechtěl hádat a není to takovej rapl jako já , aby hned brečel , že chce VD

Díky adminovi za upřímnou odpověd a můžete lock .
-
fitzuliny - Amatér
Admin bude priste na serveru pozornejsi a podobne situace bude resit!
Stiznost opravnena, na vlastni zadost davam lock.
Stiznost opravnena, na vlastni zadost davam lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1