• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Stížnost na Tradyxe/JB5
Zdravím lidi, byl jsem si na chvíli zahrát na JB5 a dostal jsem neodpovídající ban. Začalo kolo, potom co jsem se připojil a někdo si vzal simona (už si nepamatuji jestli to byl zrovna Tradyx), tak jsem po příkazu běžte na zadní stěnu napsal do chatu "Drž Hubu". Nebyla to zpráva adresovaná adminovi či simonovi. S nadhledem jsem jednoduše napsal do chatu drž hubu. V žádném případě tato fráze není vulgarismus. Po tomto jsem dostal kick ze serveru. Potom co jsem se připojil, jsem se admina zeptal, že: "kdo je tady adminem" ? Bez odpovědi. Dále: "Nebylo to sprosté slovo, a jestli má admin nějaké komplexy, že takto kickuje". Ihned po tomto jsem dostal ban. Za 1) Admin mi ani neodepsal na to kdo je tady admin/jestli je přítomen 2) Drž hubu není nadávka, je to hrubější výraz slova buď zticha. 3) Admin se nechová tak jak by měl. Měl by být více soudnější a chovat se rozumně. Opravdu mi připadá, že nějaké komplexy má. Ban mi nevadí, ale přístup Tradyxe je roven idiotovi. Díky za reakce.
-
Smradoch - Kolemjdoucí
[Vyřešené] Stížnost na Tradyxe/JB5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Tradyxe/JB5
Jinak moje jméno na serveru: Ellespire.
-
Smradoch - Kolemjdoucí
A) Byl jsem u T, jak jsem si mohl vzít simona, když jsem byl u T ?
B) Ty se na serveru máš chovat slušně a ne někomu říkat/psát ať drží hubu.
C) Ban jsi dostal za provokaci poté, co jsi se vrátil na server a měl s prominutím blbé řeči.
Neříkáš tu celou pravdu, důkaz mám a pokud bude třeba, doložím ho.
Hezký zbytek dne
B) Ty se na serveru máš chovat slušně a ne někomu říkat/psát ať drží hubu.
C) Ban jsi dostal za provokaci poté, co jsi se vrátil na server a měl s prominutím blbé řeči.
Neříkáš tu celou pravdu, důkaz mám a pokud bude třeba, doložím ho.
Hezký zbytek dne

Tradyx - Zkušený
Admin postupoval unáhlene, mal upozorniť hráča alebo maximálne použiť mute po opakovaní, a nie za takéto slovo vyhadzovať hráča zo serveru.
Admin bol poučený, aby sa to neopakovalo.
Sťažnosť oprávnená ohľadom kicku, avšak ban bol v poriadku nakoľko všetko sa dá riešiť aj normálnym spôsobom.
Máš priestor na vyjadrenie.
Admin bol poučený, aby sa to neopakovalo.
Sťažnosť oprávnená ohľadom kicku, avšak ban bol v poriadku nakoľko všetko sa dá riešiť aj normálnym spôsobom.
Máš priestor na vyjadrenie.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Díky... Jenom chci podotknout, že odpovědět Tradyxe na moji stížnost je s rozporu s pravidly serveru a je nesmyslná. Doufám, že Tradyx byl opravdu poučen, jelikož jsem si všiml že tohle není na něho 1. stížnost a pokud nezmění způsob chování tak ani poslední. Díky za odpověď. Můžete uzavřít. 

-
Smradoch - Kolemjdoucí
Co kdyby jsi mě poučil ty a řekl mi co na mé odpovědi bylo v rozporu s pravidly tohoto portálu ?
Prosím, poslouchám.
Prosím, poslouchám.
Tradyx - Zkušený
A) Byl jsem u T, jak jsem si mohl vzít simona, když jsem byl u T ? Napsal jsem, že nevím jestli to byl zrovna Tradyx.
B) Ty se na serveru máš chovat slušně a ne někomu říkat/psát ať drží hubu. Držet hubu není nadávka, a pokud si pozorně přečetl co jsem psal, tak jsem to napsal jen tak a nikomu to adresováno nebylo.
C) Ban jsi dostal za provokaci poté, co jsi se vrátil na server a měl s prominutím blbé řeči. Nedostal jsem ani jednoduché upozornění a ihned kick/back.
Dívej, s tebou se nehodlám dál bavit. Moderátor se vyjádřil jasně. A ty, pokud bys nabral alespoň trochu intelektu, tak bys na tuto stížnost už vůbec nereagoval. Už neodpovídám a prosím o LOCK.
B) Ty se na serveru máš chovat slušně a ne někomu říkat/psát ať drží hubu. Držet hubu není nadávka, a pokud si pozorně přečetl co jsem psal, tak jsem to napsal jen tak a nikomu to adresováno nebylo.
C) Ban jsi dostal za provokaci poté, co jsi se vrátil na server a měl s prominutím blbé řeči. Nedostal jsem ani jednoduché upozornění a ihned kick/back.
Dívej, s tebou se nehodlám dál bavit. Moderátor se vyjádřil jasně. A ty, pokud bys nabral alespoň trochu intelektu, tak bys na tuto stížnost už vůbec nereagoval. Už neodpovídám a prosím o LOCK.
-
Smradoch - Kolemjdoucí
Mám právo se vyjadřovat a bránit svou osobu a své jednání stejně jako ty.
k bodu A: upřesni mi co konkrétně na této části je proti pravidlům portálu prosím.
k bodu B: Zde taky nevidím nic, kde by jsem se provinil vyjádřením proti pravidlům portálu.
k budo D: Slušně se na serveru máš chovat automaticky.. na to jak málo máš odehraných hodin, jsi tím vulgárním chováním dost známý.. je pravda že jsem zde postupoval špatně, ale opět tu nevidím na mém vyjádření nic, co by bylo v rozporu s pravidly portálu.
nYho rozhodnutí respektuji a budu se řídit tím, co mi řekl. Ale stále nechápu, jak jsem se ve svém vyjádření na stížnost provinil proti pravidlům portálu. Proto tě znovu slušně žádám, pouč mě o mém provinění proti pravidlech.
k bodu A: upřesni mi co konkrétně na této části je proti pravidlům portálu prosím.
k bodu B: Zde taky nevidím nic, kde by jsem se provinil vyjádřením proti pravidlům portálu.
k budo D: Slušně se na serveru máš chovat automaticky.. na to jak málo máš odehraných hodin, jsi tím vulgárním chováním dost známý.. je pravda že jsem zde postupoval špatně, ale opět tu nevidím na mém vyjádření nic, co by bylo v rozporu s pravidly portálu.
nYho rozhodnutí respektuji a budu se řídit tím, co mi řekl. Ale stále nechápu, jak jsem se ve svém vyjádření na stížnost provinil proti pravidlům portálu. Proto tě znovu slušně žádám, pouč mě o mém provinění proti pravidlech.
Tradyx - Zkušený
Hádáte se tu jak děti na písku o bábovičku.. "To je moje bábovička", "Ne to teda není" atd.. Na žádost zakladatele topicu zamykám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1