• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené] JB4 AWE!!
Takže čaute čaute dostal som ban ! ako človek ktory žiada o prava by sa to asi nemal o stat dostal som ban adminom awee !!! dal mi ban za uplnu blbost ktoru nema ani nahratu ! nema nič bol som von z 3 veznami a poveda som im že podte zamnou jeden tak blbom a niešiel ako mal tak som povedal že okej si že nevadi necham ho žit ale ptm zase odbehol a zabil som ho pred tym mi on povedal že nadržujem ja som povedal stažuj sa na webe .. po 1 ten hrač mohol kludne dostat nevyhodu umna ako u simona nemusel som ho zabijať čo je uplne noramlne JB je o atrakci nie otom kto koho skvor zabije nieje to public je to o sradne tento admin ma totalne nasral !!!! musim to povedať takto lebo sa spraval ako uplne namysleny argonat ! takže dal mi ban na 24 hodin kukam že čo !!! ani ma neupozornil ani mi nepovedal že som urobil niečo zle ale ani som neurobil len si to vymislel chcel zamachorvať a zdvihnuť si ego na JB nič viac dal ban a odišeil ani nehral ani mu nešlo o hru ! toto ma dost velmi nahnevalo takyto admin pff takych najdem 40 za noc kokos možeš sa hambiť awee možeš sa hambiť robiš hambu gs !!! to ti varvim ako je nemam stebou probvlem ale to čo si teraz predviedol ma natchlo
... dalej som si kupil unban za 4E! potom simon pustil mik a pital som sa ho nech sa mi nato vyjadri nech mi prosim ta povie pekne prečo to urobil prečo ma neupozornil nenapisal to normalne pekne ale hned mi daval ban ako uplny frajer ! pytal som sa ho to viac krat cez mik ale on mi ani raz ani 1 raz neodpvoedal !!! dal mi dokonca ban aj na pisanie a zda sa mi že aj na CT nemožem nič teraz JB4 je moj oblubeni server a robim pren určite viac ako ten aweee ten može isť do rima ... kokos dalej mi dal další ban na 2 hodiny za nič za kazenie hry ?? simmon dal mikrofon tak som hovoril že prečo chcel som vedieť dvovod nič viac chcel som vedeit prečo mi dal ban kupil som si další uban ktoy mi už bohušial nešiel lebo fakt som chcel hrat a nemam stale čas hrať preto som ti kupil ubanbny ale už mi nejde a musim čakať !!! oto nejde ide oto že som dostal 2 banny za nič a 8euro som vyhodil lent ak pre nič za nič !! kvoli človekovy ktorí si svoje ego masiruje cez internet nemohol som nenapisat toto !!! je hamba GS keby mi aspon odpvoedal do MIKROFON ale ani to nie je to jeden arogant!!! nemam demo ale boly tam hrači ktory to videli nič som neruboil poznaju ma že aky som simon!! a toto bol ban ktory nemal byť !! admin ani nekomunikoval a ani nepovedal prečo som dostal ban ani mi neodpovedal do mikrofon na moje otazky ale dal mi další ban !!! za nič len za to že som chcel vediet dvovod totoh pred tym ktoy nemal byt !!!!!! takže chcem vyjadrenie gramaticke chybi nerieš pišem v nervoch !!!! dalšia vec BENITO sa ho pytal prečo som dostal ban a on TY MLC arogancia a nevysvetlenie admina !! PS: je mi to uplne jedno v akej je pozici

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
[Vyriešené] JB4 AWE!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB4 AWE!!
https://uloz.to/xsLAvJcu/13410802-17632 ... 52-o-1-jpg screen jeho odpovedi
delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
Ahoj
Vím že by sem se toho neměl míchat,ale hráč Dělik má naprostou pravdu admin AWE,když se ho dělik ptal zaco dostal ban
admin AWE ho naprosto ignoroval.Neřekl zaco ban ani ho nějak neupozornil.Dělik se opakovaně přes mik ptal zaco ban a AWE naprosto ho ingnoroval. Tomuhle adminovi bych ihned zrušil Práva.
PS:Prosím,aby admini z byli vic aktivni na JB serverech nejenom na JB 1

admin AWE ho naprosto ignoroval.Neřekl zaco ban ani ho nějak neupozornil.Dělik se opakovaně přes mik ptal zaco ban a AWE naprosto ho ingnoroval. Tomuhle adminovi bych ihned zrušil Práva.
PS:Prosím,aby admini z byli vic aktivni na JB serverech nejenom na JB 1

SicK^
-
tomaspalacinka1 - Kolemjdoucí
delikMRmotivacn píše:JB4 je moj oblubeni server a robim pren určite viac ako ten aweee ten može isť do rima
Heh tohle mě dostalo

delikMRmotivacn píše:ani ma neupozornil ani mi nepovedal že som urobil niečo zle ale ani som neurobil len si to vymislel
Výpis z mého HLSTATS
2016-06-13 23:02:52 vsak nesel za tebou.
2016-06-13 23:02:54 nadrzovani.
2016-06-13 23:03:00 proc ho nezabijes?.
2016-06-13 23:05:08 nic proti tebe ale nepis blbosti a nauc se pravidla.
2016-06-13 23:05:18 upozornil jsem te.
2016-06-13 23:05:50 nepis blbosti.
2016-06-13 23:06:08 nepis blbosti.
2016-06-13 23:08:33 uz jsem ti to napsal.
2016-06-13 23:10:56 mlc a hraj.
Vážně tady budeš lhát že jsem tě neupozornil? Že jsem ti nic nevysvětlil? Na upozornění si reagoval slovy ať jdu plakat na fórum a hráče si nechal žít dál.
Výpis z tvého HLSATS
2016-06-13 23:05:38 pravidla ja viem velmi dobre a nič som neurobil proti !.
2016-06-13 23:05:49 dal si mi ban za nič bez upozornenia ..
2016-06-13 23:06:00 davamta na web.
2016-06-13 23:06:02 kamarat.
2016-06-13 23:06:07 mam demo.
2016-06-13 23:06:14 mam demo ideš na web.
2016-06-13 23:06:19 pokial mi to nevysvetlíš.
2016-06-13 23:06:28 nebudeš mi davat ban za nič.
Přes všechna upozornění si stále psal blbosti a snažil se poškodit admina svými lživými pomluvami že tě banuje bezdůvodně, atp.
Nepůsobí to na ostatní hráče nejlépe, když si tam jeden blb bude vymýšlet aby portál poškodil, proto si dostal mute ban.
Začal si to samé mluvit do mikrofónu, dostal si ban do hry.
Poradil bych ti ani nezkoušet psát žádost o práva, už teď ti ji zamítám

Potřebujeme lidi co mají rozum, ne tebe.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
no po 1:Neklamem ani jednu vec boly tam hračí ktory videli čo si tam stvaral
no po 2:nazval si ma blb?!!!! ty si admin a vyjadruješ sa takto?
ved to je hamba ..
no po 3:neodpovedal si na nič ani benitovi ani mne hned si ma banoval ... bez nejakeho upozornenia frajer.. velky chcel si hladkať
ego na serveri ... po tom čo som si dal unban!!! pozor UNBAN!! mi dal SIMON MIK preto som hovoril inak by som nie čiže to bola SIMONOVA Chyba nie moja že dal mik kedže dal mik vezni maju povolene hovoriť čiže aj keby som nemal tak to dal simon a pytal som sa ta prečo? prečo? prečo? a dal si mi další ban !!!!! povedal som že ma maš dat na web nie že maš isť plakať a toho hrača som zabil bolo to neferoveéé a ked si prišiel dohry všetci hrači odpojili zo serveru ... ty poškudzuješ GS svojou hlavičkou a egom že si možeš dovoliť všetko ale ee kamarat mna len tak nerozhodíš a nedaš dole to si zapametaj takych egoistov ako ty som už videl velmi vela a nepochodpili ... velmi umna
dostalo ta to že 4 davam ovela viac ako ty a že je to moj oblubeny server chalepče šak som ta tam videl 1 x dneska prišiel si dal si ban odišiel si preč? vobec tam nechodia admini okrem FAPIHO !!! ty mi ideš hovoriť niečo o 4 že dostalo kolko ty hravaš hodin na JB4 kolko ja ? prosim ta nebud smiešny nemaš nato tak sa nehraj nato čo niesi
ja na JB 4 hram ovela viac ako ty a ovela viac dam tomu serveru ako len to že pridem hladkam si ego a odidem preč ako najvačši fraejr a ani sa do mikrofonu neohlasím a ked sa ta pytam si ticho a daš mi ban to čo je ani si nepovedal nič do toho miku ty robiš uroven GS ? ved ty robiš len hambu gs nič viac kamarat sa zobud a trošku si vstup do seba ako možeš napisať že som BLB a uraziť ma vo forku to si už naozaj myslíš že si možeš všetko na svete dovliť ??? šak si smiešny chlapec čo si hladka ego na JB cez internet skus žiť real život a tam si ho hladkať aby ti to nechybalo ptm admin ma byt objektivni a skromni normalny a nie egoisticky frajer!!!!! hrači čo tam boly vedia že to bolo nefer a len v tvojej hlave egoistickej je to normalne v normalnich nie preletelo ti to kus cez hlavu skus spadnuť na zem dík
.. JB4 dam vždy viac ako ty haha nikdy v živote neodohraš a nedaš tolko kvol ako ja šak tam ani nehravaš a ideš mne hovoriť že som ta pobavil???
..!!!!!!!!!! PS: nikdy v živote by som nechel prava od takeho človeka ako si ty radšej budem bez prav a budu tam stale SPEED hackeri ako mam mat nad sebou takeho egoistickeho človeka ako si ty to ti garantujem prava od teba v živote nechcem a nikdy v živote by som od teba ani neprijal prava ani nič podobne od takeho človeka ako ty NIKDY prava NIKDY!!!! radšej budem noraml hrač a kukať sa nato ako to niekto kazi ale od teba NIKDY PRAVA nikdy kamarat!!! dufam že som to napisal aby si to chapal lebo si zase len hladkaš ego !!!! PS: už som napisal že mam u prdele ake maš postavenie si len šašo... to nieje nadavaka 
no po 2:nazval si ma blb?!!!! ty si admin a vyjadruješ sa takto?

no po 3:neodpovedal si na nič ani benitovi ani mne hned si ma banoval ... bez nejakeho upozornenia frajer.. velky chcel si hladkať
ego na serveri ... po tom čo som si dal unban!!! pozor UNBAN!! mi dal SIMON MIK preto som hovoril inak by som nie čiže to bola SIMONOVA Chyba nie moja že dal mik kedže dal mik vezni maju povolene hovoriť čiže aj keby som nemal tak to dal simon a pytal som sa ta prečo? prečo? prečo? a dal si mi další ban !!!!! povedal som že ma maš dat na web nie že maš isť plakať a toho hrača som zabil bolo to neferoveéé a ked si prišiel dohry všetci hrači odpojili zo serveru ... ty poškudzuješ GS svojou hlavičkou a egom že si možeš dovoliť všetko ale ee kamarat mna len tak nerozhodíš a nedaš dole to si zapametaj takych egoistov ako ty som už videl velmi vela a nepochodpili ... velmi umna

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
dalšia uražka že nemam rozum ?
no nvm kto z nas 2 ma rozum a kto nie keby nie napíšem niečo take že typu aby som ta dojebal ale šak to je len egoisticke chovanie .. čiže ludia usidia kto ma rozum kto nie ale spravanim maš tak 15 ..

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
PS: ak ty vyberaš adminov nečudujem sa prečo tam nikdy žiadny nieje
... okrem FAPIHO čo je naozaj frajer!... alebo počkaj tvoji admini pridu na 1 kolo a idu preč jasne
LUDIA Z VEDENIA GS !!! viem že nieste zly a nieste hlupy
!! ale nvm prečo si tu može taky človek ako je tu frajer robiť čo chce!

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
a tie tvoje odpovede boly 0 vobec si neodpovedal na to dal si ban dal som si unban kupil som si ho za 4E! lebo som bol taky nažhaveny že koniec .. simon zapne mikrofon tak som sa spytal každy by to spravil aty si neodpvoedal keby maš pravdu odpovieš a vysvetliš to všetkym to čo si pisl a čo si tam dal aby si sa obhajil je kravina ja neklamem ludia tam boly videli !
takže ma dokonca ešte aj nepravom oznažil za klamara pan vyberca adminou
... no tam hore mate screen čo som dal na ulož.to a tam možete vydiet jeho krasnu odpoved
!

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
delikMRmotivacn klídek, nespamuj to tady zbytečně. Myslím, že každý pochopil co se tam odehrálo a nemusíš to opakovat
Teď v tuhle dobu to asi nikdo nevyřeší, počkej si do rána na vyjádření kompetentní osoby 

-
Faze123 - Drbna
prepač
nechal som sa unjesť
ale pišem to preto lebo ma to nahnevalo
..

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
My by sme tie práva tiež nedali niekomu, ako si ty. Zarážajúce, že sa dokážeš obáňáť rozumom, ktorý ti zjavne chýba.
A vážne si myslíš, že keď nemáš celé dni nič iného za robotu, len sedieť pred bedňou, robíš toho pre server viac? Haha.
Zamietnuté.
A vážne si myslíš, že keď nemáš celé dni nič iného za robotu, len sedieť pred bedňou, robíš toho pre server viac? Haha.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
Re: [Vyriešené] JB4 AWE!!
tejto odpovedi som vobec nechapal šak dobre nedostanem prave nevadi mi to vobec nejdem sa teraz kvoli tomu zabijať
... mne chýba rozum ?
ved som len napísal moj nazor na vec a myslím si že som mal aj pravdu ktoru další hračí aj potvrdili .. robim pre tych hračov viac ako on zatím si stojim
a nesud ma a moje dni lebo vieš piču otom čo ja cez den robim
dík .. asi ste dobry kamarati z WAE či jak sa vola
lebo to čo si mal vyriešiť otom si nič nenapísal iba si vychital nejake hluposti aby si mohol byť za velkeho šefa
ale nevyriešil si nič
dalej opakujem že by som tie prava ani nechcel ved to už pochopte nebudem robiť z ludmi ktory su ako vy 2
nafukanci nič viac !!!
nereagoval si na nič a dal si vyriešene WAE musi byť dobry kamarat čo ??? ja mam piči kto ste vy 2 aj ake mate pozicie na GS je mi to jedno ... niesom ritolez a za tu situaciu čo mi dal ban to bolo uplne NEFER!!! a ty si ho zastaneš aspon vidim že aj ty si len další frajírek pekne povedane čaute

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2