• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Admin
chcem sa opítať prečo vyberáte do ateamu postihnutých ludí ? ... mne da ban za to že on poruší na JB 9 príkaz ktorý mu dám a povie mi že neumím pravidla WTF Akože ja neviem pravidla čo každý den davam adminom to čo iný porušia ked to nevidia na servery hej ? -.- to už jaký kid mi môže toto povedať je mi jedno že mi zamietnete a bude prijebana odpoved na toto ale proste vyberajte si niekoho kto tie pravidla na JB vie nie že poruší zakaz dostane kill a mne da ban postih blby to je
-
Dezerter123123 - Amatér
[Vyřešeno] Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin
další neoprávnený ban dal -.- fakt super ateam nový (Y) ak si to prečíta gratulujem mu budeme ho mať radi na JB 9 

-
Dezerter123123 - Amatér
važne do piče to už je moc kurva admin si zapne AB WH A SH ?!!!!!!!!!! čo vám jebe gamesites do piči fakt nervy mi robí toto už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dezerter123123 - Amatér
PalecC píše:Zákaz k CT za FK jsem ti dal já. Máš problém jak s pravidly, tak i chováním.
daj si facku bo si sprostý a smejem sa steba jaký si sprostý robím ti zle pre ten neoprávneny ban ty debile nebol to FK porušil si pravidla slušne som sa spítal čo si hovoril a ty bam ban ty si postih potom
-
Dezerter123123 - Amatér
• Stránka 1 z 1