• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]help
[b]Ahoj, stahoval sem si skinchanger vše v pohodě ale pak sem tam mačkal na nějaký sweetfx reshader nebo co a něco ruskýho a od té doby při startu CSka se mi tam ukazuje něco ReShader loading od nějakýho crossfire atd.. smazal sem ten skin changer reinstaloval CS + mazal mezipamět, co stím prosím? Nepomohl by reinstall PC? Tomu se nejvíc bráním takže kdyžtak jiné návody pište prosím, ten který bude fungovat odměním Bowie StatTrak Scorched WellWorn jelikož mám skin changer je mi k ničemu ale pomožte mi s tím to díky[/b]
-
stainless - Kolemjdoucí
[Vyriešené]help
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: help
Najdi si složku, kde máš CS:GO. Následně najdi a vymaž tyto soubory:
Potom si stáhni https://www.piriform.com/ccleaner/download Je to program zdarma. Až si ho nainstaluješ tak klikni na "REGISTRY" -> "HLEDEJ PROBLÉMY" -> OPRAVIT VYBRANÉ PROBLÉMY -> ZÁLOHU REGISTRŮ NEVYTVÁŘET -> OPRAVIT VŠECHNY PROBLÉMY
- Kód: Vybrat vše
d3d8.dll
d3d9.dll
dxgi.dll
opengl32.dll
Potom si stáhni https://www.piriform.com/ccleaner/download Je to program zdarma. Až si ho nainstaluješ tak klikni na "REGISTRY" -> "HLEDEJ PROBLÉMY" -> OPRAVIT VYBRANÉ PROBLÉMY -> ZÁLOHU REGISTRŮ NEVYTVÁŘET -> OPRAVIT VŠECHNY PROBLÉMY
-
ZeffGreen - Zkušený
Re: help
Čau ak si spravil to čo ti napísal Zeff tak by ti už všetko malo ísť. Do budúcna netreba sťahovať žiadne kraviny do Gočka.
Zámok.
Zámok.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1