• Stránka 1 z 1
[vyriesene] ukrajinské servery
Ahojte. Potreboval by som pomoc. Keď si chcem zahrať csko napojím sa na hocijaký server po čase ma to presmeruje na ukrajinské servery už ma to sere a neviem si s tým rady. Kto vie ako to opraviť prosím napíšte. Za odpovede ďakujem 

-
BLackY1999 - Kolemjdoucí
[vyriesene] ukrajinské servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ukrajinské servery
Zdravím,
nejspíše to bude tím, že jste se připojil na nějaký server na kterém je automatický bind.
V tomto případě jděte do umístění souboru cs1.6 poté do cstríke, poté si otevřete "Config" a v tom vymažte všechny bindy co máte nastavené.
S pozdravem Luxacek.
nejspíše to bude tím, že jste se připojil na nějaký server na kterém je automatický bind.
V tomto případě jděte do umístění souboru cs1.6 poté do cstríke, poté si otevřete "Config" a v tom vymažte všechny bindy co máte nastavené.
S pozdravem Luxacek.
Vždy je těžké se dostat do společnosti tak ,aby tě lidi měli rádi ,ale i tak musíš překonávat všechny překážky jak těžké či lehké aby jsi pokročil o krok dále 
EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6

EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6
-
Luxacek - Amatér
Re: ukrajinské servery
Ahoj. Mal som ten istý problém. Skúšal som vymazať Config, skúšal som pre-inštalovať Csko, skúšal som dať obnoviť predchádzajúce nastavenia hry. Nepomáhalo mi nič, tak som to tu riešil:
virus-t128401.html
Supportér mi poradil toto:
neustale-menici-se-nastaveni-t107434.html
Najlepšie ak si to prečítaš celé.
Prajem pekný deň.
virus-t128401.html
Supportér mi poradil toto:
neustale-menici-se-nastaveni-t107434.html
Najlepšie ak si to prečítaš celé.
Prajem pekný deň.
#YNWA
#YNWA