• Stránka 1 z 1
(Vyriesene)[COD:MW1] Admin WAE
Tímto příspěvkem bych chtěl upozornit na admina WAE na COD:MW1(nahlásil bych ho bohužel nemám důkaz, protože COD:MW1 se nenatáčí...). Admin mi dal mute na 12 hodin po pozdravu ,,čau smradi,, a řekl že se neumím chovat (na serveru jsem nebyl asi 2 dny online). Po změně nicku na ,,Jirmuch mam mute na 12 hodin za nic,, mně přejmenoval na ,,lama,,(moje jméno neporušovalo žádné pravidlo takže nevidím důvod proč mě přejmenoval). Poté mě začal přejmenovávat dál, a to nicky typu: ,,nosím růžové kalhoty,, nebo ,,mám rád malé kluky,, a když ho to přestalo bavit dal mi ban za provokaci na 30 min (znovu upozorňuji že už jsem měl mute a žádné pravidlo jsem neporušoval). Lidi na serveru si na něj stěžují pořád, takže bych chtěl poprosit někoho kdo je právama nad ním, aby si na něj dal pozor a občas ho zkontroloval... To je prozatím vše, ale jednou ho přijdu nahlásit.
~COD:MW1 - EVIP~
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP~
-
JirmuchCZ - Pokročilý
(Vyriesene)[COD:MW1] Admin WAE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [COD:MW1] Admin WAE
Když ses napojil do hry, tvůj kamarád tě napráskal, že si mě posledně urážel. Na základě výpisu ti byl udělen mute ban na 12 hodin.
Ano vím, možná budu potrestán že jsem ti nedal více, ale mám pro to pochopení. Když jsem byl malej, choval jsem se taky tak
Tímto to by to končilo, kdyby sis nezačal měnit nicky.
J!rmuch mam 12hodin mute za nic - lživý nick, který mezi hráči šíří fámu že se tady banuje za nic a jak se komu zlíbí.
Nick jsem ti změnil, aby si nedělal ostudu a nepomlouval portál a jeho adminy.
Opět ti to nestačilo a pokračoval si nickama s narážkama na admina - WAE neumi adminovat / WAE me utlacuje / WAE mi meni jmeno / mam rad male kluky krome WAEho
Pro tohle jsem už pochopení neměl, protože i když jsem byl dítě, tak hloupě jsem se nechoval. Dostal si ban za provokaci na 30 minut.
Příště si pojď na server jen zahrát, blbosti můžeš dělat s klukama po škole v družině..
Ano vím, možná budu potrestán že jsem ti nedal více, ale mám pro to pochopení. Když jsem byl malej, choval jsem se taky tak

2016-06-22 18:34:27 WAE tak jsi re tardovaný? nepláču.
2016-06-22 18:34:56 (Team) ko k ot WAE.
Tímto to by to končilo, kdyby sis nezačal měnit nicky.
J!rmuch mam 12hodin mute za nic - lživý nick, který mezi hráči šíří fámu že se tady banuje za nic a jak se komu zlíbí.
Nick jsem ti změnil, aby si nedělal ostudu a nepomlouval portál a jeho adminy.
Opět ti to nestačilo a pokračoval si nickama s narážkama na admina - WAE neumi adminovat / WAE me utlacuje / WAE mi meni jmeno / mam rad male kluky krome WAEho
Pro tohle jsem už pochopení neměl, protože i když jsem byl dítě, tak hloupě jsem se nechoval. Dostal si ban za provokaci na 30 minut.
Příště si pojď na server jen zahrát, blbosti můžeš dělat s klukama po škole v družině..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [COD:MW1] Admin WAE
Stazujes sa na admina ale dokazy tu nevidim.
Prave naopak banujuci admin dodal dokazy, ktore su v jeho prospech - admin konal spravne
Pre tvoje dobro - na server si prid zahrat, zrelaxovat a nerob taketo blbosti. Ver ci never budes za to trestany
Staznost neopravnena
Mas 48 hodin na vyjadrenie potom sa topic uzamkne.
Prave naopak banujuci admin dodal dokazy, ktore su v jeho prospech - admin konal spravne
Pre tvoje dobro - na server si prid zahrat, zrelaxovat a nerob taketo blbosti. Ver ci never budes za to trestany
Staznost neopravnena
Mas 48 hodin na vyjadrenie potom sa topic uzamkne.
-
Roxtedy - Mistr
Re: (Vyriesene)[COD:MW1] Admin WAE
Nepamatuju si že bych psal WAEmu nějaké urážky, ale ok...
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP~
-
JirmuchCZ - Pokročilý
Re: (Vyriesene)[COD:MW1] Admin WAE
...,ale příště by jsi mi alespoň mohl osvítit co jsem porušil, protože když se připojím a ty mi hned napaříš mute tak je možné, že bude taková reakce, kterou jsem předvedl. Ale nevím co je špatné na jménu ,,WAE mi mění nick ,,nebo ,,Mám rád malé kluky kromě WAEho,, , když jsi mi to na tento nick změnil ty (kromě toho ,,kromě WAEho,,). A můžete zveřejnit kdo mě napráskal?
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP~
-
JirmuchCZ - Pokročilý
• Stránka 1 z 1