• Stránka 1 z 1
Žádost o UNBAN
1)
1a MINECRAFT SKYBLOCK (93.91.250.134:37905)
1b TheBelino
1c SweetTwix
2)
2a Pouzivani cheatu / hacku je na tomto serveru zakazano.
2b 50340 minut
3) Nejprve Vás seznamím s pravidly serveru: 1) Používání cheatů je zakázáno
Teď, když jsem Vás seznámil s pravidlem, které jsem údajně porušil tak Vás seznámím s tím ,co se vlastně stalo... Po seznámení se VŠEMI pravidly jsem si stáhl hack a hrál jsem na serveru. Poté přišel TheBelino - zřejmě neznal pravidla (někdy ani já všechna pravidla serveru neznám, ale administrátor by mohl) a dal mi BAN za hacky, které jsou na serveru MINECRAFT SKYBLOCK zcela legální.
Doufám, že o zrušení mého BANu rozhodnete rychle a správně. (podle serverových pravidel)
1a MINECRAFT SKYBLOCK (93.91.250.134:37905)
1b TheBelino
1c SweetTwix
2)
2a Pouzivani cheatu / hacku je na tomto serveru zakazano.
2b 50340 minut
3) Nejprve Vás seznamím s pravidly serveru: 1) Používání cheatů je zakázáno
Teď, když jsem Vás seznámil s pravidlem, které jsem údajně porušil tak Vás seznámím s tím ,co se vlastně stalo... Po seznámení se VŠEMI pravidly jsem si stáhl hack a hrál jsem na serveru. Poté přišel TheBelino - zřejmě neznal pravidla (někdy ani já všechna pravidla serveru neznám, ale administrátor by mohl) a dal mi BAN za hacky, které jsou na serveru MINECRAFT SKYBLOCK zcela legální.
Doufám, že o zrušení mého BANu rozhodnete rychle a správně. (podle serverových pravidel)
- NECRAZ
- Kolemjdoucí
Žádost o UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o UNBAN
Az najdeš svůj brain tAk napiš .
-
noblemar - Spamerův sluha
Vím kde je, ale to je teď vedlejší.Každopádně jsem neporušil pravidla Skyblocku,a proto vidím svůj BAN jako neopodstatněný.
- NECRAZ
- Kolemjdoucí
Tu máš dôkaz ako si použil/a flyhack ZDE [Keby niečo mám aj dlhšie]
A tu si môžeš kúpiť Unban klik ZDE
A tu si môžeš kúpiť Unban klik ZDE
Moje zaľúbi- dievčatá,chlast automaty
-
BeastBelino - Kazatelův učeň
Děkuji TheBelino, že jsi si udělal čas mi odpovědět.
1)Jsem rád, že jsi pořídil důkaz toho, že jsem měl hacky.
2)Vážně nechápu co je tak těžkého zajít na stránku http://mc.gamesites.cz/rules a podívat se, zda jsou hacky legální či nikoliv.
Pokud nejsi někdo komu je 15- (a já doufám, že nejsi) tak ti musí dojít, že to za co mám BAN je úplná blbost, protože to je prostě legální. (používat hacky).
Snad své chyby co nevidět napravíš.
Nazdar.
e TheBelino - Ban platí
1)Jsem rád, že jsi pořídil důkaz toho, že jsem měl hacky.
2)Vážně nechápu co je tak těžkého zajít na stránku http://mc.gamesites.cz/rules a podívat se, zda jsou hacky legální či nikoliv.

Pokud nejsi někdo komu je 15- (a já doufám, že nejsi) tak ti musí dojít, že to za co mám BAN je úplná blbost, protože to je prostě legální. (používat hacky).
Snad své chyby co nevidět napravíš.
Nazdar.
e TheBelino - Ban platí
- NECRAZ
- Kolemjdoucí
Áha.. takže na MineCraft SKYBLOCK platí pro každého jiná pravidla ? V tom případě nechápu na co tam ta pravidla máte. Co dávat BAN za to, že se v PvP bojuje ? Nebo mute každému, který napíše pravopisnou chybu ?
Doporučuji ta pravidla smazat... jen lidi zdržují a pak stejně záleží na uvážení ''bachaře'' zda dá BAN či ne.
PS:U ''reálného'' soudu by vaše pravidla neuspěla.
Doporučuji ta pravidla smazat... jen lidi zdržují a pak stejně záleží na uvážení ''bachaře'' zda dá BAN či ne.
PS:U ''reálného'' soudu by vaše pravidla neuspěla.
- NECRAZ
- Kolemjdoucí
... Mohl by mi někdo sehnat kontakt na nejvyššího bosse ? Nebo někoho, kdo se řídí pravidly Skyblocku.
- NECRAZ
- Kolemjdoucí
Mas pocit ze by jsme měli server s nazvem obecná pravidla? Nebo rad ze sebe děláš dementa?
-
S vámi se nic nedá řešit normálně. Tak mi tedy alespoň pošlete to delší video ať můžu po nocích brečet v koutě.
- NECRAZ
- Kolemjdoucí
Jdi se léčit.
-
• Stránka 1 z 1