• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Furien Problem s FPS
Zdravím mam menší problém s FPS tak podme nato o čo vlastne ide .
Zapnem si csko dam si do konzole fps_max 1200,fps modem_1200 developer 1 (som NS). FPS mi naskočia na 200-1000
pridem na server a som velmi pomaly a nemam BOOST pritom na starom PC som mal 500 FPS a mal som ovela lepší boost a to som mal horší PC povedali mi že to bude tým že som NS ale ja si to nemyslím . Procesorom tiež nie
Procesor mam Intel core i3 4170
graficka GTX 960 4 GB .
Budem rad za každu radu ak vam niečo nebude jasné pýtajte sa
Zapnem si csko dam si do konzole fps_max 1200,fps modem_1200 developer 1 (som NS). FPS mi naskočia na 200-1000
pridem na server a som velmi pomaly a nemam BOOST pritom na starom PC som mal 500 FPS a mal som ovela lepší boost a to som mal horší PC povedali mi že to bude tým že som NS ale ja si to nemyslím . Procesorom tiež nie
Procesor mam Intel core i3 4170
graficka GTX 960 4 GB .
Budem rad za každu radu ak vam niečo nebude jasné pýtajte sa
- Demonil
- Amatér
[Vyriešené] Furien Problem s FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien Problem s FPS
Pokud máš na furienu víc než 400 fps a jsi nonsteam, tak nebudeš mít boost.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Keď si nonsteam daj si do konzole fps_max 250 na NS je to taký priemer
-
ZeTePe - Pokročilý
Ahoj,
tvôj tzv. pokles FPS mohlo spôsobiť aj napr. nevyčistený, zaplnená pamäť alebo si si niečo mohol prestaviť na grafike. Každopádne riaď sa podľa môjho príspevku, presne ako ja napíšem. V hre sa FPS môžu zvýšiť zníženou kvalitou, rozlíšením, alebo aj napríklad aj pomôže aj to keď si namiesto celej obrazovky dáš len na okno.[/size]
To je podľa mňa blbosť... práveže na NS ti to zvýši fps a pridá boost (aspoň pri mne, ale postrehol som to aj pri iných hráčov a nebolo ich málo), pridá to najmenej 50 fps naviac .
Takže tu máš 5 možností ako zvýšiť FPS:
1.Vytvoriť/Stiahnuť Config -> Základné príkazy
Toto všetko vložíš do -> Counter Strike 1.6 (názov tvojej zložky s cskom) --> cstrike --> config.cfg (popr. userconfig.cfg).
2.Znížiť rozlíšenie v hre: Nastavení/Options -> Rozlišení/ -> Zašrtni Hra v okne/Game in window + Rozlíšení/ Nastavíš na 800x600.
3.Pokles pri pohybe myšou: riaď sa týmto návodom -> klik
4.Kompletné vyčistenie počítača od nepotrebných súborov a histórie -> vykonáš pomocou týchto programov = CCleaner, Advanced System Care 9.
Odomňa asi všetko a dúfam, že som ti pomohol.
S pozdravom GSHeaDSpY.
tvôj tzv. pokles FPS mohlo spôsobiť aj napr. nevyčistený, zaplnená pamäť alebo si si niečo mohol prestaviť na grafike. Každopádne riaď sa podľa môjho príspevku, presne ako ja napíšem. V hre sa FPS môžu zvýšiť zníženou kvalitou, rozlíšením, alebo aj napríklad aj pomôže aj to keď si namiesto celej obrazovky dáš len na okno.[/size]
LoveYou píše:Pokud máš na furienu víc než 400 fps a jsi nonsteam, tak nebudeš mít boost.
To je podľa mňa blbosť... práveže na NS ti to zvýši fps a pridá boost (aspoň pri mne, ale postrehol som to aj pri iných hráčov a nebolo ich málo), pridá to najmenej 50 fps naviac .
Takže tu máš 5 možností ako zvýšiť FPS:
1.Vytvoriť/Stiahnuť Config -> Základné príkazy
- Kód: Vybrat vše
developer 1
hideradar
fps_max 1000
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
Toto všetko vložíš do -> Counter Strike 1.6 (názov tvojej zložky s cskom) --> cstrike --> config.cfg (popr. userconfig.cfg).
2.Znížiť rozlíšenie v hre: Nastavení/Options -> Rozlišení/ -> Zašrtni Hra v okne/Game in window + Rozlíšení/ Nastavíš na 800x600.
3.Pokles pri pohybe myšou: riaď sa týmto návodom -> klik
4.Kompletné vyčistenie počítača od nepotrebných súborov a histórie -> vykonáš pomocou týchto programov = CCleaner, Advanced System Care 9.
Odomňa asi všetko a dúfam, že som ti pomohol.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Dakujem za prispevok CFG 1.možnost nefunguje to som skušal idem skusit teda rozlišenie PS : mam orig 1.6 nič sa nezmenilo v hre mam 400-1000 fps len nechodim pomaly ale mam booost ako na 100 fps na NS mam vestsi na 250 ako na 400-1000 a s tou grafiko moyes napisat co si mam dat ako to ma vyzerast ? diky
- Demonil
- Amatér
Ahoj,
nakoniec som zistil, že na Non-Steam-ku si musíš nastaviť limit do tých 250-350 fps aby si mal najväčší boost aký môžeš mať. Preto ti odporúčam kúpiť si Originálny (Steam) Counter-Strike a zaručujem,že budeš spokojný. Zakúpiť si ho môžeš tu, či už rovno Counter-Strike, alebo Steam peňaženku.
S pozdravom GSHeaDSpY.
nakoniec som zistil, že na Non-Steam-ku si musíš nastaviť limit do tých 250-350 fps aby si mal najväčší boost aký môžeš mať. Preto ti odporúčam kúpiť si Originálny (Steam) Counter-Strike a zaručujem,že budeš spokojný. Zakúpiť si ho môžeš tu, či už rovno Counter-Strike, alebo Steam peňaženku.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Ani steam nepomohol tam mam menši boost .. a na NS ma niekto 500 fps a steam od 600 a viac
- Demonil
- Amatér
Fúha... máš výnimočný počítač
. Takto ti poradím -> nastavuj si sám hodnoty FPS (napr. fps_max 200, atd.) a uvidíš čo ti bude sedieť najviac. Odomňa zatiaľ všetko.
S pozdravom GSHeaDSpY.

S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Víc fps nepotřebuješ, dej si jak psal ZeTePe, fps_max 250 developer 1 a nauč se to s tím, protože na ns fakt víc fps ti nepomůže, leda by jsi měl steam.. a pokud teda strašně ještě více fps, přidej si k tomu configu od headspye příkaz: cl_minmodels 1 (změní na defaultne skiny, na serverech jako hns, bb ti to může ale přeměnit zpět na hodnotu 1) aspoň mě to přidá fpska, ale opravdu ti stačí i tich 200fps 

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Bez odozvy, považujem za vyriešené.
-
GSHeaDSpY - Mistr
iDeviLeKKK píše:Víc fps nepotřebuješ, dej si jak psal ZeTePe, fps_max 250 developer 1 a nauč se to s tím, protože na ns fakt víc fps ti nepomůže, leda by jsi měl steam.. a pokud teda strašně ještě více fps, přidej si k tomu configu od headspye příkaz: cl_minmodels 1 (změní na defaultne skiny, na serverech jako hns, bb ti to může ale přeměnit zpět na hodnotu 1) aspoň mě to přidá fpska, ale opravdu ti stačí i tich 200fps
Tak ale ja som chcel aspon tych 500 FPS
- Demonil
- Amatér
• Stránka 1 z 1