• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Dust2 only 1/ Jerry/ admin VoLdEmOrD
[=] Dostal jsi trest od admina: VoLdEmOrD
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Jerry
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:4:808243569
[=] Zabanovana IP: 90.64.5.201
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.
Stalo sa to, že daný admin ktorý mi dal ban asi nemal na ušiach slúchadlá, dostal som ban za danú vec ktorá vyzerala ako WH ale keby daný človek mal slúchadlá na ušiach tak by počul a nemyslel si že je to WH. Neviem či sa mu aj pred tým zdálo pri nejakých príležitostiach že mám WH ale je to omyl. Hrám čisto zvuk kroky a podobne.
Tá posledná scéna čo bola (potom nasledoval ban) priznám sa vyzerala ako WH lebo som si strielal s AWP do stien kde som toho hráča počul aj keď som vedel že z Longu ho na Schody nepredierujem.
Chcem požiadať o unban a rád by som videl aj demo a názor iných adminov ktorí budú mať na ušiach slúchadla. Ďakujem.
Nie som VIP hráč.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Jerry
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:4:808243569
[=] Zabanovana IP: 90.64.5.201
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.
Stalo sa to, že daný admin ktorý mi dal ban asi nemal na ušiach slúchadlá, dostal som ban za danú vec ktorá vyzerala ako WH ale keby daný človek mal slúchadlá na ušiach tak by počul a nemyslel si že je to WH. Neviem či sa mu aj pred tým zdálo pri nejakých príležitostiach že mám WH ale je to omyl. Hrám čisto zvuk kroky a podobne.
Tá posledná scéna čo bola (potom nasledoval ban) priznám sa vyzerala ako WH lebo som si strielal s AWP do stien kde som toho hráča počul aj keď som vedel že z Longu ho na Schody nepredierujem.
Chcem požiadať o unban a rád by som videl aj demo a názor iných adminov ktorí budú mať na ušiach slúchadla. Ďakujem.
Nie som VIP hráč.
- MastaJerry
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Dust2 only 1/ Jerry/ admin VoLdEmOrD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2 only 1/ Jerry/ admin VoLdEmOrD
Zdravím,
admin se ti sem do 24 hodin vyjádří a dodá patřičné důkazy, měj strpení, díky.
admin se ti sem do 24 hodin vyjádří a dodá patřičné důkazy, měj strpení, díky.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Prikladám DEMO
Poprosím aj kolegov, aby sa k demu vyjadrili.
Poprosím aj kolegov, aby sa k demu vyjadrili.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Vyjadrenie kolegov nie je potreba, čo by však prišlo vhod je pár časov, na základe ktorých bol udelený ban.
-
Habs - Spamer
Jedine čo sa ti mohlo zdať je to čo wrait(alebo ako sa volá) bol na schodoch počul som ho zo stredu išiel som za ním.. ak ty nepočuješ že kde je a kre striela cez slúchadlá tak to nie je moja vina.
Ďalšie čo môže byť podľa teba WH jak jeden T-čkár išiel zo schody A na CT spawna čo som ho dieroval, tiež všetko je krásne počuť v slúchadlách kde daný hráč chodí alebo zoskočí tiež to robí zvuk.
Hráč ktorý asi nehrá na slúchadlá ktorému sa tiež zdá že mám WH a opýta sa ma na to tak čo mu mám napísať? ak nepozná zvuk a dá takú blbú otázku
A tá posledná akcia tú už som odôvodnil vyššie.. pozeral som do stien to priznávam naschvál aj keď som vedel že nepredierujem ale je normálne počuť kde daný hráč chodí kedže som walkoval.
Prosím o vyjadrenie CHH a naj si dá slúchadlá vďaka. Hrajem na vašich serveroch už nejaký ten mesiac vždy som hral so slúchadlami a bolo to aj dneska v noci a stále hrám takým štýlom ako môžete vidieť na demu.
Ďakujem za vyjadrenie.
Ďalšie čo môže byť podľa teba WH jak jeden T-čkár išiel zo schody A na CT spawna čo som ho dieroval, tiež všetko je krásne počuť v slúchadlách kde daný hráč chodí alebo zoskočí tiež to robí zvuk.
Hráč ktorý asi nehrá na slúchadlá ktorému sa tiež zdá že mám WH a opýta sa ma na to tak čo mu mám napísať? ak nepozná zvuk a dá takú blbú otázku
A tá posledná akcia tú už som odôvodnil vyššie.. pozeral som do stien to priznávam naschvál aj keď som vedel že nepredierujem ale je normálne počuť kde daný hráč chodí kedže som walkoval.
Prosím o vyjadrenie CHH a naj si dá slúchadlá vďaka. Hrajem na vašich serveroch už nejaký ten mesiac vždy som hral so slúchadlami a bolo to aj dneska v noci a stále hrám takým štýlom ako môžete vidieť na demu.
Ďakujem za vyjadrenie.
- MastaJerry
- Kolemjdoucí
7:22
7:43
10:37
11:31
12:13
19:33 -19:57
20:30
26:17
Slúchadlá som mal celý čas.
7:43
10:37
11:31
12:13
19:33 -19:57
20:30
26:17
Slúchadlá som mal celý čas.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Tak ja som ich mal tiež vďaka tomu som počul daných hráčov kde sú.
Myslím si, že svoje som si obhájil, nepoužívam cheaty a zato, že hrajem cez slúchadlá a vyzerá to že cheatujem tak za to nemôžem.
Myslím si, že svoje som si obhájil, nepoužívam cheaty a zato, že hrajem cez slúchadlá a vyzerá to že cheatujem tak za to nemôžem.
- MastaJerry
- Kolemjdoucí
Som trpezlivý človek ale si myslím že už čakám dlho na to kým sa CHH vyjadrí. Rád by som si znova zahral na danom servery.
- MastaJerry
- Kolemjdoucí
Ceníme si tvé trpělivosti, ale poprosím tě, aby si byl trpělivý i nadále. Pro CHH tým tohle není jediný případ, který musí prošetřit a taky nutno brát v potaz, že to jsou taky jen lidé a ne stroje, kteří u toho neustále vysedávají a řeší tyto problémy. Měj pro to prosím pochopení.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Nedalo by sa dať dočasný UNban kým si nájdu čas a pozrú sí demo ? potom ak by ho schválili tak ho znova nahodíte.
Viem že nie sú stroje a nemajú len túto prácu.
Viem že nie sú stroje a nemajú len túto prácu.
- MastaJerry
- Kolemjdoucí
Ahoj, máš dočasný unban kým sa demo nepreverí, keďže už čakáš 2 dni.

-
cokohodotoho - Kazatelův učeň
Re: [Čeká se na verdikt] Dust2 only 1/ Jerry/ admin VoLdEmOr
Unban zůstává, demo nedostatečné.
Nechám tu místo pro prípadné vyjádření
Nechám tu místo pro prípadné vyjádření
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
• Stránka 1 z 1