• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]dobry den
dobry den... ahoj nottorious ahoj Karmik Tayget Ruzenka a podobný admini...: KTORY KOKOT DAL ADMINA HRACOVY ROZHADAVAC KED DAVA FISH A JE ADMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -(na gurke smer m3 vychod portalu 1.) JA TAK LUTUJEM ZE SOM TO KURVA NETOCIL------------> MOHLI BY STE TAM PROSIM POSLAT DAJAKU KONTROLU ? NEJAKEHO ADMINA V UTAJENI LEBO AK NIEKTO DA ADMINA LEN TAK FOR FUN TAK TO JE PEKNY KOKOT S PREPACENIM.... DOBRE JA NADAVAM ALE KEBY SOM S TYM HRACOM MAL SUTAZIT ZE KTO PRVY DOSTANE ADMINA A BOLI BY TAM OTAZKY Z PRAVIDIEL TAK TEN CHUJ SKONCI NA -1 A JA NA 58461456416514 BODOCH DAKUJEM ZA PRECITANIE HLSAMI KLUDNE MI KURVA DAJTE PERMA AJ TAK MA TO DO PICE NEBAVY LEBO HRAM TU ISTU MAPU A SRACKY DOOKOLA JE MI JEDNO CO SPRAVITE ALE SKONTROLUJTE SI TOHO CHUMAJA DAKUJEM
PODPIS: ZZ.H0MBIE:BLODD A ČAU NEHRÁM POKIAL NEUVIDIM NEJAKU KONTROLU ALEBO KYM NEBUDEM VIDET TOHO SKURVENCA SKURVENEHO DOVIDENIA
PODPIS: ZZ.H0MBIE:BLODD A ČAU NEHRÁM POKIAL NEUVIDIM NEJAKU KONTROLU ALEBO KYM NEBUDEM VIDET TOHO SKURVENCA SKURVENEHO DOVIDENIA
-
navrhnemtivec - Drbna
[vyřešeno]dobry den
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dobry den
Ahoj ako vidim stazujes sa namna.
Bud kulturny a precitaj si vzor nahlasenia.
Takze poprosim odpovedz mi na jednu otazku kedy som dal fish a poprosim dokaz
Ban za nadavky si dostal preto ze si nadaval.
Poprosim dokaz kedze sa namna stazujes TY.
PS : pokracuj v tomto spravani a dopadnes zle
Dakujem za pochopenie
Rozhadavac

Bud kulturny a precitaj si vzor nahlasenia.
Takze poprosim odpovedz mi na jednu otazku kedy som dal fish a poprosim dokaz
Ban za nadavky si dostal preto ze si nadaval.
Poprosim dokaz kedze sa namna stazujes TY.
PS : pokracuj v tomto spravani a dopadnes zle
Dakujem za pochopenie
Rozhadavac

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
To je škoda že nebudeš hrát, takového "hodného" hráče nám bude líto. Máš ban na týden aby sis uvědomil, že takhle se na serveru chovat nebudeš.
Stížnost bez důkazů, pokud nějaký máš, můžeš ho dodat...
Stížnost bez důkazů, pokud nějaký máš, můžeš ho dodat...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
dakujem karminko som rad aspon si odpociniem od super hrácov a adminov co porusuju pravidla --------> toto je pre toho co tu robi fishe a je zevraj "ADMIN" -----------> dal si fish na mape c21_gurka na m3 hned ako skocis do portu tam si cakal a kukal na toho teroristu ako skace a dokonca si robil aj fj - funjump kedze nepoznas pravidla - tak tuto to mas napisane dokaz asi mat nebudem kedze som to netocil ani nefotil takze GG a GJ
-
navrhnemtivec - Drbna
• Stránka 1 z 1