• Stránka 1 z 1
WIN8 a staršie hry.
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či niekto nevie poradiť ohľadom win8 a starších hier. Chcem si zakúpiť Titan Quest a Age of Mythology moje staré srdcovky, ale mám neistotu či mi to pôjde na Win8, nechcem utrácať zbytočne peniaze na hry ktoré mi nepôjdu a downgrade na win7 dávať nechcem. Ak by niekto niečo vedel o tom prosím o vyjadrenie buď tu abo do súkromnej správy.
Ďakujem veľmi pekne prajem zbytok pekného dňa
Ďakujem veľmi pekne prajem zbytok pekného dňa
-
ofohan111 - Pokročilý
WIN8 a staršie hry.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WIN8 a staršie hry.
Obě hry by měly na win 8 fungovat jen ti nikdo nezaručí, že tam nebude nějaká chyba (pokud ano, měla by jít opravit) ono win 8 sám o sobě je dost chybový 

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Ja myslím, že zo starých hier sa ešte vždy dá siahnuť hrateľné demo. Siahni, vyskúšaj a sám zhodnoť ako to sviští a na základe toho si rozmysli či to kúpiš alebo nie.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Zdravím.
Zrovna tu hru Age of Mythology mám a fungovala perfektně na Win8 i Win10 a pokud hodláš utratit peníze za tu hru na Steamu (Do konce týdne začnou Summer slevy) a nebudeš jí hrát déle jak 2 hodiny tak si můžeš zažádat o vrácení peněz.
Dokonce když si najdeš nějakej dobrej emulator tak si můžeš zahrát např. hry z 90let i na win8
Zrovna tu hru Age of Mythology mám a fungovala perfektně na Win8 i Win10 a pokud hodláš utratit peníze za tu hru na Steamu (Do konce týdne začnou Summer slevy) a nebudeš jí hrát déle jak 2 hodiny tak si můžeš zažádat o vrácení peněz.
Dokonce když si najdeš nějakej dobrej emulator tak si můžeš zahrát např. hry z 90let i na win8

-
Taygete - Mistr Yoda
Ahoj,
obe tieto hry by na novšiu verziu operačného systému mali normálne fungovať, avšak je viac než pravdepodobné, že sa budú vyskytovať nejaké chyby, ktoré Ti môžu aj znemožniť hranie. Riešenie týchto chýb môže byť komplexné ale aj veľmi jednoduché, tak choď do toho a ak by bol nejaký problém tak napíš a ja osobne sa Ti na to pozriem.
obe tieto hry by na novšiu verziu operačného systému mali normálne fungovať, avšak je viac než pravdepodobné, že sa budú vyskytovať nejaké chyby, ktoré Ti môžu aj znemožniť hranie. Riešenie týchto chýb môže byť komplexné ale aj veľmi jednoduché, tak choď do toho a ak by bol nejaký problém tak napíš a ja osobne sa Ti na to pozriem.

-
ThePacMan - Zkušený
• Stránka 1 z 1