I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Karlos

Příspěvekod lukik224 » 25 čer 2016, 17:04

Hrála se mapa Vipinthemix, nebo jak se jmenuje, a byl jsem ct. Normálně jsem hrál a dal jsem příkaz pustte kalvesnici a myš..Pak jsem zabil jednoho hráče, který pustil jenom klávesnici, a celý chat mi napsal, že jsem řekl jenom klávesnici, tak jsem se omluvil a další kolo jsem mu dal VD...Nevím jestli tam Karlos nebyl, nebo nevnímal..Hráč dostal vd a tím to pro mě končilo..Asi o dvě kola později se karlos napojil k ct, vzal simona a řekl:Evžen máš 10 sekund a já jsem odpověděl na co?A on ted už máš jenom 5, a já na co???A pak mi dal ban na hodinu, že za fk..Kdyby mi řekl, Evžen máš 10 sekund, a ja bych řekl proč?A on by mi řekl proč, tak neřeknu ani slovo..Ale takové chování, že máš 10 sekund, a neřekne proč, a pak mi dá jenom ban..Chtěl bych jenom aby mu Karlos tady odepsal a odůvodnil to, děkuji..Přeju pěkný den
Kdysi Evžen Lakatoš na JB1 v cs:go ted H16ANTIVIRUS všude :)
lukik224
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]Karlos

od Rumcajz » 25 čer 2016, 17:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Karlos

Příspěvekod lukik224 » 25 čer 2016, 17:06

A ještě bych chtěl dodat, že to znělo opravdu hodně povýšenecky, že on je admin a jí nic..Máš 10 sekeund, já se zeptám na co a on řekne, ted už jenom 5, já řeknu na co, a najednou ban..To mi opravdu nepřipadá jako chování admina
lukik224
Amatér
Amatér

Příspěvekod nYcko » 25 čer 2016, 17:29

Pekne slova, ale treba mať dôkaz, lebo ináč je to bezvýznamná sťažnosť.
Máš 48 hodín na dodanie dôkazov o pochybení admina.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod lukik224 » 25 čer 2016, 17:39

Nepotřebuju abych dostal unban, nebo omluvu, nebo aby karlos dostal nějaký trest..Jenom chci, aby mi karlos sám napsal za co to bylo, a proč mi normálně neodpověděl..Ne důkaz nemám, protože mi řekl, že mám těch 10 sekund, jsem nevěděl co to má znamenat, pak těch 5 a pak už jenom ban..Takže jsem fakt nestihnul zapnout demo, nebo si to screenout, když jsem něvědel co se dějě, a screen obrazovky, že mam ban..Když je to v ban listu
lukik224
Amatér
Amatér

Příspěvekod nYcko » 25 čer 2016, 18:01

Tak potom si to rieš cez PM/Steam/TS.
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Karl0s » 25 čer 2016, 18:45

Jen se zde vyjádřím jak to bylo.

Dal jsi FK hráči BerriCZ, na kterého jsi zapomněl. Když jsi mu měl dát VD tak už byl mrtvý, tak jsem čekal další na další 2 kola zda si vzpomeneš. Bohužel nevzpomněl, a hráč Berri by nikdy nedostal VD.

Šel jsem k CT a řekl ti že máš 20 vteřin si vzpomenout.

Myslím si že je to vyřešeno, ale nechám otevřeno pro 48 hodin na dodání důkazů.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod lukik224 » 25 čer 2016, 18:53

Jo je pravda, že on byl vlastně mrtvej a pak jsem na něho zapomněl..Ale to byl takový problém mi říct, že jsem na něho zapomněl, a to jsem vlastně to vd hlásil, ale byl mrtvý..A byl to neumyslný fk a to vd jsem mu i hlásil, tak stačilo mi říct normálně a já bych mu ho hhned nahlásil..Ale ty jsi asi jenom čekal na to až mi budeš moct dát ban na hodinu, za neumyslny a nechtěný fk, a i to vd jsem mu hlasil akorat jsem si nevsiml, že byl mrtvý a pak jsem zapomněl, a ty mi to oznámíš způsobem máš 20 sekund..10 sekund..5sekund..a když se te zeptám na co, tak mi nemůžeš ani normálně odpovědět..No řekněte sami jestli toto je chování vhodné na admina..
lukik224
Amatér
Amatér

Příspěvekod nYcko » 25 čer 2016, 23:05

Svoju povinnosť zabezpečiť VD ako ospravedlnenie za FK si nespravil, takže si tým kazil hru. Ak by nebol prítomný admin tak by si ani VD nedal (ktore si aj tak nezabezpečil).
Vidím, že iba sem píšeš bez nijakého dôkazu, takže sťažnosť zamietam.

e. by Kamikaze 2.7. 18:23 : Stížnost několik dní neaktivní, byla již vyřešena, lock
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy