• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JB 4 žiadosť o práva.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na serverík JB4,
Nick v hre : delikMRmotivacna
Nick na fóre : delikMRmotivacn(nevyšlo písmeno)
Profil na fóre :https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php?i=173
Vek : 19 bez problemov prefotim občiansky kontakt na fb o preverenie
Steam nick : buldozeris6
Steam ID : STEAM_0:0:78756307
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=52909
Team Speak: mám samozrejme že mám.Mikrofon mam jasná vec na JB je to predsa povinosť kludne možme pokecať.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): nemal by som mať žiadne banny ak mam tak onich neviem ale vačšinou hravam iba JB už nehravam skoro nič ine čiže ak su bany su stare alebo niesu ak som nadal dakedy na JB tak som nadal kvoli demencie nejakych hračov alebo sajmona ludia nadávaju a mylsim si že je to ludske čiže ak niečo také najdete sorry
zlepším to peac
Niečo o sebe : Takže čauteeeee volám sa filip mám 19 ako je to už hore napísane,som uplne normálny borec zo slovenska mesto Banská Bystrica.Mám vychodenu strednu zdravotnícku školu,v banskéj bystrici odbor Masér.Som pohodák srandista aj ked sa viem nahnevať hned to viem otočiť na srandu.na GS hladám kolektiv viem pobaviť ludi aj im poskutnuť pomoc ked je treba alebo radu.Som nekonfliktný tip človeka. Inak žijem v dome mam psa menom aslan mamu,otca a sestru aj ked vás to určite velmi zauijma.Nemám problem si priznať chybu a ospraveldniť sa.Každý z nás robí chybi ale ja dávam ludom aj 2 šancu
JB ma velmi baví a mám ho velmi rád príkazi a pravidlá samozrejme viem,ovladám všetko ale každý sa može zmýliť to nieje hanba. Treba sa nad tým poučiť JB hrávam asi tak cca denne 5 hodin vačišnou bud cez obed alebo večer.Nieje problem aj ked nehram a napísal by chalan pridem vyriešim na steame som vačšinou stále.Bol som HL admin JB aj admin JB pred 3 rokmi potom som to prestal hrávať lebo nebol čas škola, kedže som teraz pred týždnom skončil školu a pred tým som dlhšiu dobu hrával JB na GS z JB mam velmi pekné a velké skusenosti povedal som si prečo nie prečo to neskusiť,nič zato nedám ked toto napíšem
tak som to napisal a uvidíme ako sa rozhodne vedenie
tak či tak dakujem každému kto si to prečita do konca a kto nato odpovie alebo odpíše
ešte jedna vec omne mam Evip na serveroch JB:1,3,4,7.
PUB:4
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Chcel by som sa stať adminom na GS JB-4 preto lebo ten server mám najradšej zo všetkych každý z JB serveroch mam velmi rád ale 4 mam asi najviac.Prečo ja? vačaši poriadok na server disciplina žiadny speedhackery a freekilleri žiadne porušovanie pravidiel hádky nadávky simon ktory nevie pravidlá ktory má zly mikrofon,zníženie hráčov a ich stažnosti na adminov.Rýchlejší ban ako kým to dá hráč na web.Dalej zniženie hádok na serveri hráčov a ovela viac srandy kedže som srandista haha
+ motivacia hráčov hrať JB pre srandu uvolnenie a pohode stravenie volného času a nie pre nadavky,uražký,MULTIFREE:... a mať z toho ešte nakoniec nervy. Myslím si že možem dať tomu serveru velký plus a velku pomoc čo sa týka mna lebo skusenosti nato určite mám.A ešte na koniec celkovo GS sa mi pačí ako portál už dávno dávno som tu hrával JB cez iný steam aj ked som ešte mal NS čiže portal mam v oblube už dosť dlhý čas.+Som na steame hocikedy aj ked neudem hrat stači napisať a vyriešime ujasníme pomožeme ked bude problém
Ďakujem za čas,ktorý ste daly mne a mojej žiadosti či ma už prijmete alebo nie ajtak velké diky zato čo robite a zato ake maáááte GOOD serveri.Ešte by som vám chcel popriat krasny večer alebo aj noc kedže už su 2:50 ráno
držte sa všetko dobre hoší GL HF !!!!!
pozdravuje delikMRmotivacna.!!! good bye .PS:učet mám od dnes tak no hat hošíí nebol treba až teraz ked som sa rozhodol že to skusim
Ak som niečo zabudol alebo nenapísal tak kludne dopíšem alebo to dokecáme,pokial mi date prava zvýšim ešte aktivitu na servere a budem chodiť aj na web 
Nick v hre : delikMRmotivacna
Nick na fóre : delikMRmotivacn(nevyšlo písmeno)
Profil na fóre :https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php?i=173
Vek : 19 bez problemov prefotim občiansky kontakt na fb o preverenie
Steam nick : buldozeris6
Steam ID : STEAM_0:0:78756307
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=52909
Team Speak: mám samozrejme že mám.Mikrofon mam jasná vec na JB je to predsa povinosť kludne možme pokecať.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): nemal by som mať žiadne banny ak mam tak onich neviem ale vačšinou hravam iba JB už nehravam skoro nič ine čiže ak su bany su stare alebo niesu ak som nadal dakedy na JB tak som nadal kvoli demencie nejakych hračov alebo sajmona ludia nadávaju a mylsim si že je to ludske čiže ak niečo také najdete sorry

Niečo o sebe : Takže čauteeeee volám sa filip mám 19 ako je to už hore napísane,som uplne normálny borec zo slovenska mesto Banská Bystrica.Mám vychodenu strednu zdravotnícku školu,v banskéj bystrici odbor Masér.Som pohodák srandista aj ked sa viem nahnevať hned to viem otočiť na srandu.na GS hladám kolektiv viem pobaviť ludi aj im poskutnuť pomoc ked je treba alebo radu.Som nekonfliktný tip človeka. Inak žijem v dome mam psa menom aslan mamu,otca a sestru aj ked vás to určite velmi zauijma.Nemám problem si priznať chybu a ospraveldniť sa.Každý z nás robí chybi ale ja dávam ludom aj 2 šancu

PUB:4
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Chcel by som sa stať adminom na GS JB-4 preto lebo ten server mám najradšej zo všetkych každý z JB serveroch mam velmi rád ale 4 mam asi najviac.Prečo ja? vačaši poriadok na server disciplina žiadny speedhackery a freekilleri žiadne porušovanie pravidiel hádky nadávky simon ktory nevie pravidlá ktory má zly mikrofon,zníženie hráčov a ich stažnosti na adminov.Rýchlejší ban ako kým to dá hráč na web.Dalej zniženie hádok na serveri hráčov a ovela viac srandy kedže som srandista haha

Ďakujem za čas,ktorý ste daly mne a mojej žiadosti či ma už prijmete alebo nie ajtak velké diky zato čo robite a zato ake maáááte GOOD serveri.Ešte by som vám chcel popriat krasny večer alebo aj noc kedže už su 2:50 ráno

delixxxxxxxxxxxxxxx yes!
-
delikMRmotivacn - Amatér
[Zamietnuté] JB 4 žiadosť o práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 4 žiadosť o práva.
Zacni tim, ze nahlasis 20 hrisniku v sekci porusovani pravidel. Az to budes mit, napis mi PM a budeme se bavit dal.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Splneni podminek] JB 4 žiadosť o práva.
Uchádzač dokázal, že nie je vyspelý na post admina.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1