• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešené]Zvuky na JB
dobrý deň. Chcel by som sa vás spítať prečo mi nejdú zvuky pochádzajucé zo serveru konk. JB (myslím tá hudba čo je cez mód po konci kola atď.). Tento problém sa mi objavil keď som si kúpil nový pc (na starom išlo v pohode). Asi určite (ja viem blbá fráza) to nieje kvôli WIN 10 pretože som najprv mal 8 a na tom mi to tiež nešlo (aj na starom som mal 8).
Určite ďakujem za dobrú radu

Určite ďakujem za dobrú radu

-
Kr4it - Pokročilý
[Vyřešené]Zvuky na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zvuky na JB
Zkus ověřit integritu paměti a pak sem napiš jestli to pomohlo
Steam > Library > klikni pravým na cs:go > Properties > Local Files > Verify integrity of game cache
Steam > Library > klikni pravým na cs:go > Properties > Local Files > Verify integrity of game cache
-
Javi - Spamerův sluha
Za jakých podmínek ti to dělá? Fungují ti externí zvuky? (Myslím kroky, přebíjení zbraní nebo třeba vytahování flashe)? Podívej se, zda nemáš nastavené vypnuté příjmaní externích dat z workshopu / stáhnutých. Všechny zvuky, které se ti stáhnou, mohou být vyplé. Zapni si některé zvuky, které máš v herních audio nastaveních CSGO a napiš, zda to funguje.
Zkus taky příkaz enable_extended_sound 1 (Pokud ti funguje) + Vyzkoušej ho napsat v menu.
Zkus taky příkaz enable_extended_sound 1 (Pokud ti funguje) + Vyzkoušej ho napsat v menu.
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
-
AweX - Zkušený
Zdravím, pokuď ti nepomůže to co ti psal tady AweX tak zkus toto:
Ahojte, všimol som si že veľa ľudí nevie ako opraviť zvuky v csgo, samozrejme sa stalo aj mne pár krát že mi neišli, skúšal som milón rád/v csgo všetko bolo dobre nastavené ale nič... Tak preto vám ukážem ako to opraviť!
Je to úplne jednoduché a nezaberie to veľa času.
1.KROK - Chodte do "Knihovny" s pravým kliknite na CS:GO následne kliknite na "Vlastnosti" ----> "Místní soubory" ----> "Procházet místní soubory"
2.KROK - Vymažte ikonku "csgo" (aj z koša)
3.KROK - Potom opäť kliknete na "Vlastnosti" ----> "Overiť integritu mezipameti hry"
Už iba počkáte kým sa vám to dosťahuje. Pokiaľ máte problémy že vám hra crashuje/freezuje malo by pomôcť toto tiež, tak uvidíme, mne to pomohlo vždy tak dúfam že aj vám.
BTW. Cross/nastavenie sa vám resetujú takže musíte si to potom znova nastaviť.
Prajem pekný zvyšok dňa.
Ahojte, všimol som si že veľa ľudí nevie ako opraviť zvuky v csgo, samozrejme sa stalo aj mne pár krát že mi neišli, skúšal som milón rád/v csgo všetko bolo dobre nastavené ale nič... Tak preto vám ukážem ako to opraviť!

Je to úplne jednoduché a nezaberie to veľa času.
1.KROK - Chodte do "Knihovny" s pravým kliknite na CS:GO následne kliknite na "Vlastnosti" ----> "Místní soubory" ----> "Procházet místní soubory"
2.KROK - Vymažte ikonku "csgo" (aj z koša)
3.KROK - Potom opäť kliknete na "Vlastnosti" ----> "Overiť integritu mezipameti hry"
Už iba počkáte kým sa vám to dosťahuje. Pokiaľ máte problémy že vám hra crashuje/freezuje malo by pomôcť toto tiež, tak uvidíme, mne to pomohlo vždy tak dúfam že aj vám.

BTW. Cross/nastavenie sa vám resetujú takže musíte si to potom znova nastaviť.
Prajem pekný zvyšok dňa.

-
Javi - Spamerův sluha
Jezis robíš si srandu? celkom úbohosť, to už si rovno mohol poslať môj link ...
EX ADMIN
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
EX CS:GO GATHER MANAGER
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
-
Amex99 - Pokročilý
Chlapci, opravdu chcete stáhnout/opravit externí mp3 soubor, tím že ověříte integritu hry, která max. doplní chybějící obsah hry nikoli módu pro komunitní server. Rofl ....

-
ElysiumGS - Mistr
Ale Elys... Ja som písal topic všeobecne o CS:GO nie na JB
ale aj na Jb to pomohlo, nuž keď si myslíš že to je blbosť nebudem ty to brať 

EX ADMIN
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
-
Amex99 - Pokročilý
Amex99 píše:Ale Elys... Ja som písal topic všeobecne o CS:GO nie na JBale aj na Jb to pomohlo, nuž keď si myslíš že to je blbosť nebudem ty to brať
Má problém se songama na JB, tak co myslíš?

-
ElysiumGS - Mistr
EX ADMIN
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
-
Amex99 - Pokročilý
Kr4it píše:dobrý deň. Chcel by som sa vás spítať prečo mi nejdú zvuky pochádzajucé zo serveru konk. JB (myslím tá hudba čo je cez mód po konci kola atď.).
Trošku zapojit mozek prosím tě ...

-
ElysiumGS - Mistr
Elys... tak to vypadá keď si nepozreš ten link
ja mám zapojit mozek? ty to asi nechápeš ... ako-opravit-zvuky-t128882.html Tento topic som písal, a nepísal som tam o JB! všeobecne k cs:go! Jezis to napísal sem, tak ja nevím čo na tom nechápeš ...

EX ADMIN
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
GO ALL JB
GO ALL SERVERS
-
Amex99 - Pokročilý
Nechápu na tom to, že týpek potřebuje pomoct se soundama na JB, vy mu sem pošlete úplnou ******* a ty jako ****** se ještě hádáš o tom, že nezkopíroval celý link, ale jen text v tom... Na základce se už neučí čtení s porozuměním nebo co?

-
ElysiumGS - Mistr
Vydím že to už smeruje k hádke ale chcel by som povedať že už som si to opravil
stačilo mi do konzole napísť cl_downloadfilter all
Aj tak ďakujem za ochotu
stačilo mi do konzole napísť cl_downloadfilter all
Aj tak ďakujem za ochotu
-
Kr4it - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2