• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Zasekávání na JailBreaku
Dobrý den
Poslední dobu, no ... už to bude několik měsíců, jsem zpozoroval obrovské sekání hry při hraní JB. Bylo to tak: Vždy když chci společně se svými přáteli hrát tento mod, nemuhu kvůli velký lagům které mívám, ale když jsem na Gatheru tak je téměř v pohodě.
Win XP, RAM 1.5Gb,GRAFIKA 256Mb, PROCESOR nějaký intel (pokud to bude někdo vyžadovat, tak to někde najdu)
Poslední dobu, no ... už to bude několik měsíců, jsem zpozoroval obrovské sekání hry při hraní JB. Bylo to tak: Vždy když chci společně se svými přáteli hrát tento mod, nemuhu kvůli velký lagům které mívám, ale když jsem na Gatheru tak je téměř v pohodě.
Win XP, RAM 1.5Gb,GRAFIKA 256Mb, PROCESOR nějaký intel (pokud to bude někdo vyžadovat, tak to někde najdu)
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
[Vyriešené] Zasekávání na JailBreaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zasekávání na JailBreaku
Ahoj,
vzhladom na skutocnost, ze z toho co si napisal neviem presne urcit, ci su to lagy pripojenia alebo zaseky pocitaca tak sa pytam. Jedna sa o zvysenu odozvu teda ping, alebo znizene FPS?
vzhladom na skutocnost, ze z toho co si napisal neviem presne urcit, ci su to lagy pripojenia alebo zaseky pocitaca tak sa pytam. Jedna sa o zvysenu odozvu teda ping, alebo znizene FPS?
-
ThePacMan - Zkušený
Zvíší se mi ping, ale nevím jak se mi hra může sekat když vlastním 100Mb internet
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Ahoj,
asi na koľko sa ti zvýši ping, a aký máš priemerný? Keď tak vyskúšaj tento tutoriál. Odomňa zaťiaľ všetko a keď to bude v tých FPS-kach tak napíš (zistíš keď dáš do konzole cl_showfps 1 alebo net_graph 1). Príjemný zvyšok dňa.
S pozdravom GSHeaDSpY.
asi na koľko sa ti zvýši ping, a aký máš priemerný? Keď tak vyskúšaj tento tutoriál. Odomňa zaťiaľ všetko a keď to bude v tých FPS-kach tak napíš (zistíš keď dáš do konzole cl_showfps 1 alebo net_graph 1). Príjemný zvyšok dňa.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
tak jsem to zkoušel a přišel jsem na zajímavou věc
Při hraní jsem zjistil že FPS mi klesá na 5FPS - 20FPS (normálně mám 60) a ping na 100ping (normálně 20-40)
Při hraní jsem zjistil že FPS mi klesá na 5FPS - 20FPS (normálně mám 60) a ping na 100ping (normálně 20-40)
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Omlouvám se, co mám normálně
20FPS a ping stejný jako v předchozí zprávě
20FPS a ping stejný jako v předchozí zprávě
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Ja v inom návode píše:Ahoj,
tvôj tzv. pokles FPS mohlo spôsobiť aj napr. nevyčistený, zaplnená pamäť alebo si si niečo mohol prestaviť na grafike. Každopádne riaď sa podľa môjho príspevku, presne ako ja napíšem. V hre sa FPS môžu zvýšiť zníženou kvalitou, rozlíšením, alebo aj napríklad aj pomôže aj to keď si namiesto celej obrazovky dáš len na okno.[/size]
Takže tu máš 4 možností ako zvýšiť FPS:
1.Vytvoriť/Stiahnuť Config -> Základné príkazy
- Kód: Vybrat vše
developer 1
hideradar
fps_max 1000
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
Toto všetko vložíš do -> Counter Strike 1.6 (názov tvojej zložky s cskom) --> cstrike --> config.cfg (popr. userconfig.cfg).
2.Znížiť rozlíšenie v hre: Nastavení/Options -> Rozlišení/ -> Zašrtni Hra v okne/Game in window + Rozlíšení/ Nastavíš na 800x600.
3.Pokles pri pohybe myšou: riaď sa týmto návodom -> klik
4.Kompletné vyčistenie počítača od nepotrebných súborov a histórie -> vykonáš pomocou týchto programov = CCleaner, Advanced System Care 9.
Odomňa asi všetko a dúfam, že som ti pomohol.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Na žiadosť autora označujem tento topic za vyriešený.
-
GSHeaDSpY - Mistr
• Stránka 1 z 1